14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13За Испания, не за Италия! Чети, преди да пишеш! Близо 49000 са общо умрелите.

13

Анонимен

преди 3 години

Минаха англичаните по смъртност, което може да се обясни с Брекзит и мотото "Europa first"."Близо 50 000 са жертвите на COVID-19 181 за последните 24 часа." - това от къде го съчинихте, не знам? Близо 68000 са жертвите, а последните 24 часа са 764.

12

Да

преди 3 години

Управляващите там социалисти лъгаха, както могат..... и както винаги !

11

Разследвания

преди 3 години

Първо в Италия, после в Китай, сега и Испания, скоро и на други места. Интересното е че съовщавате за тях когато започнат, но после мълчире за резултата. Що така?

10

То и у нас

преди 3 години

са толкова, но на Гешев не му идва на ум на разследва болници и домове за възрастни. В реда на нещата е старите и болните да умират. Ако кажем, че е престъпление, значи Бог е престъпник, защото той е наредил така.

9

ироничен

преди 3 години

Социалисти, комунисти, републиканци..., баски....КОАЛИЦИЯ.Това са управниците на Испания. Не може да са умрели толкова възрастни. Лъжа на опозицията е това. .....Виновен е Тръмп....Мадуро пък е велик в икономиката на Венецуела.

8

Анонимен

преди 3 години

А в България възрастните ще умрат без на никой да му пука и да разследва. Тук умират пред очите на всички на стълбите, казват ни че случая ще бъде разследван и никой нищо не разследва. Отвратително нещо е Българската държава.

7

S

преди 3 години

181 жертви за 24;часа. А колко милиона е Испания? Каква е обичайната дневна смъртност през последните 10 години там, а?

6

:-) до 4 и 6

преди 3 години

А, ето двама грантаджии!

5

До 5

преди 3 години

брато по кой параграф можеш да сравниш Испания с България бре. Я се покажи на балкона и поглени на вън в какво място живееш

4

До

преди 3 години

манипулаторите отДНЕС. БГнезнам за Испания ама да погледем в собствената си *** в, която от един мес3ц всеки ден умират по 200 човека, да не говорим какво здравеооазване имаме на 103 място в света!!, за сравнение Албания е на 78 място, а,, тежко засег ата Испания 6 място по здравеопазване. Така, че по спокойно го карайте. И в най-сериизните дни през пролета Испания не регистрира толква умрели от Корона колкото Бойколандия.

3

Анонимен

преди 3 години

Да, имаше и радостни моменти през локдауна.

2

Бау

преди 3 години

Пишете за починалия български депутат. *** да се порадва на нещо ...

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде де! Стига сте ревали като тези на снимката. Един ден се умира.