Хиляди пъти съм писал и да повторя пак:Много от т.н. полезни риби сега ги гледат във ферми като се почне от Норвегия и се свърши до Китай и дори България, хранят ги с отрови за да не се разболеят и за да растат бързо.Това месо е по-вредно дори от пилетата.За океанската риба пък - да повторим, че аварията във Фукушима още не е овладяна и радиоактивното заразяване продължава.За живака е писано в статията.Консумирайте по-малки риби, те не са имали време да поемат отровите.
Искат да ни кажат ! - не яжте прясна риба а яжте 20 годишните резерви на целия свят.Те са много полезни ! - помагат да не се мъчите много и бързо да гушнете букета.
Ей най-после някой който не е болен от Ковидо ! - браво Роби , браво Уилямс , да си жив и здрав а това за рибата и живака са пълни глупости.Японците ядат риба по 3-4 пъти на ден и всеки ден и са най-дълголетната нация в света.
пълни глупости са това. по тая логика народите, при които менюто се състои основно от рибни продукти отдавна да са измрели. Може да е ял замърсени с живак риби, ама това е вече друга работа. А най вероятно просто е прекалил с белия прашец и алкохола
Отровна за ядене риба няма - никъде по света. Дори да се яде сурова. Може да бъде отровна с ухапване или пробождане с опашката си например, задната перка имам предвид. Живак, олово и др. тежки метали /виж Менделеевата таблица/ се съдържат най-вече във вносна сьомга колкото и да е хубава на вид, риба тон, октоподи и др. Най-здравословна е морската риба, от нашето си море. Сладководната няма и стотна от полезните вещества на морската. Затова рибари ловете попчета, сафрид сега му е момента, калка
Роби Уилямс ял прекалено много риба, натровил се