34

Анонимен

преди 3 години

200-300 пъти е по смъртоносен, не 3 пъти

33

Аха

преди 3 години

До анонимен 32:Ейй, ще каже човек, че си бил главен патоанатом на починалите, та знаеш точно от какво са починали...Или то, щото по новините така ти казаха и ти да обобщиш..;)?

32

Анонимен

преди 3 години

През миналата 2019 година от грип в България са починали 14 човека, през 2017 и 2018 по 7 човека. Даже и да прибавим починалите от пневмонии, пак са в пъти по-малко от починалите от Ковид-19 за последния един месец.

31

Анонимен

преди 3 години

Поне за грипа не знам да има безсимптомно болни,но със "страшния" Ковид да...

30

Анонимен

преди 3 години

Ако повярваме на това изследване можем да направим прогноза.Всяка година у нас умират между 2 -3 хиляди души от усложнения след грип, предимно възрастни хора и такива с хронични заболявания.Значи ще имаме около 9 хиляди жертви. Вече сме минали половината,гоним към 6 хиляди.Напролет със стадния имунинет и ваксините ковида дай Боже да приключи! Дотогава всеки да се пази!

29

Анонимен

преди 3 години

Все пак добра новина:Тия които умрат от корона, няма да умрат от грип. Това е ясно и тази година ще бие рекорди по липса на грипни и други заболявания.

28

Анонимен

преди 3 години

*** къде е грипа?

27

Сат Н

преди 3 години

Естествено, че ще е по-смъртоносен. Когато главният доктор ви е обещал, че яко ше измирате, той има всички лостове да си изоълни обещанието.

26

Анонимен

преди 3 години

Боко мафгангкрим - триста пъти по-смъртоносен от корона вируса!Бълграско проучване, непубликувано никъде поради фашистката цензура на 119-тат страна в света по свобода на словото!

25

Анонимен

преди 3 години

Слаба работа, бързата храна е в пъти по смъртоносна, ама на властите не им дреме.

24

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа вземи ме,със шейната ти обратно -с чипче ще ме ваксинират,лоши хора уж безплатно !Спешно ни командировай,малко весело джудже,във чували много, много,ковидни да побере.Със Снежанка остави ни,имам си една мечта - с нея Новата година,да посрещна по-така.

23

Ха-Ха

преди 3 години

Умря ми козата... от корона вирус я писаха...

22

Merkela

преди 3 години

Проект за заробване на населението. Стоите си в къщи, а ние ще вземем кредити...

21

Кривондел

преди 3 години

До Нещо куцаАко се запитате тези проценти от каква база са - може би ще се сетите, че нещо куца в разсъжденията ви.16,5% от 100 заболели не е едно цяло и пет пъти повече от 10% от 50 заболели. Примерът изяснява ли ви някои леки пропуски в това що е то процент и че винаги е важно да знаеш ОТ КАКВО?

20

Вуте

преди 3 години

Виросо е икономически.

19

Анонимен

преди 3 години

Много е бил изследван грипът до сега при колко от смъртните случаи е бил наличен. Толкоз глупости се издрънкаха и изписаха по повод ковида, че енормално хората вече да не се интересуват от поредната.

18

Анонимен

преди 3 години

Ми естествено. Тази година за пръв път в историята на човечеството няма нито един починал от грип. Ако пък има....де са бройките

17

Нещо куца

преди 3 години

"..пациенти с коронавирус са се нуждаели от интензивно лечение 16,3% в сравнение с 10,8%.."Това се 1,5 пъти повече. Как така се разреваха в цяла Европа, че няма места в интензивното, след като при грипа бяха почти празни???

16

V

преди 3 години

В България от ,,демокрация,, са умрели мнооого повече хора отколкото от грип.От 9 милиона станахме 6 .Ама никой не казва че ,,демокрацията,, е опасна и в държави които не купуват ф16 като Беларус никой не затваря дтржавата и не дава 10 завода на Киро гела щото от 10 един да прокопса другите може да ги нарежем и с парите -яхти ,футболисти ,лимузини .Ако пък банките дадат някой лев ще изместим производството от България в САЩ и Италия а тука ще ревем за африкански заплати.В САЩ колко плаща кирето?

15

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХХАХАА ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО НА ДИАНА СТЕФАНОВА ВЪВ ФБ - ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ С МАЙКА И В БГ БОЛНИЦА И ЛЕЧЕНИЕТО И РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО Е ТОЛКОВА "СМЪРТОНОСЕН" ТОЗИ ВИРУС!!!!!!