37

Анонимен

преди 3 години

До МакедонецИ като си изхарчил хиляди евра в България ,ние трябва да се съгласим с глу.постите ви?Подкопи не приемаме.

36

Анонимен

преди 3 години

Никаде Чехия и Словакия не казват ,че са против ветото на България.Те блокират решенията за околна среда с несъгласие за не приемането на преговорната рамка за Албания и Македония.Истината е ,че не са съгласни с новите изисквания за околната среда,а не че умрат да видят албанци и македонци в ЕС.

35

Анонимен

преди 3 години

Ако ги слушаме макета България е изпаднала в изолация в ЕС,защото Македония ,,сите я сакат у ЕУ"!Е,май не са сите!Ха,ха,ха,ха.

34

Анонимен

преди 3 години

Това е правилна тактика, да се разделят Албания и СМ по отношение преговорите, да седаде път на Албания и вето до дупка за макетата.

33

Стефо Пундаревски

преди 3 години

Ще влезем в ЕС въпреки неговите страни-членки !

32

Анонимен

преди 3 години

Пари нема действайте..сами извън ЕС.Един от голямите донори Великобритания напусна ЕС.С коронавируса бюджета на ЕС се изръси с бая пари,и няма за ново разширяване.Всичко други са приказки за найвници и за децата!

31

Ееех!

преди 3 години

До MakedonecОт яд, че няма да харчиш пари в България, започвам да го местя от единия крачол в другия! :)

30

?

преди 3 години

До много си обърканЗащо ние да защитаваме руски интереси? РСМ защитава руски интереси, като не спазва нарочно договора! Ние защитаваме нашите интереси!

29

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз не е това, което беше преди 20 години, има нужда от пълна трансформация, има други икономически пазари за Северна Македония и други от Западните Балкани, много страни не са в Европейския съюз като Исландия, Лихтенщайн, Молдова, Норвегия, Швейцария, Великобритания ...

28

Пиринецю

преди 3 години

Я,кога велим на северняците оти никой ги не сака во Европската уния,они не веруват.Одите се молите на чехите и словаците да ви кажуават ДА за ЕУ.И ако они ви го кажат,други ,ке ви БЛОКИРАТ.

27

Анонимен

преди 3 години

С. Македония и България трябва да сложат край на отношенията във всяка област и всеки от своя страна!!!

26

Анонимен

преди 3 години

30 Коя Македония,тази в днешна Гърция,от която се отрекохте с Преспанския договор,или онази на гръцка Александър Македонски,която е престанала да съществува след края на 15 годишното му управление,в 4 век,или Вардарска Македония,която е българска?

25

не си добре

преди 3 години

До Makedonec od Petricама верно, над кое всичко бе тайкунавт ,че вие сте над вселената и измеренията отдавна. И най-вече над всякакъв здрав разум хахаха не пуши на баба си ливадата,че дрънкаш нелепици...

24

Калеко Алеко

преди 3 години

Името на "Македон-ите" и тяхната държавата има смисъл само като географско понятие и като част от древногръцката история, факта че ние първи ги признахме за "държава" не се отчете от тях и вместо да си влязат тихо и кротко в ЕС без излишни претенции, те решиха да отнемат правата, езика и историята на други европейски народи..Дет се вика тръгнаха като Аслани, но ще си останат само по...ни..Изпуснаха момента на нашата благосклонност, а след цирка който разиграха ще бъдат спрени и от другите членки

23

Цар Самуил

преди 3 години

Македонизмът е антибългарска доктрина.Кога,как,защо и къде е създадена няма да коментиран сега.Ще кажа само едно име-Стоян Новакович-сръбски учен и политик,два пъти министър-председател на Сърбия.Доктрина успешна след 1944г. Успешна благодарение на руските, сръбските и българските комунисти.С тази доктрина(антибългарска) не се преговаря, а се воява.Тази доктрина трябва да бъде унищожена.Доктрината ще бъде унищожена когато престане да съществува РСМ. Арнаутите са ключът са разпада на РСМ.

22

Анонимен

преди 3 години

28 Сега ще ти лоцират ID адреса и ще станеш персона нон грата в България.

21

Ванга

преди 3 години

Македония не е държава, тя е част от Българската територия.

20

Анонимен

преди 3 години

24 Моравския княз Ростислав е изгонил светите братя от Моравия,където са днес тези държави,хвърлил ги е в тъмница,защото са проповядвал православието и глаголицата,по заръка на византийския император. Техните ученици също преследвани от моравския княз,който налага католицизма на днешните чехи и словаци,успяват да достигнат България,където получават радушен прием от българския царБорис I Покръстил,преобразуват глаголицата в кирилица,на старобългарски език.

19

Македонец

преди 3 години

Република Северна Македония е създадена през 1944г, а през 1945г е създаден северномакедонския език...това го пише в конституцията на РСМ....това са фактите и всичко преди този период е част от Българската история...България за никъде не бърза, РМС се натиска за ЕС ...

18

Анонимен

преди 3 години

23 юСупер, не ни трябват преките наследници на първия човек на земята Македон",както пише в учебниците ви. Пък и сте ниски косматиитъмнощожи.