34

Руснак с Ковид

преди 3 години

И ние се надяваме!

33

русин

преди 3 години

путин бил казал че руснаците оставили 33милиарда по курортите те не са ги оставиби а са закупили собственост и бизнес т н в БЪЛГАРИЯ руснаци притежават 500 000 жилища и вероятно над милион ще ни посещават всяка година без покана

32

Вальо Хотелиера

преди 3 години

Ако успееш да се абстрахираш от останалото, и се насочиш само към експлоатацията на съответните за процедурата технологични отверствия, както аз си знам ...си е направо ПЕРФЕ. На мен ми ДОпада ... Английскиот не го кльопа, ама френскиот .....златни и ус 'тиииииииит'

31

Филолог

преди 3 години

До Сата НАТО""Пътуванията С Русия" е много интересна конструкция.На какъв език е тАва?"На гербългарски, може би?Зачудуих се и аз на къде ще пътуваме заедно с Русията и с какво. До въпроса "за какво" не стигнах, че немам толкоз капацитет.

30

Анонимен

преди 3 години

"А руските туристи са добре дошли навсякъде - и в Средиземноморието, и на Антилите, и в Дубай и Емиратите, и в Мале, и в Бали, и в Тайланд и другаде. Държат се прилично ...и дават бакшиши."=====================На вчерашната прескоференция Владимир Путин отговорно заяви, че през 2019 г. руските граждани са оставили $35 милиарда на курорти извън пределите на Руската Федерация.

29

Анонимен

преди 3 години

Не е сериозно и нормално от нивото на министерското кресло да заявяваш, че е необходимо да се продължи развитието на приятелските отношения между РБ и РФ в областта на туризма и на политическо ниво, а на ниво премиер, периодично да се осъществяват откровено враждебни и контрапродуктивни действия.Нашата работа е досущ като тази на приебалтите - ожесточено лаят, гонят руски дипломати, спират руски медии,а после се молят на Русия да им остави поне малко от пресъхващия транзит.

28

Анонимен

преди 3 години

В този сайт имат едно заглавие да напишат, ама те и това не могат!

27

Анонимен

преди 3 години

До ГогоГого, та ти постоянно си стресиран и носиш лупа и пинцетка да се увериш, че има нещо там). Семпличко обидено момченце!

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28И ти правиш опити след почивки в TR, ама защо досега не си родил?....А руските туристи са добре дошли навсякъде - и в Средиземноморието, и на Антилите, и в Дубай и Емиратите, и в Мале, и в Бали, и в Тайланд и другаде. Държат се прилично ...и дават бакшиши.

25

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте руските туристи.Те свикнаха да раждат след почивки в Анталия.

24

Имагинатор

преди 3 години

Гумена маска на пpace, черен *** и много лубрикант!Жената не е виновна, просто не издържам психически на локдауна вече.

23

+-

преди 3 години

Нима хората ни си толкова умствени ограничени или само тук в този форум са таквиз!? Прав май изле Иво Христов.че 80% от българите и *** за зеле не стават.Уверих се в това,като прочетох коментарите тук.

22

Таз "красавица&

преди 3 години

Отишла на конкурс по грозота. Всички избягали в ужас, само баба Яга останала. Дошъл кръг по бански и баба Яга така се стреснала, че си забравила метлата и хукнала да бяга пеша.

21

Хотелиер

преди 3 години

По-добре демократични празни хотели, отколкот бедни руски туристи със 120 евро заплата!

20

Гого

преди 3 години

не ми показвайте на снимка такива жени , че довечера няма да ми стане оная работа ще се стресирам

19

Анонимен

преди 3 години

Тая като я видя и си представям извращения и пребивания с гумен маркуч...

18

До сминдух

преди 3 години

Не мисля.

17

сминдух енд чесън

преди 3 години

Тази ли може да си включи сама компютъра?

16

Анонимен

преди 3 години

тука ке те изкажуват от Днес-бг------Като не го знаеш тоя език и не ти идва отвътре да говориш, оти се напиняш?

15

До 22

преди 3 години

Кой си ти бе?! И кой е длъжен да те привлича?!