220

хахахаха

преди 3 години

даааааа и аз точно това се чудя,от 33 000 проверки,само 43 акта,значи сме супер дисциплинирани,всичко правим стриктно,всичко е затворено,а болните растат,кой лъже?

219

Селски бастун

преди 3 години

От баровете,ресторантите и дискотеки няма никаква полза!Да се затворят до края на 2021 година.

218

Анонимен

преди 3 години

БОЛНИТЕ СА ВСЕ ТОЛКОВА, ТОЧНО ЗАЩОТО БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ НЕ РАБОТЯТ ИНАЧЕ ЩЯХА ДА СА ПОВЕЧЕ...

217

Анонимен

преди 3 години

Не съм им фен ама са прави.Или се затваря всичко и вечерен час,или всичко да работи.Какво е това-малко бременна ?Смисъла е безсмислен.

216

Анонимен

преди 3 години

Изключително важно е да работи Джъмбо например

215

Анонимен

преди 3 години

Още в началото на пандемията имаше разиграно разнасянето и заразяването в заведение на маса от 4 човека. Само за десет минути по всички хора на масата, по сервитьора и на останалите маси имаше следи. Ресторатьорите си мислят, че като повторят една лъжа 1000 пъти ще стане истина - да ама не! Заведенията трябва да останат затворени поне до края на февруари, както и всички по-големи обекти-. Гадно е, но това е положението, разглеждайте кризата, като вид аналог на световните войни - жертви винагиима

214

Да бе Да

преди 3 години

Ресторантите продължават да си работят, стига глупости. Заведенията също. Аман от алчни бок и луци.

213

Х

преди 3 години

Тия не се спряха да мрънкат, че ги затворили. Няма кой да им плаща заплатите?! Ми намери си друга работа. ПУ ненаял се и ненапил се народ!

212

мерки

преди 3 години

Ако хората имат право да излизат навън и да ходят на работа в затворени офиси не е логично да се твърди, че ако ресторантите работят ще има повече заразени. Истински мерки биха забранили на хората изобщо да излизат от вкъщи иначе това е някаква политическа игра и според мен не помага. Хората отиват на работа и стоят там, но на ресторант не могат да стоят? До магазина могат, но до ресторанта не? Къде е разликата?

211

До Микробиолог

преди 3 години

Не че нещо, но това за инкубационния период 2 седмици няма как да се докаже. Тръгнаха с това от самото начало и всички повярваха безкритично. Как точно могат да установят кога точно си се заразил и дали наистина е било преди две седмици или преди ден? Дълъг инкубационен период е супер удобен за този, който иска да затваря и да въвежда съмнителни мерки. Болестта става по-мистериозна и не е ясно как и от кого се заразяваш така.

210

Чичо Петър

преди 3 години

пандемията, разкри истинските лица на хората - алчност, егоизъм, непукизъм, не приемане на реалността, за жалост сме станали нация от *** и комплексари, срам ...

209

Анонимен

преди 3 години

Нощни клубове, ресторанти, барове, фитнеси и молове предоставят стоки от първа необходимост ли????"Ресторантите" и сега работят по цяла нощ!!

208

бизнесмен

преди 3 години

Е, вие на другия ден ли чакате да намалеят? Лакоми и безотговорни кръчмари. Никакво отваряне и никакви помощи. Лапайте от краденото и скритото. Само вас ли ще слушаме с хленченето ви? Това ли е българския бизнес?

207

Анонимен

преди 3 години

Лъжат и отнемат свободата дадена от БОГ.Когато се осъзнаят хората -немислещите за измамата с този вирус,ще е късно.

206

дедовия

преди 3 години

Хората се събират просто другаде и пак се заразяват.

205

Анонимен

преди 3 години

И що не намаляват болните?Това беше въпросът.

204

Абе

преди 3 години

Не разбраха ли, че не са опасни барчетата, а голямото струпване на хора - като дискотеки, спортни събития, претъпкан градски транспорт, претъпкани магазини, манифестации и др, !

203

Анонимен

преди 3 години

Фактите, обаче, вече говорят повече от всички останали глупости, които вие изрекохте и направихте!------Така е браче по цял свят, разлика няма, управлява безхаберието насякъде.

202

Кръчмар

преди 3 години

Алибегов ще поставя ваксините на всички от бранша,които желаят.Познайте процента.

201

Анонимен

преди 3 години

До: 218Защото мерките са бутафорни.С тях или без тях - пак ще е същото!Разбирам лекарите - тях ги е повече страх от нас, които не сме лекари.Но, който е учил за войник не трябва да го е страх от фронта нали?Лошото е, че с нищо не ги мотивират.