28

Анонимен

преди 3 години

Нещастници да и преседне дано

27

пасарела

преди 3 години

Тая Камелия , която е работила над публикацията да отиде до магазина ида не пише врели некипели , а да види истината за цените !!

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

" КОМУНИСТИТЕ НЕ БИЛИ ГЛУПАВИ"....ХА,ХА,ХААА.."УЧИЛИ НАРОДА НА ХИГИЕННИ НАВИЦИ"...??!ЗАТОВА ЛИ , ВЪВ ВСЕКИ КЛОЗЕТ ИМАШЕ НАКЪСАНИ ВЕСТНИЦИ ОТ "ТРУД" , "АНТЕНИ" И "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"??!!ДА НЕ ИСКАШ ДА КАЖЕШ --ЧЕ ТАКА СА НИ "ОГРАМОТЯВАЛИ"....ХА,ХА,ХАААААААА

25

Анонимен

преди 3 години

Едно време през комунизма нямаше тоалетна хартия не защото не можехме да я произвеждаме а за да се научи населението да се мие! Да не мислите че комунистите са били глупави? Те са искали да въведат дисциплина, и да научат хората на правилните хигиенни навици. Но много хора така и не се научиха. Като нямаше хартия почнаха да ползват стари вестници.Преди да дойдат комунистите на власт повечето хора дори не са имали бани и тоалетни в къщите. Само един трап на двора.

24

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ Е ЗА ПОДСУШАВАНЕ ..А НЕ ЗА БЪРСАНЕ НА ***!ПЪРВО СЕ ИЗМИВАШ...А ПОСЛЕ СЕ БЪРШЕШ!БЪДЕТЕ ВЪЗПИТАНИ И СПАЗВАЙТЕ ХИГИЕННИТЕ ПРАВИЛА , ЗА ДА СТЕ СЪВРЕМЕННИ ХОРА!НЕ БЪДЕТЕ *** --ХВАНАТИ ОТ ГОРАТА...ХА,ХА,ХААААА

23

Даа

преди 3 години

Путин в Русия нареди да не се увеличават цените на продуктите, и фиксираха цени...като например захарта -1лв, олиото -2.30 лв..

22

Анонимен

преди 3 години

Обръсвайте си джунглата около ануса защото иначе акитата залепват там.Като стоварите самосвала винаги измивайте с вода. Може и малко сапунче.После подсушавате с хартията.Знам че вашите родители не са ви учили на тия работи щото са расли на село и не знаят.Но поне вие бъдете адекватни. Живеем в 21 век. Не хубаво младите хора да ходят поссранни..

21

Ами , ходи на село..

преди 3 години

ТАМ ВСИЧКО Е ЕВТИНО И БЕЗ ПАРИ ДАЖЕ...АКО САМ СИ ГО ПРОИЗВЕЛ."..У СОФИЯ БИЛО СКЪПО"....ХА,ХА,ХАААААААААААМИ И У ПАРИЖ, И В МОСКВА, И МЮНХЕН .....ВСЕ Е ТАКА!!!!!И АЗ ИСКАМ СИРЕНЕ ЗА 2-лв/кг И ХЛЯБ ЗА 0,36-ст......АМА ШЕ ИМА КАТО ОТИДЕШ ТИ НА СЕЛО ДА ДОИШ КРАВАТА И ДА ЖЪНЕШ !НАЛИ ЗА ТОВА СИ УЧИЛ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА

20

Много ви моля

преди 3 години

Мийте си заддницците като ходите по голяма нужда.Недейте да ходите с нассранни ***! Не е хубаво. И моля ви се бръснете си там джунглата. Много е лошо млади хора да ходят с кормати и нассранници. Спазвайте хигиена.

19

ЦИНИК

преди 3 години

А бря когиз не са забършеш с намачкан весник и да спичеш рошколите.....!

18

e da

преди 3 години

До До 10вие ибриците сте тъй, знаем ви из делиормана

17

Lina

преди 3 години

Така е, а после се изненадваме от нахлули с пистолет в магазини хора. И по- зле ще става. Боцъ тиквунена не планира да раздаде и онези прословути по 24 лв на ден. И така до след март

16

Анонимен

преди 3 години

Пфф, тоя па Симид взима, не сме добре, това леб ли е, като памук е.

15

i ]o?

преди 3 години

Ква е причината за поскъпването? Само да кажа - алчни търговци НЕ Е ПРИЧИНА. Друга дайте, адекватна причина дайте.

14

Леб дизайнер

преди 3 години

Лебо скочи с 20 Ст. Точно толкова . Вие си сметайте проценти. За един ден . Ряз! От 1,39 на 1,59 !.Факт! За Симид говоря нарязан ...Докато се говори САМО за Ковид ,отваряне / затваряне ,мерки , локдаун ..Цените си припкат..Боко доволен народа спи..Значи и той доволен ...И пак не е виновен Боко колкото народО умрел. И то да беше само лебО. Ама па ние перничани сме само КУРназ! Вие сте баби .

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До до 7Догодина на Черноморието водата няма да достига.Но бай *** може да се мие със солена от бидон, след голяма нужда.Тъкмо ще му дезинфекцира семерингата... !!

12

Активист на БСП

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ !!!

11

до 10

преди 3 години

Аз още си хапвам тоалетната хартия и от 100-те литра олио, което купих да се запася в края на март.

10

до 7

преди 3 години

На Бай *** много му трябва тоалетна хартия, защото само за софри и cpанe мисли. Само замазва фекалните си маси с тази хартия, защото във външната тоалетна или в кeнeфа в панелката биде няма. На запад се мият, като ходят по голяма нужда, ама *** замазва. Нормално.

9

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Петичката, в коя чужбина цените на хранителните стоки от първа необходимост са по-скъпи от тези в Бантустаня бре, тиквичке???Я дай малко инфо, че да се посмея с глас!Може и наистина да има такива, които да са с по няколко стотинки по-високи, ама да не ти казвам пък заплатите, какви са:)))!