14

Савина

преди 3 години

Голямо признание наистина, в което съм убедена!

13

Виктория

преди 3 години

Нашите курорти наистина са на ниво, колкото и да не им се вярва на някои българи, които вечно търсят лошото и не признават хубавото.

12

хаха

преди 3 години

Тая статия е абсолютен виц

11

ГосТ

преди 3 години

Хахахахаха т'ва балтийско море се вмъкна паразитно, да не почне пак некоя куха лейка да ми обяснява....

10

ГосТ

преди 3 години

Карпатите са супер по думите на познати. Не случайно Редбул снимаха там с най голямата звезда на сноуборда Травис Райс. Филмчето беше за целия свят, а за Източна европа бяха избрани Карпатите и балтийско море Румъния. Т'ва е положението. Става дума за спорт от висок клас и планини, а не за друсане на гюбеци по дискотеките и едене и пийнйе.

9

Анонимен

преди 3 години

"Някой от специалистите тука я да каже по добри курорти в Източна Европа където са ходили. Вие другари така и по ГЕРБ си плюете 10 години и като ви питат коя партия е по добра и си мълчите злобно щото няма какво да кажете. Гадно ви е знам, ама е факт."Колко много противоречия и взаимно изключващи се тези в една мисъл. Смотан еднокнижник!

8

ГосТ

преди 3 години

Във Франция държавата има участие във всички съоръжения на курортите и такива своеволия като тези на бай цеко са дори немислими да се случат. Да затваря цели планини като случая с Витоша. А понеже всички курорти са високо, давам пример с Двете Алпи, когато някой инвеститор иска да направи нова писта на някой гол склон е задължен в долната част да засади определен (не малък) брой дървета. Да засади !!! Не да отсече и продаде !!!

7

Анонимен

преди 3 години

То всичкото"хубаво"ама има една малка Подробност,живеем по време на Чума!

6

ГосТ

преди 3 години

И какво остана от истинското Банско? Нищо. Сега е чибанско. Имам познати от там стари банскалии, явно от по разумните. Когато се направиха съоръженията и пистити в самото начало се радваха (нормално ) но след това като видяха накъде отиват нещата казаха, че ще съсипят градчето....Боровец все още бива, щото не могат явно да секат и строят поголовно там. Въпреки че нали имаше нек'ви амбиции за супер, хипер, мега Боровец...

5

lewskar

преди 3 години

Това или е платена класация , или измислена пибликация или говори много лошо за страните от Югоизточна Европа.Банско е най - пренаселеният със най-лошата инфраструктура зимен курорт , Боровец отдавна не е Боровец от едно време. "Щастието" да ни управляват много 'кадърни' правителства създадоха и във всички видове курорти пълен хаос , недоставящ удовлетворение от почивката.

4

Анонимен

преди 3 години

Някой от специалистите тука я да каже по добри курорти в Източна Европа където са ходили. Вие другари така и по ГЕРБ си плюете 10 години и като ви питат коя партия е по добра и си мълчите злобно щото няма какво да кажете. Гадно ви е знам, ама е факт.

3

Анонимен

преди 3 години

На Банско не съм карал но Боровец е супер.

2

Анонимен

преди 3 години

Списък на участвалите в класацията:1.Боровец;2.Банско.

1

БайрБудала

преди 3 години

Щом подобни клоаки,са в топ 5,не искам да си помисля за другите три курника