36

Много

преди 3 години

*** има тук! Жалки и завистливи гномчета. Сърбите ако имаха боксьор като Кубрат паметник щяха да му издигнат! Толкова сте жалки! Това "***" дето го каза любимеца ви aj добре ви пасва :-)

35

обикновен

преди 3 години

Бат Мишо, най-важната задача на един треньор, е да прецени дали състезателят е готов за изпитанието и да му каже истината! Иначе става съучастник в престъпление, недай Боже да се случи нещо със състезателя, който не спазва указанията и няма елементарни умения! И да, да си дойдем на думата - кървави пари - това ви е била целта, наслаждавайте им се!

34

Ахмед

преди 3 години

Не ми е ясно въобще как допускат такива като Пулев на ринга за шампионски колан. Има стотици боксьори аматьори които ще го спукат от бой.Той не е дори за квартален бияч.

33

Анонимен

преди 3 години

Не само според теб.Марко Хук развинти Поветкин от бой и руснака едвам се дотътри до 12 рунд. И му дадоха победата...

32

Анонимен

преди 3 години

Марко Хук е бивш шампион по аматьорски кикбокс ,2пъти преди повече от 15г.Тръгна в профибокса в полутежка категория,по късно премина в тежка.Ако беше победил Поветкин отиваше да се бие за свет.титла.Действително по-добър е от Пулев ,но и той остаря на 36год.

31

Анонимен

преди 3 години

До 31На 100процента съм сигурен,че ще падне от Поветкин и Марко Хук.Преди години двамата се срещнаха и съдийте дадоха победата на Поветкин,макар ,че според мен босненеца с немски паспорт беше по-добър.Пулев толкова години е бокса,а не се срещна нито един от тях.Марко Хук е бивш европейски по таекондо ,още на 18години!Сигурен съм ,че в САЩ има дузина боксьори които ще победят Пулев.

30

Бита карта

преди 3 години

Като Пулю тръгна да предизвиква Кличко знаех месеци преди това какво ще стане и сега същото. Ето ви няколко имена срещу които ЗНАМ че ще падне 100% Wilder, Fury, Ruiz, Ortiz,Кличко и Джошуа. Няма изненадани освен феновете на Кобрат!

29

koki65

преди 3 години

Евала на Кубрат за хъса и смелостта поклон , но това не е достатъчно срещу Кличко и A/j. Просто не е на това ниво,гледах и двата двубоя тук от UK И все пак респект....

28

Ал/

преди 3 години

Мачкай КОБРААА.. некада си плюят тука мишките....

27

Анонимен

преди 3 години

*** и Пульо. Дадоха ли му вече почетна герберска членска карта?Може би вече старши лейтенант?Не е злоба, Кубрате, забавление е. И тъга за рода български.

26

6

преди 3 години

Дайте името на един боксьор победен от него който е в първите 50 на тежка категория. И да не е пенсионер от поне 20 години.

25

Анонимен

преди 3 години

Този Пулев по-добре въобще да не беше стигал до тези мачове. Голям резил! Приказки и после го разказват!

24

Анонимен

преди 3 години

Добре след като си му бил треньор,къде беше у как допусна да му вкарат няколко дузини ъперкъти?

23

Парадокс

преди 3 години

Пульо бие *** за без пари,а него го маганят за милиони..

22

Първанов Симеонов

преди 3 години

Пулев ще е тема още ден, два. А тука Първанчо малко преекспонира. Нито някой толкова го е гнус, нито па някой седнал да мрази Пулев. Човекът си е българин, един от нас, със своите плюсове и минуси. Хората просто имат право да недоволстват от неговото поведение. Невъзпитан и понякога арогантен. Разминаване между неговите приказки, колко сме велики и някои негови действия или направо простотии. А налице е и едно голямо разочарование, което си е нормално, когато губят български спортисти. Пулев вече минава в историята. Ще го помним и с големите му победи и с двете загуби, когато отнесе голям бой.

21

Специалист по бокс

преди 3 години

Михаил Таков откровено ЛЪЖЕ!! Никаква " корона" не е " изкарал" *** Пулев- Крушата!! Преди мача , в " балона" е тестван както за " корона",така и за АНТИТЕЛА!! Тестът е ОТРИЦАТЕЛЕН!!! Ясно?? Точка!!!

20

Тупань

преди 3 години

Бокса е най-древният спорт..Тупа-лупа в пещерите и кой победи сяда до огъня и гризе най-големият кокал..Неандерталките се усукват около него и те пък заформят най-древната професия..

19

ЦАСШ

преди 3 години

Бате Мишо пиши го Кобрата в листата на ГЕРБ и да се кротнат всички.Първо кмет на Младост избираме го без проблеми като се има предвид колко корумпирани бяха всички .Само да оправи паркирането ,градинките,и миенето на улиците и е вечен.

18

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на Кубрат не е че толкова може в бокса. Постигнал е много и е най-добрият бълг. боксьор при професионалистите. Проблемът е, че иска да го асоциираме с целия бълг. народ, а т се държи просташки, мутренски, а се търкаля на ринга като магаре. Е ,благодаря-не искам в чужбина да ме асициират с Кобрата. Между другото ,същият проблем е и при Стоичков и Борисов...

17

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно но и парите не са малко.3-4 милиона на мач за некви които се бият с юмруци.Ми ако се правят толкова пари на двубой то след 3-4 боксови мачове един състезател спокойно може да се пенсионира като богаташ с 10 милиона евро.