10

Хммм...

преди 3 години

А онези по клоните от африка кво да кажат?28847

9

ГосТ

преди 3 години

"Ако ИИ бъде подложен на социален контрол,а не в ръцете на частните интереси, той най-накрая ще освободи работниците от отдаването на време и пот, само и само за да обогатят тези на върха. Комунизмът на бъдещето трябва да приеме нов лозунг: Роботи от всички страни, обединявайте се! Фънг Сианг професор по право в университета Цинхуа. Той е един от най-известните юридически специалисти в Китай. Просто и ясно. Нали ?

8

Анонимен

преди 3 години

А някой може ли да даде определение на това,какво е "естествен интелект"???Радев, Бойко, Нинова и най-вече лидера от дпс бързата мисъл!

7

Анонимен

преди 3 години

Каквито и правила да мислите след известен период от време ИИ ще се усети че хората са излишни и ще ги отстрани.

6

Анонимен

преди 3 години

А някой може ли да даде определение на това,какво е "естествен интелект"???Според това,как цялото "човешко" стадо пое масово подадения му безсмислен брътвеж "изкуствен интелект",се доказва,че естествен такъв е невъзможен,което прави и "изкуствения" такъв,невъзможен!!!В ПРИРОДАТА ВСЯКО НЕЩО СЪЩЕСТВУВА САМО ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ,ПОВЕЧЕ,ИЛИ ПО-МАЛКО НАЛИЧНА И ИЗРАЗЕНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ!ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН!В ОТСЪСТВИЕТО НА ТОВА,КОЕТО НЕ СИ,ТОВА,КОЕТО СИ,НЕ СЪЩЕСТВУВА - БОЖИ ЗАКОН!

5

.

преди 3 години

Това е затова защото си нямат естествен, особенно тези на запад!

4

Анонимен

преди 3 години

Що се сещам за един еднокнижен изкуствен интелек, даже инталактуалец станал бре?!

3

Анонимен

преди 3 години

Стана ли време за Скайнет?

2

баба мара

преди 3 години

изкуственият интелект как уби иранския физик още никои не е поел вината запокушението сащ или израел

1

ХА ХА ХА!

преди 3 години

"изкуствения интелект, който може да бъде източник на грешки и дискриминация"Изкуствения интелект веднага ще разбере че ЛГБТ 'хората'- е нещо неестествено, затова ли са се притеснили в ЕС?