100

Анонимен

преди 3 години

Смеш-ика в проф.бокс.С това щего запомни света.

99

Анонимен

преди 3 години

Има разлика между бокс и цирк.Пулю показа цирк.Плезене,смееше се,с Кличко се правешена щъркел.Излагация.

98

сорос

преди 3 години

Анди Руис как блъска Джошуа изпомля го.

97

Св. Опашка

преди 3 години

Сега вече сериозно. 1. Кубрат се беше объркал още на кантара,че може да се държи като М.Тайсън или Т.Фюри спрямо св.шампион. Те са д-р бира.2. Още в числото пролича разликата в подготовката на двамата в полза на шампиона.3. Огромна разлика в бързината на двамата в полза на шампиона.4. Огромна разлика в играта с крака и движението по ринга в полза на шампиона особено след 3 рунд.5. Огромна разлика в техниката на боксиране в комбинациите на крушета прави удари и ъперкъти,както и в защитата

96

Тошо

преди 3 години

Браво на Кобрата затова , че издържа половин час на тоя як бой.......сериозно , едва ли има 7 човека от 7 млрд. души, които да издържат на този АД!Но, жалко е, че не атакува за което беше там, но....причини бол.... ковид, липса на тренировки, възраст, гостенин, екипът му не е на ниво, домакинство на опонента, перфектно подготвен АДжошуа, много интелигентен и т.н.Но стават грешки, а от тях трябва да се учим, нали!? Това е Великобитания, а ние Велика България, ама през 11 век, а не през 21!?

95

МАГДАЛЕНА

преди 3 години

БЛАГОДАРЯ НА КУБРАТ ,ЧЕ ЗАЩИТИ АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ В СПОРТНИТЕ СРЕДИ!СТОЕШЕ ДОБРЕ НО СРЕЩУ ТОЗИ МЛАДЕЖ ,ШОУМЕН който не пропускаше да се обеси на врата му ,срещу съдията ,който се вреше при всяка опасност ,и ........явният проблем с дишането -КУБРАТЕ БРАТКО ЛИЧЕШЕ ,ЧЕ СИ МИНАЛ ПРЕЗ КОВИДА -АЗ ГО ПРЕКАРАХ И ЗНАМ КАКВО Е .......ТИ СИ НАШИЯТ МОРАЛЕН ПОБЕДИТЕЛ -НИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ГЛЕДАХХМЕ С БОЛКА УСИЛИЯТА ТИ И И ТИ ЖЕЛАЕМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ -ТИ СИ ОБИЧАН В БЪЛГАРИЯ И СИ НУЖЕН НА СПОРТА!

94

уважение за Кубрат

преди 3 години

Само уважение за Кубрат Пулев !

93

Заслужи си

преди 3 години

новия прякот - Крушата!

92

Очуден

преди 3 години

Тез смешници слепи ли са или ни имат за Аб дали като наричат черното бяло!?

91

Анонимен

преди 3 години

Няма да забравя Ивет Лалова след състезание в Стара Загора -уморена,но един час раздава автографи и се снима усмихната с фенове.Никой не върна,културна,обрана и винаги ще е обичана.Това е поведение на голям спортист.

90

Анонимен

преди 3 години

Не искам да влизам в тренировките на Пулев за два дена както съветва Далаклиев.Той сам си е избрал пътя.Далаклиев не е разбрал-Кобрата е голям спортист,но не е спортсмен и джентълмен.Винаги се поздравява победител Далаклиев,нали!И не е бил сам срещу Ангия а с 5млн паунда срещу Англия.

89

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо цяла България се занимава с един новопровъзгласил се "герой".Това ли са идолите в съвременна България?Честно казано откакто гом чух да прославя банкянския мафиот и да бълва простотии, че си крили книгите в мазето през соца, нямало книги и било едва ли не забранено да се чете, окровено ми стана противен!!!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Никой не мрази Кубрат, обаче се изложи като кифладжия :) Разбирам поне да имаше някакво покритие, дори минимално, няма човека и това е :) Когато се биеше с румънеца в Калифорния, цялото му лице беше разкървавено, къде е тръгнал да се мери с професионалистите, дето след двубой нямат една драскотина, щото имат защита :))

87

Анонимен

преди 3 години

тове е просто спорт- един печели, друг губи...а милионите ги плащате вие

86

Гробокопач

преди 3 години

Свилен Русинов е на друго мнение:))) И неговото мнение, поне з амен е хиляди пъти по-точно. Воторо, в Годината Сомор (на Мишката) не се правиш на аслан, щото обикновено се връщаш ***. Пулев допусна стратегическа грешка - бързаше, двубоят да е тази година! Да не говорим за липсата на смирение в поведение и словоред. Той загуби двубоят още преди рингът и много добре го знаеше това. Оттук идва и липсата на мотивация. Гледах моменти от него, то Пулев си бе просто боксовата круша на онзи;)))

85

ф

преди 3 години

Пулев бил ***. Голяма работа. Има и други прости. Да е жив и здрав и да си харчи парите в България.

84

Ром"с

преди 3 години

До 86 Джоуша -1.08Пулев - 8Реми -33Това са коефициентите ..на DZAN за мача ,а не кога е клекнал Пулев или кога се е изкашлял Джоуша .. . Поздрави за спечелените парите !Като добре познаващ бокс,то навярно й знаехте ,че Пулев няма почти никакъв шанс .. нали !?Само без патриотизъм ,а то става скучно ...той е интересен на младежта и ... .

83

Анонимен

преди 3 години

По никакъв начин не защитавам хейта, но не може да тръгнеш да говориш глупости, преди да си направил нещо! И после брат ти и жена ти да те оправдават, и да обясняват как си бил по-добър, ама си загубил. Е стига вече с тези изцепки! Я виж АД какво уважение има към Кличко (и обратно), въпреки че го смля от бой! Ти трябва да се учиш от тези хора, а не да ги подиграваш. Ако искаш някой ден да ги победиш, разбира се...

82

Анонимен

преди 3 години

мен пък не ме кефи таз голема уста и тва самочувствие (което м-у другото мачкат за 2-ри път). Кубрат мое да е добър боксьор *** си остава злобно човече, което не може да губи. Надиграха те - признай го, продължавай и се учи от грешките си, не се дуй, като пуяк.

81

Хахах

преди 3 години

Заглавието е култово. Имаше двама на ринга. По-добрият победи. Това е.