95

Зоро

преди 3 години

Защо не се съсредоточат върху лечението. Направиха лекарство, с което излекуваха Тръмп, да го изработват и който се разболее да го лекуват.Утре друг вирус, като плъзне пак същата работа ли? Нова ваксинации, нови паспорти?

94

Анонимен

преди 3 години

Добре де,с ваксина няма да се разболявам.Ама с какво тя ще ми помогне да не съм вирусоносител и съответно да мога да заразявам хората около мен на седалките?Прекаляват вече с тази истерия.

93

Засега

преди 3 години

Засега е пожелателна, но знае ли се..

92

билионера

преди 3 години

А като се качват мацките на яхтата да им искам ли сертификати за ковида куровида и други ?

91

Анонимен

преди 3 години

i na concert za piano, fleita i fagot taka :-)

90

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е т.н. чипиране само чрез ваксина на Пфайзер ли е възможно? И дали няма по-лесен и убедителен начин от тази върховна конспирация да се симулира пандемия,а после ваксина ,с огромен брой авторитетни участници-лекари,известни личности,политици,спортисти и т.н.Добре де,ако Тръмп,Путин,Меркел,Си Дзинпин са съпричастни към конспирацията,техните опоненти дали нямаше да ги разоблечат?А знаете ли колко бизнеси на евреи и влиятелни хора загубиха милиарди от пандемията?

89

Аз

преди 3 години

Закривай!!!

88

Пипи Татязов

преди 3 години

"А и като са сгазени,трябва ли да се забранят автомобилите,защото утре може някой да сгази теб ?"нали и аз това ти казвам бе, gayл, това е моята теза - рискът от тази зараза е несъизмеримо по-малък от риска от непроверена ваксина. Къде си тръгнал да спориш, като ти липсват елементарни логически връзки.

87

поредната далавера

преди 3 години

А качването във: автобус влак ферибот корабсертификат ще се изисква ли?

86

hahahah

преди 3 години

Жалки могат да са идиoтитe, които си мислят, че някой иска да ги чипира с ваксина.А статията е за това, че тебеподобните (отказали да се ваксинират) няма да ги допускат на самолет, без да се споменава производител на ваксина. Или нещо от малцинствата с функционалната неграмотност се възбудихте?

85

До ханс оло

преди 3 години

Какво философстваш бе ?! Как може да правиш тамива абсурдни сравнения ?!Ето,сгазени ! Тоест смъртността от инциденти е по-голяма от ваксината.А и като са сгазени,трябва ли да се забранят автомобилите,защото утре може някой да сгази теб ?

84

Анонимен

преди 3 години

Че те ваксинираните щели да могат да летят и без помощни средства, що са им сертификати за самолет😕

83

Анонимен

преди 3 години

Да не дава Бог ядрена или химична авария,с радиоактивен въздух.Тогава ще ви видя чипиранията и конспиратирските ви глупости ако трябва да ползвате противогази,маски и някакви инжекции....Ще измрете като плъхове !

82

Анонимен

преди 3 години

Ейнджъл от небето да слезе да ме убеждава за ваксината, пак не я сакам.И остров в Тихия океан да ми предлагат, ммммм, не ща

81

Анонимен

преди 3 години

Тогава да се направи възможно завеждането на дела при проявени странични ефекти от ваксинирането. Или? Опа...

80

hahahahha

преди 3 години

Аз това казвам - пращайте ги в частни. Прав ви път. Даже ако може се съберете повече *** само с неваксинирани деца. Лошото е за децата, че са ги създали вече имунизирани индивиди, които е било по-добре да не се размножават...

79

Ханс Оло

преди 3 години

по същата логика трима здрави мъже бяха сгазени, без да проявяват предваителни симптоми. Това значи ли да се задзидаме в мазето или да се натъпчем с химикали

78

До фики рурк

преди 3 години

Трима съседи от блока починаха от К19 ! ФАКТ ! Здрави мъже ! Познавах ги ,с единият дори сме общували често.Никакви индикации ,че са болни хора.Говори се в блока,че са били напълно здрави,корави,жизнени,крепки.Какво ще ти кажат техните деца,знаеш ли ? И ако твоите думи са хипотези и мелодрами,тези хора изгубиха живота си от лековерието на други ! Единият е не пушач,съпругата му казва,че никога не е кашлял в живота си,а преди да почине съседката каза,че го е чула цяла нощ да кашля зверски.

77

Васко Клеца

преди 3 години

naлячо, тук се говори за една конкретна ваксина, не за ваксините по принцип, какъв паралич, какъв тетанус. Айде бегай че вече си жалъk

76

hahahah

преди 3 години

А ти Фики Стораро какво ще кажеш на твойто като остане инвалид за цял живот от детски паралич? Родителите ти беха много умни и четоха у нета, че ваксините са вредни?Или по-лесно ако умре от тетанус - става до 24ч., ако не се сложи ваксина. А сетих се - тогава ще идете с роднините/катуна пред спешното да биете лекарите, че не са го спасили понеже вчера нищо му немаше...