37

аз

преди 3 години

От цъфнало жълтурче до човек изглеждаш като с жълтеница.

36

Анонимен

преди 3 години

Все пак това е Япония, колкото и да е феодално общестото там, не е комунизъм.

35

Анонимен

преди 3 години

Не ни интересува

34

@

преди 3 години

Аз пък съм на 40 и мама ме храни .

33

бай ганю

преди 3 години

добре е че са го изгонили техните за да стане човека у нас мамините сладки ги внедряваме някъде със връзки и си гледаме като пиленца извода е че без образование и подходяща квалификация допълнена със подходящи умения все още е щял да спи в кашонибраво на младежа

32

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам трима капиталисти - всичките са честни и почтени хора, и познавам шестима комунисти - всичките са крадци и мошеници.

31

Анонимен

преди 3 години

Ние сме по - напред ! От пожарникар и бодигард до Командир с пълно чекмедже , без да се налага да спи по улиците !made in Bulgaria

30

Нема да се лъжем..

преди 3 години

36. Абсолютно си прав за комунистите. Позанавам двама - трима...След 1989г. опоскаха няколко завода, но им помагаха и директорите.А за чистачките ...Те си откраднаха по някой с..ун и па..ал. Секретарките си присвоиха машини за писане и едни днес много интересни компютри. Децата ги гледат тези машинки,като индианчета маниста и огледалца...Абе всеки си взе по нещичко...

29

Анонимен

преди 3 години

ДРЪН, ДРЪН, АМИ НАШИТЕ МИЛИОНЕРИ ТРЪГНАЛИ ОТ ПАНЕЛКИ, КОЕТО СИ И Е СЪЩОТО КАТО КАШОНИ СТАНАЛИ ЗА ЕДНА НОЩ МИЛИОНЕРИ С ПО 50/60 ФИРМИ И ЗАВОДИ- ДО ВЧЕРА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И НОМЕНКЛАТУРЕН КАДЪР А ДНЕС МИЛИОНЕР- Е ТЕ ТОВА Е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО, ВЕЛИЧЕСТВЕНО Я ГИ ВИЖТЕ В БСП ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ С ЯХТИ ХОТЕЛИ, САМОЛЕТИ РОЛС, МАЙБАХ, НО СОЦИАЛИСТИ- ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ И ТЪГУВАТ ЗА СОЦИАЛИЗМА И РАБОТНИЧЕСКО СЕЛСКОТО РАВЕНСТВО- ТЕЖИ ИМ ТОВА БЕЗУМНО БОГАТСТВО С КОЕТО СЕ СДОБИХА- И ЗА БАНАНИ ПИТАТ

28

Анонимен

преди 3 години

капитализма е фасада на упадъка,не ми ги говорете,гмо храни,лъжите на първо място и куп глупости.вижте като падна комунизма какво ни дойде.мислете с главите си.младежи забили поглед в телефоните си,зомбита,и др. и др.

27

аз

преди 3 години

Чакайте сега,тук говорим за една база от знания,които този младеж е имал.Просто е чакал късмета да ги покаже и спечели от тях.Тук НЕ говорим за един нищо не учил,мързелив индивид,който чака ее така да стане милионер..като нашите мутрувци..Та няма нищо странно в тази статия,нито нещо шокиращо.

26

Анонимен

преди 3 години

Тениската е на Suicidal Tendencies, като гледам. Нямат нищо общо със сатанизма и всъщност са много готини типове. На живо са сила.

25

Рънърса

преди 3 години

Това в бг-то няма как да стане, тука вървят само разни схеми от рода на бързи кредити, брокери и тн, и тук-там някой олигарх стартирал още в началото на 90-те.

24

QI

преди 3 години

Това са приказки за възрастни, които рядко имат нещо общо с действителността, като например популярната в бг историйка за младия меринджей шибаяко, който от син на кредитен милионер станал бездомник( защото пръснал парите по кифли) и сега живее в кашон.

23

До

преди 3 години

До Анонимен 3Проблема е, че има много кадърни софтуерни инженери, които създават невероятен софтуер, но си нямат никаква идея как да го продадат, може би това има предвид!

22

Marie Claire

преди 3 години

Историята е интересна, но авторът трябва малко повече да наблегне на четивата за пунктуацията в българския език - ограждащите запетаи никакви ги няма.

21

Анонимен

преди 3 години

Мож да йе милиунер ,но пак за сметка на тва е грозен форевър!

20

Az

преди 3 години

А нашите ит-та бачкат за по има няма 5к евра като скотове, пък във виетнама щаха да са милионери в гръцки драхми.

19

Анонимен

преди 3 години

Висше училище хахах тук му викаме гимназия ако не сте чували.

18

Чорел Impex

преди 3 години

Ооооо, у нас ай ти инДжИЛери с лопата да ги ринеш. Брадати, мустакати, с чааааавета, без чааааавета, спят като животните, където намерят.Сега остава само да чакаме от тях някой да основе някоя компания яз, брато и аверите, извън техния предмет на дейност чopeл импекс.