14

Анонимен

преди 3 години

Юнайтед груп оперира в югоизточна Европа.Нещо ми понамирисва,че са свързани с южната ни съседка,която има силно влияние у нас.Тия полека ще изкупят цялата ни държава,щото нашите мастити бизнесмени бяха тотално смачкани,с изключение на най-лоялните към властта.

13

Коледа идва,

преди 3 години

Домусите усещат краят си, и започват да разпродават заграбеното, Боко ще падне от власт и тези крадци ще си получат заслуженото, ще бягат в Дубай при Божков!

12

Анонимен

преди 3 години

Нова беше почнала да запада, но откакто Гела ги купи удариха дъното. Дори BNT 1 има по-голяма гледаемост. Който и да ги купи петното на срама ще си остане дълго време още.

11

КЕФЯ СЕ СЪС ВИВАКОМ

преди 3 години

РАДВА МЕ , ЧЕ ЩЕ СТАНАТ И СОБСТВЕНИЦИ НА НОВА-ТВ!ДАНО ИЗРИТАТ НЕКАДЪРНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ТАМ!ПИСНА НИ ОТ ТЕХНИТЕ ЗАЯЖДАНИЯ И ИНТРИГАНСТВО!

10

Анонимен

преди 3 години

Сменят единия придворен бизнесмен на Боко с друг

9

ооо

преди 3 години

Идват нови спортни канали, това ми трябва.

8

Анонимен

преди 3 години

В тази статия само препинателните знаци са си на място. Всичко друго е мътилка, да знаете.

7

А БеноФска

преди 3 години

А БеноФска и фанзивата сигур ще си оставят при Гела.... на кого ще са му нужни!!!!

6

Телевизиите

преди 3 години

са мастодонти от минали времена.Недостатъчно интелигентни водещи,коитопрекъсват поканените си събеседници,не им дават да си развият тезата,търсятгнусното и скандалното,едностранчиво извън контекста разглеждат въпросите,занимават ни с единични случаи,искат да покажат,че те са тези,които задаватвъпросите,най-общо не са ни полезни с информация.Упадъчна журналистикана жаргонен език.Стари филми,прекъсвани на всеки 15 мин.за по 6-7 мин зареклами и самореклами.Вече не ги гледам.В нета има всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

Нова телевизия ли? Тия съм ги изтрил от сякъкви възможни места, бях забравил че ги има. Анти българска телевизия е това.

4

Анонимен

преди 3 години

Теленор притежава БТВ. Но всъщност Теленор е само бранд и няма нищо общо с "оригиналния" Теленор в Норвегия а е собственост на Келнер. Нова Тв пък става собственост на Виваком.

3

Анонимен

преди 3 години

Мафиотите си прехвърля пари от един на друг.

2

Анонимен

преди 3 години

Тук много неща не са наред. Нова се продава на Виваком. Виваком е търговска марка, която се държи от БТК-ЦУ. Която държи и НУРТС, която е оператор на предавателната мрежа в България...

1

ОСТАВКА!!!!!!

преди 3 години

Само мътни и кървави мафиотски сделки в Тикволанндия!