11

Анонимен

преди 3 години

moment...v bibliata kak e bilo?...ako sa bili zatvoreni iaslite, kade e stial da parkira bebeto onzi bibleiski djendar?a. pri neofitb. pri franciskov. pri merkelg. pri makrond. pri juan karlos

10

Фен

преди 3 години

На този най ще му ходи гегата.

9

Анонимен

преди 3 години

Чобанов,стига вече. Разбрахме че отсега нататък тъй ще да е.Не лъжете повече и без това родителите останаха масово вкъщи без работа и ще си гледат децата.

8

kilop

преди 3 години

явно след Нова Година вируса ще се уплаши ,че идва ваксината и ще избяга от страната ни,най-вероятно през терминал 2 ,както го направиха много много сънародници !

7

kilop

преди 3 години

Всички власт имащи разбират толкова от управление на кризи колкото и от примерно -аеронавтика. Реално училищата в София са затворени от началото на ноември да са спаднали случайте -не не са затвориха и градините -да са спаднали случайте не не са .и след нова година какво и каква нова порция лъжи ще пропагандират ? Защото е ясно на всички имащи поне малко разум ,че затваряйки над 1 милион деца по къщите ти реално затваряш и поне 500000 възрастни, за да ги гледат иначе лок дауна бил лекичък -смях.

6

леле

преди 3 години

Пуснете яслите и градините, или като в норамлните държави давайте 80% от заплатата на родителите, които не могат да работят, за да си гледат децата! Който има възможност да си гледа децата или го е страх да не ги пуска. Всеки да си преценява, но в крайна сметка да има тази възможност е важно!

5

Пародия

преди 3 години

Никаква логика нямаше в затварянето на детски ясли и градини. Основните места, където хората се заразяват са офисите и градския транспорт. Вижда се, че и след като затовриха "уж" всичко пак се задържа процента на новозаразени. Друга тема е тази статистика колко е вярна. Но ако градините бяха огнища, много повече учителки щяха да са болни, а реално не е така.

4

зомби Тодор

преди 3 години

Тодоре, *** на психиатър! Пускайте детските градини! Не тормозете деца и родители!

3

"Умни" гла

преди 3 години

А защо изобщо трябваше да коментират, че може и да ги пуснат, като на всички беше ясно, само дадоха надежда на хора, които нямат възможност да си гледат децата и да работят. Само говорят неща, които не изпълняват, така и никой от медиците на първа не е получил по обещаните 1000 лв., къде са отпуснатите пари? Мерките като са пълна пародия, за едни важат, за други не. Затвориха молове, но други големи и чуждестранни вериги останаха отворени, даже били глобили джъмбо с 200 лв. смях в залата.

2

Аз

преди 3 години

Направо да не ги отварят! И най-добре да продължът мерките срещу коронавируса и след Нова Година! Всички училища, университетите затворени. Ресторантите също. Ако отворят всичко, пак всичко ще пламне!

1

АЗз

преди 3 години

Който не желае и има възможност да не си пуска децата на градина... Помислете за тези който нямат възможност да си останат в къщи и да си гледа детето. Какво да правят тези родители?