7

Падаря

преди 3 години

Както навсякъде в големите коорпорации,некъдърниците се целят се в по- високи постове. Не стават за програмисти или редови служители и започват да въртят схеми и да цункат ръце и се издигат.И това, докаато не рухне или фалира фирмата в която "работят".Който не работи ,не греши,а който не греши става мениджър и после следват само грешки........

6

Tulev mediina zvezda

преди 3 години

До неспецеалисНикой истински специалист няма време да говори толкова пред медиите колкото Тулев... смях

5

Анонимен

преди 3 години

Дзукърбърг гледа като пръднал заек в люцерна.

4

Дзуки ПедеругоФ

преди 3 години

Tой Фейса си е сринат по начало, щом меверейски прошляци, дето не знаят къде да си настроят кирилицата им дават СЛУЖЕБЕН достъп до Фейсбук, Месинджър и Вайбър на хиляди българи и се изживяват като хакери и гледат да набарат някой интимен компромат за някой неудобен.Отделно публикации, съдържащи заплахи, обиди, отвратително-вулгарни определения ги докладваш на Фейбук и ти връща отговор "Публикацията НЕ нарушава стандартите на общността.Тия "стандарти" явно ги е писал някой стандартен ***.

3

неспецеалис

преди 3 години

Льобо Толев е голям спецеалис. Нищо не казва обаче за пробивите в Еконт и в Дженерали... какво е неговото мнение?

2

Беден служител

преди 3 години

Дано да няма пробив и теч на информация, за да не разбере моят ръководител, че го смятам за полово негоден индивид, с нетрадиционна сексуална ориентация, караща го да има влечение към представители на същия пол докато на 35 годишна възраст живее при маминка.

1

Класически българин

преди 3 години

Фейсбук и Месинджър се сринат - псува Зукърбург, налита му на бой, вика "аз сега какво ще правя на работа по цял ден".