9

Тошо

преди 3 години

Това е наш патент на абсурда......значи да вземем от децата парички за да купим линейка!!!Звучи ми като ....войник отива на война и казва на детето си....я си дай играчката-автомат, та да уплаша противника, а пък аз като се върна ще ти я дам пак да си играеш!!!Хора, разберете ...Медицинските екипи, линейката, ваксината, апаратурата днес са 1 и пари държавата трябва да дава с приоритет, като при военно положение!!Оставете децата да играят, учат и спортуват!

8

Ванката

преди 3 години

А за нарисувани самолетчета и корабчета пари винаги ще се намерят! Милиарди даваме за глепости и с милиарди позволяваме да ни ограбват... , но за здраве и качествен живот - пари няма. Хак да ни е, като сме не народ, а ... !

7

Браво

преди 3 години

Браво на хората. Разберете, държава няма, трябва да се оправяме без някой да ни казва какво да правим. В белият свят към който се стремим хората си помагат повече отколкото се карат.Данъците които плащаме често не се харчат за благото на цялото общество и ако не си помагаме сами - ще изчезнем.

6

Анонимен

преди 3 години

Чакаме голямото дарение от старши лейтенант Пулев.

5

Теди

преди 3 години

Грижила съм се за бебетата там

4

А

преди 3 години

президента вземащ 15бона,кога ще подари нещо,освен на дЕса,богата държава сме за НИЩО НЕПРАВЕНЕ 15 БОНА

3

Аха

преди 3 години

До Теди И какво??

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДЪРЖАВАТА КЪДЕ Е. ГЕРБ НАЛИ СА МНОГО СИЛНИ. ПАРИ ИМА ЗА МИТЮ ПАЙНЕРА И ЗА НЕГОВИТЕ ЛЮБОВНИЦИ (300 000 ЛЕВА ГРЕШНИ ПАРИ) ЗА ЛИНЕЙКИ НЯМА.

1

Теди

преди 3 години

Аз съм работила в това същото отделение по неонатология