42

време и полувреме

преди 3 години

За съжаление духът на веселието никога няма да се върне и празниците оттук нататък ще бъдат сиви,скучни и ограничени в крайно редуциран семеен кръг.Мизерията и бедността ще стиснат хората за гушата и единствената цел на повечето хора ще е да си напълнят коремите преди сън за да не слушат звуците от куркането на собствените им черва.

41

Ковидчо

преди 3 години

А проверяващите...някой проверявал ли е?

40

aa

преди 3 години

целта на проверките е да ръгат глоби, но хотелитерите са наясно и не работят

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Това не беше празник а някякъв пиянски пир с оргии. По-добре е да се отмени..."Беше ЧУДЕСЕН празник! Ако за теб и колегите ти е бил това, то на други места се е празнувало много по-интелигентно. Имам прекасни спомениПричината не е само в Ковида. Много хора сега са страшно обеднели, колкото и да лъже пропагандата

38

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете вие студентките! -:) На Гергьов ден има пълнено агне! На Никул ден пълнен шаран! Виж на 8 декември е Пълненето на студентки! Не ги мислете тях.Те са си намерили местото за пълнене и купон! -:)

37

ПКП ПКП

преди 3 години

Нищо, малко алчните банскалийски гьоотферени да полапкат. И да походят малко пеша. Стига им тая награда...

36

дедо Ташунко

преди 3 години

така ще е и догодина по това време

35

с.т.

преди 3 години

Така ми беше кеф, като гледах по телевизията екипите, които с такава страст обикаляха по къщи и заведения, като мухи без глави, очаквайки да "хванат" нарушители, да гледат и говорят "строго" на нарушителите, а нарушители и нарушения... нямаше. Мъка... Продължавайте все така, уважаеми проверяващи и така ще бъде-пустош, тишина.

34

Анонимен

преди 3 години

Студентите явно са разумни хора и разбраха, че яденето и пиенето няма да избяга, но животът на близък не се връща. Браво, има бъдеще за България ако младите хора постъпват отговорно!

33

Анонимен

преди 3 години

В хиляди домове вече е много тихо защото хората страдат заради загубени близки и заради мангъровеца Борисов в още много хиляди за съжаление ще дойде тая с косата,те седнали да ми дрънкат за пустощав чалгарниците...

32

Анонимен

преди 3 години

Това не беше празник а някякъв пиянски пир с оргии. По-добре е да се отмени или да се прязнува в университетите както е 24 май.

31

Щерю

преди 3 години

Един невидим малък вирус, който направи целия голям свят тъжен и беден...

30

Анонимен

преди 3 години

Ами то този празник е излишен по принцип. Ученето не е повод за празнуване в ресторанти. Пък и за интроверти като мен тишината е много добре, за нас интровертите балканските силни емоции са много неприятни.

29

Извънземно

преди 3 години

До Прекрасния Нов Свят ......Ама върви на друго място...На друга планета. Не разбрахте, че тази година и другата поне до лятото ще е така.

28

Анонимен

преди 3 години

До 8 НадървенНадървен, снощи си си легнал рано щото днес си на училище:)))))))))))))). Първо завърши, после си мечтай за студентки:))))))))))

27

Прекрасния Нов Свят

преди 3 години

Тишина, Тишина....

26

спомени

преди 3 години

По 200 човека на сватба, по 100 на изпращане на войник, студентски запой наподобяващ парижки протести всичко заминава в миналото.

25

Анонимен

преди 3 години

в интерес на истината много хотелиери от няколко години отказваха резервации на студенти за 8 декември по простата причина,че след тях е като след бомбардировка и се налагаше да правят основен ремонт на стаите,а пък цените,на които предлагаха бяха смешно ниски.

24

Анонимен

преди 3 години

Целият Студентски град е една голяма кръчма. Разврат и наркотици, никакъв научен дух и традиции, нищо общо със студентски кампус. Кръчмарски бизнес и нищо друго няма там.

23

Анонимен

преди 3 години

Алкохолът до 21 години трябва да се забрани със закон, както е в нормалните страни.