19

Анонимен

преди 3 години

"Ще пуснем доста по-ниски цени, правим всичко възможно, за да дойдат някакви гости"Ами да - не е зле да спрете да лъжете!Като знам как нагло ни излъгаха в сметката, тройно!, в механата точно в центъра, не мисля, че някога ще стъпим пак в Банско. Гостите се уважават, а не се мамят!

18

Paradigm

преди 3 години

Няма да ми повярвате ама двата европейски фараона 4000 години след египетските бяха най-голямото изпитание на живота ми. И без значение дали е или не е изитание на Джак - самите му дела доказваха, че единствения избор да се прекратят омагьосаните кръгове беше да бъдат убити. Сега трябва да видим какво ще сервира Джак!

17

Махараджата

преди 3 години

Весел ви празник мила младеж но умната на вас разчитаме в бъдеще да доизградите създаденото наздраве и не на дрогата

16

Анонимен

преди 3 години

Сложил си е няколко десетки хилядарки в джобчето за това интервю...

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Абе не ви ли стана ясно, че някои (някой) желаят и се стремят хората да живеят в перманентен страх!) То не бе радиация от Чернобил. То не бе РАК. Не бе СПИН, глобално затопляне, глобално застудяване, климатични промени,свински, птичи и всякакъв животински грип. Или пък пропрочества на Маи, Настрадамуси, Нибиру, смяна на епохи, астероиди, извънземни.Кой и защо желае всички да живеят в страх и стрес ?

14

ББ

преди 3 години

До ...10 да те заковават направо в ковчега и да те изнасят да смърдиш тикво.

13

Анонимен

преди 3 години

Студентите ще празнуват и тази година 8-ми декември.

12

Анонимен

преди 3 години

од днес сме вав банско ште празнуваме осми декември парвиат ни. парви курс сме вав унсс.за 8ми специално земах 2 фтора опотреба зимни гуми за моето беемве е60 заштото може снияг да падни и да трияват гуми.никакав вирос ниама цияло унсс сме вав банско на стодентско партиииии !!!!!!!111111111 аидееееее ние сме бадештето на натсиата!!!!!!111111111маските са зада малчите и запушват ости!!!11111

11

Анонимен

преди 3 години

До студенткаБа танцува ти се. Вчера шарани пълнихме, утре тебе. Стой ся мирно.

10

студентка

преди 3 години

До Анонимен: Дискотеките работят ли ? Народът прос, животът скучен,живот без маска и без грим,танцува ми се в дискотека,в луд кючек да се въртим !

9

...

преди 3 години

Ясно е че къщите за гости са поне 90% с повече от 15 човека. Направо ги затваряйте всичките. Хората вън и запечатвайте. След 3 дена внезапна проверка - ако пак има хора и работи - викайте багерите и събаряйте.И едните са нагли че влизат повече хора от указаното и другите са нагли че ги пускат и викат "Няма страшно". Няма ли - затваряй. Ако продължават - събаряй.

8

По мое време

преди 3 години

Ходехме на хижа Марагидик, а след туй помагахме да строят хижа Тъжа на нейно място.

7

Анонимен

преди 3 години

Да бе да, нашата компания е вече на Банско, едеам намерихме свободни места, даже повечето семейни хотели си работят.

6

шопо

преди 3 години

Зелето съм го сложил, че те чекам на ракия с кисало зеле, ама че земем и точилката !

5

Значи

преди 3 години

Каква е разликата между заведение и къща за гости?! Няма ...Пародия е всичко ...най - вече мерките ...Значи в заведението ще срещнеш някакви хора тет а тет ,а в къщите за гости не...? Каква е картината реално - къща за гости. 10,12,15 ...20 човека...уж ,познати ..но все пак много.Маски , дистанция?! - смешно...Объркване,отъркване ...танци, близост , целувки ...На младите ХИЧ не им пука за вируса ...

4

До от БАН

преди 3 години

ти па си много убаф, пенсионер.Я се скрий и вари да си притакаш зелито ***

3

От БАН

преди 3 години

Аз като бях студент, през 2003 за празника ходихме на една хижа край Бяла, Русенско. Май беше 4 лева нощувката и още толкова яденето. Стана невероятен купон, стаите бяха с по 10 легла, пода балатум, а хижаря пи с нас цяла вечер. На другия ден бях като нов. Повечето от нас станаха хора, замогнаха се, някои са в чужбина, но не като калъфи, а като хора. Сега от малки ходят по хотели, явно са по- хора от нас тогава. Да видим обаче до къде ще я добутат. Само да не до някой склад в Англия...

2

Анонимен

преди 3 години

Освен София ,Пловдив , Варна и (айййййде) и Бургас има ли нещо в България дето да не пустее!?

1

Анонимен

преди 3 години

До Няма новозаразениА ти си грамотно та знае ли се...