15

Анонимен

преди 3 години

Перат пари чрез фалшиви обороти в хотелите. Само са това ги строят.

14

идея

преди 3 години

Строиш хотел."назначаваш" персонал.Изпращаш го в "неплатен" заради пандемията.Плаща ти държавата 60% от заплатата му зради пандемията.И така след няколко години ти се е изплатил без дори и един турист да е влязъл в него.ЯКО,А????

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва да направите инвестиция за контрол и развитие на самата туристическа услуга. Сега е основно алкохолен и евтин, предимно сезонен туризъм. Пък те като има наплив на качествени туристи, 4-5 звездните вериги, сами ще си дойдат.

12

защо

преди 3 години

Г-жо министър,Министерството Ви се подготвя да усвои едни хубави пари по програма, представяйки ни една приказка. При 3/4 празни 4 и 5 звездни хотели това лято, кой ще строи нови? Нас смятате за балъци, но не обиждайте собствениците на водещите хотелски вериги.

11

Анонимен

преди 3 години

Тия се друсат яко в министерството! На тази инфраструктура от 19 век, да чакаш чужди инвеститори за 5 звездни хотели?? Тук само наши депутати, кметове, общинари и съмнителни рускоговорящи елементи строят с крадени пари...

10

Анонимен

преди 3 години

Прекалено прозираща схема за източване на държавни пари към джоба на Валери Симеонов.

9

Анонимен

преди 3 години

Тая година на планините изобщо няма да пада сняг, тия за лифтове мислят. Черноморието е тотално засрано, те ще строят 7 звездни ходели. Майтап бе Уили! Е, Македония да гледаме - там свършват с чушките и доматите и всичкото ще го насадят с канабис. А тука туризъм. Матап!

8

Мен

преди 3 години

Всъщност цялата тая история с блоковете с рани кутийки наречени хотели е на път да приключи. Аз от както има airbnb си наемам цяла къща за семейството и разликата е толкова голяма, че за хотел никой от нас не се замисля. Имаш си двор, цяла сграда за теб, а не стая с легло. Имаш абсолютно всичко, така че ако искаш да си направиш вечера на двора, а ако не отиваш на ресторант, в който си поискаш, а не предварително платен в хотела без да знаеш какво предлага...

7

ГосТ

преди 3 години

По скоро Москва ше дойде. Хахаха Ако иска, ама май не искат повече да си цапат ръцете.

6

Анонимен

преди 3 години

тука некав *** искал да се маха. Ми махай се бе! Айде марш у Москва!

5

СМЕЕЕХ

преди 3 години

И ТВА Е КЕШИРАН МАТРЯЛ!ТВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СПТРОИШ ЗАВОД НА 10. СЕПТЕМВИ БЕ!

4

ГосТ

преди 3 години

Че то друг фокус у таа бананова република има ли ? И имало ли е след влизането ни у ЕС ? Шадравани, пейки, асфалт и хотели. Колкото по бързо се махнем от таа швабска губерния, толкова по добре.

3

сменяме ги герб

преди 3 години

Ето къде ще идат парите от еврофондове и милиарди за ковид !а народа да Плащааа ной,нап,нзок ,ток,вода,данъци - дране до дупкааа.Сменяме ги герб ,та ако ще не корнела ,а турско да е ........тея няма да се спрът

2

Анонимен

преди 3 години

Пак да ги направят 10 етажни и пак ще са празни перални за пари.

1

123

преди 3 години

Гербавите разсипаха туризма те хотели ще градят.