12

Анонимен

преди 3 години

Всички живеем в ,,Фермата'' или както се изразяват някои в ,,Матрицата''.Тези които ни управляват се кланят единствено на ЗлатнияТелец.Който не му се кланя,няма място в съвременото общество.Човек трябва да е готов за пари да продаде и майка си,ако ли не,няма място за него на този свят.Всичко идва от парите,инструментът за манипулация на масите.Всички работим за пари за да оцелеем,но само единици ги притежават.Само тези които служат безропотно и вярно на тези които печатат парите.

11

Анонимен

преди 3 години

Народите скоро като един ще стигнат до извода кое може да ни спаси от този терор,и ще го направят. Още малко. Там където народите са от векове покорни и послушни няма корона вирус.

10

Старци

преди 3 години

Лекарите не лекуват, почиват много, ваксините ще станат задължителни, някой ще спечели милиарди от периодичното ваксиниране!

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Четох една книга преди години та цитирам по памет (не казвам, че е вярно) заглавието "Световната конспирация срещу здравето" и там приятели се обясняваше как се наливат и печелят милиарди, за да сме болни, а после да ни лекуват, за което си плащаме де. Амфетамина е бил задължителен в СС и САЩ.... Наркотрафика и фармацевтиката са едно и също. Правителството решава кое е легално и за кое ще лежиш в зандана.

8

Ром"с

преди 3 години

"Отвараш" Днес и от 10 статии 8 за коронавируса ,тези "джурналяги" нямат акълЪ и мозАк за повече ,пускаш ТВ ОТ 10 канал -6-7 разглаголстват за короната ... А спрете се малко господа джурналяги ,а то ще се чудят и маят на кой от Вас да връчат от САЩ премията и награда на Пулитцер за качествана журналистика.Всичките знаем ,че има коронавирус и трябва да спазваме някои мерки които трябва да се спазват,ама това вашето за нищо не става.Това не е някое дебилско шоу от типа ФЕРМА ИЛИ ..

7

Анонимен

преди 3 години

В България ситуацията с коронавируса е сериозна, защото отсъства масова дезинфекция на обществените места в градската среда. Правителството прави икономии на наш гръб.

6

Анонимен

преди 3 години

До ПритесненаАко не си биеш ваксина след 1 година гнусен спам от твоя страна, те проклинам да хванеш скоротечен рак на панкреаса.

5

Анонимен

преди 3 години

Бъдете внимателни", предупреди Джузепе КонтеКак да сме внимателни? Да не се блъснем или да не се спънем във вируса?

4

Боко тулупов

преди 3 години

Няма страшно, спасявайте сезона, а страхливците с маски хахахахахахаха

3

Притеснена

преди 3 години

Стана страшно! Сън не ме лови! Тези ваксини няма ли да идват най-после да се успокоим?!

2

Пян Гъ

преди 3 години

Ми не разработвайте и не пускайте такива вируси и няма да има нужда от превантивни инвестиции в здравните системи. Просто е... Е, няма да можете да доите чак такива печалби... Голям проблем... Неприемливо за вас, нали?

1

L.

преди 3 години

Дъра-бъра .... повече пари ... дъра-бъра - пари...