27

баба мара

преди 3 години

тръмп да изтегли ам воиски от балканите и черно море искам мир и разбирателствоне желая ам интереси да ми определят мисленето и начина на живот

26

Анонимен

преди 3 години

Отдавна се пише че Русия и Китай имат нарастващ интерес към Африка . И от години са увеличили интересите си на Черрния континент. Пример . Путин дори организира среща в Москва ??? на африкански лидери да си обсъждат проблемите а Китай предлага военна и икономическа помощ в региона .Да се изтеглят американски войски в такъв момент е направо предателство от вече доказания послушник на Путин - Димитрий Тръмпович по волята на Кремълското джжудже - Президент на САЩ .

25

Анонимен

преди 3 години

Комюникето не съдържа подробностиКое не съдържа подробности, господин "знам да трия коментари"?

24

Анонимен

преди 3 години

Янките да се махат отвсякъде, че много бой ще ядат.

23

Анонимен

преди 3 години

26 пак ли си тук? Заминавай в чана да цивриш че си пратил Радан в европарламента.

22

Айде

преди 3 години

Стига грижете за САЩ и Русия.Повечето от специалистите тук седят по долни *** сега и пият кафе или ракия.Първи сме във всички отрицателни класации в света, те се загрижили за други.И двете страни са империи, в обозримо бъдеще ще правим каквото ни кажат.

21

sofeto

преди 3 години

Един озлобен отмъстителен психопат, е това е т`Ръмпо`!

20

Идват

преди 3 години

у Бг да ги храните.

19

Анонимен

преди 3 години

Спящият Тръмп, а се смееше на Байдън за същото. Присмял се щърбел на хърбел.

18

Анонимен

преди 3 години

Предислоцират половината от американдсите войници от Сомалия в балтийските държави и Полша за да са по-близо до cвинската ко4ина, защото наближава Коледа.

17

Анонимен

преди 3 години

Предислоцират половината от американдсите войници от Сомалия в балтийските държави и Полша за да са по-близо до cвинската ***, защото наближава Коледа.

16

SHEFA

преди 3 години

До пияница мистик-ПИШЕШ ЗА НЕЩО ДЕТО НЕЗНАЕШ-КАКВО КОГА И КАК Е СТАНАЛО.-РУСИЯ ВЛИЗА В ГЕРМАНИЯ ОТ СЕВЕР ПРИ -40 ГРАДУСА ОКУПИРА БЕРЛИН И ОБСТРЕЛВА БУНКЕРИ С ДЕБЕЛИНА НА СТЕНИТЕ ОТ ПО 3 МЕТРА.-СЛЕД 5 ДНИ НЕПРЕКЪСНАТ ОБСТРЕЛ БЕРЛИН ПАДА.ДА ДОПЪЛНЯ-ВЛИЗАТ С 6000 ТАНКА И 9000 ОРЪДИЯ.-РУСИЯ НЕ ГИ ЗАВЛАДЯВА ОСТАВЯ ГИ И СЕ ПРИБИРАТ В РУСИЯ.

15

пияница мистик

преди 3 години

До SHEFAНищо не е сломила. Добре че бяха американците и англичаните, че щяха иначе сега да произвеждат в някой московски завод Мерцедеси. Не че щеше да е лошо де, щяха дивите азиатски пиянки поне да се очовечат малко. В началото на ВСВ Хитлер и Сталин са имали споразумение да си поделят Европа, играели са го комбина и Сталин е бил с хитлеристите, ама пуста лакомия, не му трябваше на Хитлер да настройва света срещу себе си и най-вече американците и англичаните

14

SHEFA

преди 3 години

До 14-ХАХААААААА-ЕТО НА ЗАПОЧНА СЕ.-ДАВАЙ- НАПАДАЙ.

13

SHEFA

преди 3 години

НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ЧЕ СИ ТРАЯТ-И РУСИЯ Я Е СТРАХ ДА СТАНЕ ВОЙНА-ЩОТО ТРЪГНАТ ЛИ НЕМА СПИРАНЕ.НИКОГА НЕ НАПАДАЙТЕ РУСИЯ-ВАНГА ГО Е КАЗАЛА НА ХИТЛЕР-И ТОЙ ЗГРЕШИ--РУСИЯ ГИ СЛОМИ.

12

Анонимен

преди 3 години

война война и пак война е нужна на краваршингтонако требе ще я направят и в европа те така станаха богати след две световни войни но тоя път няма да са непотопяемия самолетоносач - недосегаемсамо с мексико са спечелили една войнав останалите случаи жертвите и разрушенията за воюващите а златото за америка

11

SHEFA

преди 3 години

До АнонимеН 11-МОЖЕ ДА ИСКАТ АМА НЕСТАВА-МОСКВА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА.

10

АнонимеН

преди 3 години

СВЕТА ИСКА НЕЩО ГОЛЯМО ЗА ДА ЗАСЕНЧИ ПАНДЕМИЯТА!!!ВОЙНА В УКРАЙНА, СИРИЯ, ЛИБИЯ Е СЛАБА РАБОТА!!!!СВЕТА ИСКА ФАЩ ДА НАПРАВИ ЯДРЕНА ВОЙНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ДА ЗАЛИЧИ МОСКВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!

9

АнонимеН

преди 3 години

До пияница мистик ПЕРФЕКТЕН КОМЕНТАР!!

8

пияница мистик

преди 3 години

Нищо, Байдън ще ги върне. Няма да му мине номера на терорист номер 1 - кремълското джудже американците да си отидат и да оставят след себе си празно поле, че той да се настани там