21

Анонимен

преди 3 години

това се превърна в снорище на ддееббииллии и идиоооттии,същите които отричаха вируса сега реват срещу еаксините.

20

Кой и Колко?

преди 3 години

Кой ще плаща и колко пари за смърт причинена от ваксина? Пари за умрял възрастен от ваксина и колко пари за дете умряло от ваксина. За умрели ваксинирани деца ще бъде ли по-високо и с колко точно пари?

19

КУРОНАта и Ваксината

преди 3 години

Извод и двете ще ви повтарят како поотделно така и заедно ще ви го таковат ****. Ще се редуват в различни пози при таковането.

18

ВАКСИНАР Да ви Кови

преди 3 години

ВНИМАНИЕ до ВСИЧКИ тоя ВИРУС се ПОВТАРЯ и също и ВАКСИНИТЕ ЩЕ СЕ ПОВТАРЯТ само ще ви боцкат многократно и пак ще бъдете повторени от Ковида. ТОВА ДА ВИ Е за УРОК. ВСЯКА година НОВА НЕРАБОТЕЩА ВАКСИНА и боцкане. Ще ви бъде нарушен кефа и свободата на нормален живот. Ще трябва да свикнете с това хронична парична недостатъчност, контрол, стрес, маски, неработещи ваксини, подчинение на органите на власт и техният терор. Нов вид робство и управление от извратен елит.

17

Анонимен

преди 3 години

Това, че са получили отрицателен PCR след преболедуване, не означава, че вирусът не е още в организма. Просто не е хванат при конкретния тест. Или поради намаляване на вирусните частици, или по други причини. Затова нищо странно няма, че след 9-10 дена пак излиза положителен. Основният въпрос е, колко дълго след преболедуването вирусът остава в организма. Ако с месеци и години - лошо.

16

епидемиолог

преди 3 години

Глупости на търкалета. Повторно заразяване от един същ щам грипен вирус няма. Просто отминава защото няма общонационални катантини които да отлагат разпространението му до безкрайност, и стадния имунитет го неутрализира. С тия дистанции, карантини, затваряне на ресторанти и бизнеси и т.н. просто удължават съществуването му и хората придобили имунитет преди година, могат пак да хванат същия вид-тип вирус отново. Това беше целта за да додрапа до ваксинините.Просто бизнес! И удобнои избори в САЩ

15

Ал Бънди

преди 3 години

Егати и смешката.

14

Анонимен

преди 3 години

До КарантиниранИ непременно трябва да отидеш да запалиш свещ, да знаеш. Поповете се кълняха, че няма как да се заразиш в черква, ама нещо не излезе така. Средновековни и.д.иоти

13

Анонимен

преди 3 години

Какъв ковид?

12

Анонимен

преди 3 години

В цял свят има доказани 27 такива случаи, във ВМА според великите ни спеЦиалисти имало забележете ЦЕЛИ ЧЕТИРИ - смишници, грил от ковид не различават тръгнали да го лекуват, после що толково хора са починали

11

G

преди 3 години

Има ли един напълно излекуван от тази чума, че да оздравее напълно.. ?! Че отново да се разболее...?Истината е, че от март месец е поголовно масово ежедневно презаразяваме между хората. Това се разнася по въздуха на 30 - 60 метра с лекота, малцина знаят истината. Масово се презаразяваме с различни щамове в момента. За кокошка - няма прошка.

10

Фани Мъ

преди 3 години

Повторното заразяване със Спин е също толкова опасно както и повторното заразяване с Ковид.

9

Минах го

преди 3 години

20 дни боледувах от ковид с почти всички симптоми. Надявам се антителата да пазят повече от 6 месеца, със сигурност не искам да си слагам ваксина, която и да е тя...Имам всички задължителни ваксини, но баш за ковид ми намирисва яко...

8

Мутафчийски

преди 3 години

Абе на месец по два пъти идва. За това ваксина всяка седмица!

7

О хо хо

преди 3 години

Е тя и Първанова го изкарала 2 пъти вече през 8 месеца. А ваксината ще е точно както при грипа. Всяка година!!!!Иначе каква печалба ще е???!!

6

Карантиниран

преди 3 години

Пети ден съм под домашна карантина. Имам само загуба на обоняние и запушен нос, в който пръсквам за 24 часа по 4-5пъти капки за нос. Дано така да продължи още 9 дни, че да ходя да запаля свещ рано сутринта на 15-я ден.

5

Мм

преди 3 години

Ние с колегите го карахме по няколко пъти .като се накълвем в петък вечер чак вторник бяхме читави !Няма страшно стига редовно да се имунизираш !

4

(-_-)

преди 3 години

Tо бива научна простотия, ама това вече е връхът на сладоледа! Защо по дяволите ни е ваксина ако повтаря???Ей, да вземете вече да спрете с тая корона истерия, че кат вземем едно дърво и по тъпите глави..

3

Анонимен

преди 3 години

еййй в цял свят са 40 случая, но в Бг са половината....пак партенки, стига с тая лелка бе. Хайде нещо по сувременно давайте да четем.

2

Анонимен

преди 3 години

И аз го изкарах два пъти. Първият път в болница играхме сантасе с Ути Бъчваров, а втория друсахме кючек с едни заразени роми от Столипиново.