25

така е в България

преди 3 години

НОРМАЛНО ДА СЕ ПРАВИ...ЗАТОВА ПОЛИГРАФ....НЕВМЕНЧЕМА ЩЕ Е ПО-МАЛКА ПРИСЪДАТА

24

Анонимен

преди 3 години

Тая си е луда. Нищо чудно да си е изкарала боя. Още повече,че доста нейни ,, защитници,, са доливали масло в огъня.Чухме доста от тях.Тя се е оплаквала, те са кимали с глава и са я окуражавали да си седи в къщи.Сега е страшно.

23

Анонимен

преди 3 години

Жените при развод винаги имат склонноста да изкарват мъжете си виновни и да наказват децата за да накарат мъжете да страдат. Тази не предоставя нищо ново под слънцето. Ако не я бяха хванали на място, щеше да твърди, че мъжа и ги е убил...

22

РОЗА

преди 3 години

Тази говореше друго на следващия ден след убийството-казваше,че е убила децата,за да не и ги вземат.Сега изведнъж изникна версията за бяло петно.Разбира се ,че говори така по съвет на адвоката!Предполагам,че ще твърди същото и пред съда.Друг е въпросът,че съдът може да не приеме тази версия и да я осъди.По мое мнение,мъжът,с когото е живяла,също не е читав човек,но нищо не оправдава убийството на невинни деца!

21

Анонимен

преди 3 години

Чакай сега, тя убива децата, него съдят за насилие... И как така не помни, че е убила децата с думите "А сега да видя как ще ми ги вземат", а помни, че мъжа и е насилник... Айде стига лъжи! Да си поеме отговрността за стореното без да очерня повече животи, отколкото е очернила!

20

Анонимен

преди 3 години

Според мен жената е социопат! Явно и за това са се харесали двамата с мъжа и, еднакви и склонни към насилие. И двамата да отиват в пандиза за дълго.

19

Вуйна

преди 3 години

Днес да изтрие призивите към самоубийство, отправени от коментатора Вуйчо Ваньо. Подсъдно е.

18

Внимавайте с НК!

преди 3 години

По-долу Вуйчо Ваньо се занимава със "склоняване към самоубийство". Престъпление по НК. Та моля Блиц да го изтрие, за да не се окаже замесен.

17

Анонимен

преди 3 години

Прокурорът американец на Нюрнбергския процес казва за един болен от паркинсон нацист, който искал да го пуснат по болест от процеса: "Ако аз бях извършил това, което той, и аз щях да треперя и да припадам. Ще се съди."Нормално е да припада и да не иска да си спомня престъплението.

16

Логично

преди 3 години

Затова пък Георги всичко помни, много е словоохотлив, съвсем не е припадал от мъка, в състояние е да излиза пред камери и да обяснява подробно.

15

До 16

преди 3 години

Делото за тормоз е заведено преди това зловещо убийство. Трябвало е да се гледа буквално на следващия ден.

14

Анонимeн

преди 3 години

А госпожата как точно си спомня, че мъжа и е оказвал тормоз, там нямали бели петна. Ми може да не е бил мъжа и, може да е бил някой комшия.

13

РусенецЪ

преди 3 години

Преди мнооогооо години, в Русе имах съкварталец Коста. Блестящ математик, от тогавашната ГДР му плащаха стипендия да следва при тях. Гросмайстор. Бе брилянтен мозък. Докато един ден не чухме, че е разфасовал родителите си със скалпел. Някакво "проучване" бил правил.

12

Анонимен

преди 3 години

Да не вземат да я самоубият в ареста или да я повредят а лекарства. Много мътна история.

11

Сметалото

преди 3 години

Ей, не раздавайте присъди, че днес може да си легнете съвсем наред, а да се събудите "на друга планета". Медицината няма никакво понятие какво се случва в мозъка на човек.

10

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тая обаче има стабилни адвокати.....Чак завела дело срещу мъжО си.Разбирам, че те е бил ми напусни го.Разбирам, че си полудяла - ми самоубий се.Разбирам, че си забравила всичко, ама като са ти съобщили какви си ги надробила ако беше истинска майка щеше да се самоубиеш в ареста, а не да се чудиш как да отървеш зандана. Тоя уррод трябва да се приспи, няма смисъл да го храним доживот. Повреден ум не се оправя. Една инжекция и рестарт.

9

Станала е

преди 3 години

някаква грешка с лекарствата или с дозата или не си ги е вземеле редовно. Ама дали ще намерят кой и ги е предписал, кой и е бил настойник, или се е самолекувала...Мъжът и май въобще не е знаел, че не е у ред с гравата жена му.

8

Анонимен

преди 3 години

Да я съди мъжа и какво като е имала бяло петно, утре на улицата пак може да получи бяло петно и да заколи нечие дете.

7

Анонимeн

преди 3 години

Колко удобно, спомням си всичко от деня на раждането, но точно този ден и час ми е бяло петно. Мъжът ми ме биеше / евентуално / и аз си го изкарах на децата. Тя и съпругата на Джони Деп твърдеше как я пребивал и много и съчувствахме, а после като излезе записа каква стана тя. В съда имаше една, която твърдеше, че съпруга и е оказвал тормоз като не искал да и дава цялата си заплата, парите не и стигали.

6

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам.Адвокатски изпълнения.