176

R

преди 3 години

До Анонимен И дадойдат такива още по-неграмотни като вас ли. Искрено ви съветвам да си купите българска граматика за 3ти клас , да я прочетете няколко пъти и след това да си купите и същата за 4ти клас......

175

полковник Колев

преди 3 години

Промени след изборите ще има,колко и какви,ще решава само и единствено Синагогата!?

174

Анонимен

преди 3 години

Смятай колко са я окъсали разните видове гладни камyнета, чалгари, убитници от държавата и дъбъ-тъ щом са докарали Първанчо да обяснява как щели да спечелят изборите :)))Набийте си го в главите - ГЕРБ ще има 4-ти мандат! Факт.

173

Анонимен

преди 3 години

Ако все още в България има умни хора но искат децата им да са прости като тиква, 14518нека да гласуват за Герб.

172

Анонимен

преди 3 години

Гербавите са за затвора, а не за парламента!

171

Анонимен

преди 3 години

Гроб не са партия, а ОПГ, управлявана от алчен и дърт мафиот с килийно образование, прочел една детска книжка до средата!Това е абсолютен срам за всеки нормален българин!

170

Mariya Atanasova

преди 3 години

Който и да спечели, да си върши работата и да работи за Българският народ. На мен никой нищо не ми е дал досега въпреки, че пиша в защита на България. Нямам възможност да ходя по площадите. Моите пари се харчат в България. Времената са трудни за управление. Не всякой се наема да управлява. В целият свят има проблеми. Освен ГЕРБ аз не виждам други. Програмата на управление да се подреди правилно. Да не вървим по пътя на Гърция. Гърците пак ще се оправят, защото си знаят интересите и имат добри политици. България да отстоява своите интереси и да не се подава на агитации по някои важни истори

169

Шофера

преди 3 години

В офиса сме 12. От тях 3 няма да гласуват засега, двама се чудят за кого, но няма да е за бсп или герб, а останалите са за герб.Офиса е в центъра на София, заплатите са по над 3000 лева.Смятайте кой колко е наясно каква конфигурация ще имаме на изборите.

168

За ГЕРБ ще глласуват

преди 3 години

1--милион ! Това е администрация полиция и др. Има и много фирми лапащи здраво....така ,че не очаквайте ей-- така да си заминат ,много здраво са се окопали . Ако няма масово гласуване процента им пак ще е като на предните избори . Това ,че не се гласува масово за тях е най- добре !

167

нн

преди 3 години

ГЕРБ и БСП ще имат по 60 депутата, останалите по 10-15 депутата. Ще стане абсолютна бъркотия и нови и нови избори. Чака ни италиянския модел, избори до дупка, ако не се чукнат по главите нашите политици.

166

10%

преди 3 години

ГЕРБ ще вземат 10%. Ама не рушвет а като резултат на изборите. Че може и толкова да не хванат.

165

Отечествен Фронт

преди 3 години

До анономен Правилно ще идват пари от европа ,ама не за теб а за гербаджийските фирми ,за къщите за гости ,за суджуците и за калинките неграмотни .За теб един гол мамул и нищо друго .

164

Отечествен Фронт

преди 3 години

До ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ Двойно увеличение на нощният труд ,но и увеличават работните часове под натиска на олигарх капиталистите .И няма да има пет дневна работна седмица ,а шест дневна .А ти байно си либерален хибричник .То и без това вие глобалистие и либералите сте за 35 полови видове ,а не комунистите .

163

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Христо Христов а то само данъците ли .От първи януари се увеличава водата и ще стане като тока ,такса сградна инсталация ,такса пренос на вода и тн .Да не говорим за хората дето имат герани във дворовете си десет кубика безплатни другите по пазарни цени и водомер на всичкото отгоре .И после соца бил лош а либерал капитализма много добър .

162

Анонимен

преди 3 години

Къв мандат бря..сега ще има ваксина ,но няма да има желаещи,министъра от 3 дни говори, първи лекари и полицаи,вече са на опашката .

161

Анонимен

преди 3 години

А ако случайно тиквата се опита да вземе пак властта и да изкупи всички депутати тогава вече 1 милион ще излязат и ще изринат народното събрание

160

Анонимен

преди 3 години

Единствения държавния е форумния премиер с харема а тиквата си заминава още месец два и остават и си заминава повече няма как да вземе власт няма как да купи всички депутати за да вземе властта

159

Амииии....

преди 3 години

Може всеки да се упражнява в бръщолевене, но няма да промени ищо - на пролет ще има победа на ГЕРБ и нов мандат на единствения държавник в България - Борисов ! Само като забележка : През есента на 2021 г. ще си изберем нов президент, който няма да е комунист !

158

Анонимен

преди 3 години

Партията на Цветанов няма да вземе и 0.8 от процента идва партията на безпартийните с 100 % и да не се създаде все някога ще се

157

До 113

преди 3 години

Новите управляващи са партията на безпартийните няколко милиона и да не се създаде а твоя Цветанов е под 1 процент