11

демокрацията е Лайно

преди 3 години

Тъй, тъй, дайте да покажем на света колко сме демократични, пък след цирка ще се замеряме с кал.

10

Джо

преди 3 години

Ще присъства оранжо на съдебни дела безброй и после в затвора. И той, Говнянка и останалите му крадливи копиилинца!!!

9

Тъпомер рисърч

преди 3 години

Дали този ще оживее до края на мандата СИ?Зелена ръка - ДАЧервена ръка - НЕ

8

Анонимен

преди 3 години

Как ще присъства? Той отдавна ще е избягал в Масква! Ако остане в Щатите го чака раиран костюм и шапка и да дели килия с онези, които искаше да загражда! Ограждащият ще бъде ограден!

7

НАЙ-ВАЖНОТО!

преди 3 години

Най-важното е, че кремълският пудел Тръмп няма да бъде главно-командващ по времето на битката при Армагедон...

6

Ковача

преди 3 години

И как точно за Джо гласуваха повече *** отколкото за Обонго Хюсеин Обама? Човек който не направи и една свястна кампания с избирателите си, а се крие в мазето; човек който има пристъпи на деменция в ефир и се налага да му припомнят за какво се говори; човек чиито син е замесен в огромни корупционни схеми - нещо от сорта на колкото Доган е хидро инженерен консултант, толкова той е енергиен експерт; човек който пред камера казва че е готов да проституира, но му казали да дойде пак като врътне 40

5

Анонимен

преди 3 години

В България това да не приемаш победата на победителя е практика. Никой не се впечатлява, някак си е нормално.

4

Ковача

преди 3 години

Днешните хора са се превърнали в зверове. На бялото петно викат черно е. Джо, демокрацията е само в главата ти, на практика чист комунизъм, замазан с корупция, заплахи и гонения на честните хора. Какво да приеме Тръмп - че цял свят стана свидетел на подмяната на вота с бюлетини, които никой не може вече нито да преброи,нито да разбере дали са валидни. Това ли ти е демокрацията? 4г. съдебни процеси на стойност 500 милиона долара срещу Тръмп и неговите служители без да има намерени доказателства.

3

СмЕх

преди 3 години

За сенилния Байдън били гласували повече хора, отколкото за черния Обама (идол за либералите) и Хилъри (икона за феминистките). И това, като се има предвид липсата на зрители на кандидатпрезидентските митинги на демократите.

2

Анонимен

преди 3 години

Много било важно Тръмп да присъства заради демократичния процес. Ха ха ха.Видяхме, как в САЩ разкарват бюлетини по цял месец с дилижанси и конски впрягове, все едно са в 17-ти век.Иначе реват, че в Русия изборите били манипулирани, а Путин чак и камери завря в избирателните секции. Днес сме 4 декември, но сигурно още чакат бюлетини по пощота. Резил!

1

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е сериозен мьж - на джендарски сьбрания не присьства