25

пасарела

преди 3 години

Приятели на ЦСКА , за кой път казвам , че този кон без глава не е за ЦСКА !! Не може централен нападател да шутира от малкия пенал и да изпрати топката в аут !! Бяга от топката като конска муха !! Кога с такива ще имаме победа !! И сто души да му подават топката на гюме , некадърника се чуди какво да я прави !!! ВЪН !!!!

24

Анонимен

преди 3 години

ako игреха само българи в Лудогорец и ЦСКА в момента изобщо нямаше да коментирате евро мачове!

23

Анонимен

преди 3 години

Боже, колко са странни привържениците на ЦСКА-София. Съгласни са да играят с Литекс.Съгласни са да играят с 8 чужденци и трима българи. Абе, хора, вие достойнство някакво имате ли? Спрете да прехвърляте темата с това дали Лудогорец и Левски имат достойнство. Това, че те нямат не ви спира вие да имате достойнство и да се осъзнаете, че победата не е най-важното нещо на Света.Важно е човек да има чест и достойство. А това не се печели с Литекс и някакви чужди.

22

palmsbet united

преди 3 години

Абе, а подуянци с кой играха? Оп , простете фк дузпа!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликНо поне са в групите и заработиха около 8 милиона лева а вие в Подуене ще чакате Шиши да ви спонсорира.

20

Анонимен

преди 3 години

Толкова е силен, че още не е вкарал гол в Европа. А зеленителайна са толкова силни, че нямат точка. Резултата след 5 кръга:Лайногорец- 0 точки.Лове - 0 гола.

19

Анонимен

преди 3 години

така или иначе ЦСКА изпуснаха европейският влак но големият лъч надежда за този отбор се казва БРУНО АКРАПОВИЧ вече се вижда неговият стил на игра дълбока преса постоянно напред с много футболисти добри разигравания без да се бави топката създаване на много голови положения единственият проблем е нападател тип КАРАНГА ако го имаха резултатът снощи щеше да бъде друг

18

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Припоците ще останат в историята като Евро ***, които за цялата си кампания в групата нямат гол. Ще занесат нобеловата награда за мир в Микре.

17

Анонимен

преди 3 години

СОУ и СТОИЛОВ да си ходят!!!!

16

ЦСКА

преди 3 години

Тоя Соу го чакаме 2 години да се отпуши да варва ДВЕ ГОДИНИ!!!!!ЗАЩОТО СТОИЛОВ Е ЗАД ГЪРБЪТ МУ!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Проблема на ЦСКА е СОУ ...и Стоилов който стои зад него ....Стоилов каза че Соу ще играе ....даже и да не вкарваза 10 мача Соу има 3 гола ....и това е центален нападател ...Антов има за 1 мача 4 гола ...СРАМ!СОУ ВЪН >>>СТОИЛОВ ВЪН!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

До Фани МъБлагодарение на Стоилов и Соу

13

Фани Мъ

преди 3 години

точно в момента цска-то са пълен тсак

12

Факти!!!

преди 3 години

Стоилов Погреба ЦСКА........със СОУ.......

11

Фен

преди 3 години

Ако беше КАРАНГА а не тоя *** смотан Ялов СОУ.....

10

мда

преди 3 години

Соу е проблема на ЦСКА ако беше Кешару да сме с 6 гола до сега ...в Лига европа Ахмедов да беше щеше да е по добър ......СОУ да си ХОДИ ......ЯЛОВ нападател 6 мача 2 гола ...и това е ЦЕНТРЛЕН НАПАДАТЕЛ

9

Пловдив

преди 3 години

Раул Албентоса, Жанио Бикел и Фернандо Каранга!

8

Пловдив

преди 3 години

ЦСКА игра отлично. По добре е да се спечели точка отколкото да се инкасира загуба с 1:3. Жалко, че ЦСКА не игра толкова умно срещу Клуж и в София. Всяка точка в групите освен че имат материална стойност равна на стотици хиляди, трупат актив и в клубния коефициент. А той вече е над 10. Което ще отреди място на ЦСКА в групата на поставените отбори чак до плейофите следващия сезон. Дано дотогава ЦСКА да продадат Матей, Джеферсон и Соу за добри суми и да върнат на тяхно място Раул Албентоса, Ж

7

Kiki

преди 3 години

Нищо не става от тея Люляци

6

хехе

преди 3 години

Предлагам Бойкот на Соу !!!да се изгони това момче !ако не беше Соу щяхаме да сме поне 50% по ефективни !!!СОУ ВЪН СТОИЛОВ ВЪН >>>>>НЕКАДЪРНИЦИ ВЪН ...!!!!!!