105

баба мара

преди 3 години

14 години позор които ние самите си сътворихме

104

Анонимен

преди 3 години

14 gdini GERB 14 godini genocid na bylgarite golqma radost nema kvo

103

оставка

преди 3 години

Заслужен отдих във затвора! при бай Тошо - неговият учител....

102

СИК-аджия

преди 3 години

До Густо !!!Тартор на организираната престъпност от БКП. Народе!!! Не забравяйте Султана ни!

101

пияница мистик

преди 3 години

До ББКато нямаш хляб, какво си седнал да дращиш тук? Спри си нета, продай си компа и ще имаш. Аман от гладни маргинали-другари из сайтовете. Ама като се пусне статия за недвижими имоти по 500 коментара на разни баровци с по 5 апартамента, вили, селски къщи с огромни дворове....един не пише, че няма хляб да яде и че е гладен или че бачка за 500лв, другото редовно писание на другарите гладници

100

ББ

преди 3 години

Честито!!!ама и а честна равносметка...бяхме пред Румъния...сега не можем отлепим дъното по-всички показатели в ЕС,хората нямат за хляб...вие си купувате власт-самолети от САЩ,държавници им трябва на Родината ни не тарикати...Смели Сърца...Герой...вие сте 60 % актив на ДПС...менкате си за да държите хазната и властта...ама ни има 1400 години...и сме бесили и по-самозабравили се от вас...и децата им...и внуците им...нашите са роби...Свобода или Смърт!!!

99

Щирлиц

преди 3 години

Плювньо повече ли ви допада?

98

Щирлиц

преди 3 години

*** къде е?Мъкаааааааааааааа-а-а-а......

97

V

преди 3 години

Предлагам да пратим герб да стават ай ти специалисти за да може България да попадне в по кадърни ръце ;) И без тва герб са ДПС .Искаме български партии да управляват България а герб да станат ай ти специалисти .Да видят хубу ли е :)

96

Густо !!!

преди 3 години

Ми става от такива като вас,позеленели от злоба,които пишат елементарни коментари ! Ха,ха,ха !!!

95

До 92

преди 3 години

Как е в психото, не са ти помогнали много,вижда се !!!

94

До лина

преди 3 години

Много си елементарна,не се мъчи да пишеш !!!

93

Чоко

преди 3 години

Конграчюлейшънс Боко, аферим малкия серсемин!

92

Анонимен

преди 3 години

Да им е честит празника!Най добрите през прехода!

91

ПроСоТо

преди 3 години

До Анониментолкова "високотехнологична" столица я направи чорбаджията ти,че и Фолксваген,и Майкрософт и още петдесетина компании ИЗБЯГАХА С ПИСЪК от България!..едно не мога да си обясня:-Наистина ли смятате хората за такивамалоумници,или просто наглостта ви е безкрайна,а бръщолевенето на безсмислени словосъчетания-НАЧИН НА ЖИВОТ?..па и друго:-Кога успя Мутрьо да слезне от ДЪРЖАВНИЯ брониран автомобил,кога "успя" да направи нещо си "високотехнологично"?..АСФАЛТА НЕ е чак толкова ва

90

муспи

преди 3 години

А народа го обича - нарече Парка на Свободата Борисова Градина. Той не е само един обичан Премиер, а и отличен писател. Обича писмена работа, на бюро. Сега пише шоуто Нова Конституция, но му правят сечено разни голтаци, и няма да бъде издадена. А можеше да донесе Нобелова награда по литератера, национална ценност като Панагюрското златно съкровище или Златната мина, или - кой да е Еврофонд.

89

Анонимен

преди 3 години

Още когато Генерал Бойко Борисов бе кмет бяха поставени основите на Високотехнологичната европейска столица, в каквато се превърна днес София, както и много други градове в България.

88

Lina

преди 3 години

*** и откровен страхливец- боцъ. 150 дена му се казва простичко- да го разбере Оставка, той се прави на неразбрал. Тъжно. Каквото кажат собствениците ну- дебелия и плъха със сараите. Сигурно е страшно да имаш толкова зависимости. Толкова страшно, че да се налага да спи с пистолет, въпреки цялата охрана. От миналото му ще е.

87

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕДИНСТВЕНО БОЙКО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ..

86

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименцитирай поне три неща,които Тиквата да е направил "На ползу народу",ако обичаш!