238

Странджата

преди 3 години

Основното е че тоя Фигурант се оказа най вредния за България ! Добре че мандата му изтича !

237

Тоз е мега просто

преди 3 години

ПарчеС фуражкаИ петолъчки вместо мозъкПълен неадекватник

236

Фактите

преди 3 години

Ако не беше Бойко досега да сме изпукали в тая пандемия. Радвам се, че ГЕРБ е на власт. Благодарение на това оцеляхме. Видя се, че коронавируса е създаден за да унищожи славяните и най-вече българите. Въпреки строгите мерки и перфектната организация смъртността е висока. Но оцеляхме като нация. Благодарение на Бойко и ГЕРБ.

235

Анонимен

преди 3 години

Пъпеша пак доказва своята невнятност!

234

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта пак изпълзя и се изока! Колко му остава още? С нетърпение броим дните до края на мандата му! Никога повече фигурант на мафията за президент!

233

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здраейте българи?!Как сте,живи ли сте още?!Аз се опитах да ви помогна,да ви сбогувам с колективът по набързо и да ви кажа гледам,че успявам!Баят овце повлякох след мен да се изпозаразят по разните мероприятия с мое участие!Кат почнеш от Шипка,та паметникът на Левски,та 100 дена отровно въстание и всичко държа дебело да подчертая БЕЗ МАСКИ!Така,де аз съм ч,укун,дур,което ще рече чугунена глава и таквоз нещо като КОВИД за мен не съществува,затова и не ме лови!Питайте колегите дето ги изпонатръшка

232

Зозо

преди 3 години

Рундю руснака-кибик да се скрие някъде. След него България никога повече няма да избере руски президент. СРАМ....

231

до Странджата

преди 3 години

Вече не са 12 000, а 15 000. Ние продължаваме да плащаме немъчени пари на този нищоправещ човек. А той саботира всяко решение на държавата.

230

до човек от народа

преди 3 години

Идва Коледа и този из.род няма да се скрие. Деса сега е в трескава подготовка за коледното обръщение на лентяя. Чуди се какви по гадни и унищожителни думи да измисли за поздрав на народа. Чете денонощно класиците и се чуди кои от мислите им да сложи в устата на Радев. Народът не очаква нищо добро от Радев. Всички власти в държавата са впрегнати в работа по облекчаване положението от вируса, само безделникът пиши ненужни планове, от които никой не се интересува. Ние имаме правителство и това не е

229

Анонимен

преди 3 години

"моделът на управление" се сменява с нова конституция и велико народно събрамие, не с въстание и юмруци! и с Политици и плитики, не с лаици и летци от запаса!

228

Радев

преди 3 години

продължава да копае дъното и да доказва на всички, че е случайник парашутиран в президенството от задкулисни играчи. Не спира да празнослови и да се чепка в дребнотемие, да се занимава с неща за които нито му е гласувано доверие нито дадена думата. Трагедия българска.

227

Празников

преди 3 години

И всички в президентството също трябва да се изринат до един!!!!

226

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ СЪЩИЯТ ДРУГАР РЕЧЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО- "УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ОБЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО'', А СЛЕД ТОВА ТРЪГНА ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИТОРИ ЗА БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ, ПОСЛЕ НЕГОВИЯТ СПОНСОР ЧЕРЕПЪТ ПЛАТИ ПРОТЕСТИТЕ, А ДРУГАРЯТ КАЗА- ВИРУСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ И МУТРИ ВЪН, ОБАЧЕ ВСИЧКИ ЛИ- АМИ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ, АМИ ТОЙ....ЗЛОБЕН, ГРОЗЕН ПРОДЪЛЖАВАЩ ХИБРИДНИТЕ АТАКИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО И ДО ЖИВОТ.

225

човек от народа

преди 3 години

Идва Коледа! Българския народ заслужава един подарък по случай празниците. Този да вземе да се скрие и да зарадва трудовия народ. Ей че ще е хубаво, да се освободим от тази тежест и срам в президентството! Да си изберем президент който да го е грижа за народа и да не се подлага на рашките.

224

Анонимен

преди 3 години

В ТАЛИН КЪДЕТО СЕ СЪБРАХА ДА РЕШАВАТ ЗА ОГРОМНИ МАЩАБИ СТРОЕЖИ, ДРУГАРЯТ СЕ ИЗРЕПЧИ С ОПОРКАТА- "ТРЯБВА НЕ САМО АСФАЛТ, НО И ОБРАЗОВАНИЕ" И ГО НАТИРИХА ВЕДНАГА.

223

Dinosaurus

преди 3 години

Тоя не разбра цял мандат за какво взема 15000 и че не е изпълнителна власт, нито председател на БСП.Виж, с дрончета да ловим измамници и с хеликоптери да събираме жертвите на войната по пътищата - това да! И то в момент, когата стана ясно, че лекуват медиците, а не леглата и линейките.Енергията на площада, моля ви се!Льотчик-пенция, какво да очакваме. Поне да млъкне, ама не1 Трябва да мънка, нареждат му отляво

222

Гражданин

преди 3 години

Отново и отново слушаме скверни слова от г,син президента Постъпило е конструктивно предложение - повече да не ги слушзме ! Против има ли ?! Няма ! Приема се !

221

Митев

преди 3 години

До Анонимен Ако ще е като Деса?! Не, благодаря. Правилото, че не всяка жена е дама важи с пълна сила за нея!

220

Странджата

преди 3 години

12 хилки на ден за едно коремно и непрекъснати критики като зла свекърва ! Е това ако не е далавера здраве му кажи !

219

Анонимен

преди 3 години

А КОЙ САНИРА И СТРОИ БЕЗ ПАРИ- АЗ НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ДУДНЕ ДРУГАРЯТ, ТОЙ НЕ Е ОСЪЗНАЛ ЧЕ СОЦА СВЪРШИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ И СЕГА СИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКО- ДАЖЕ И ПОКУПКИТЕ....МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ.