210

Доньо Донев

преди 3 години

Ваксинация на живо.Това някакъв нов реалити формат ли е?С тримата Глу*** , хм Президенти за рекламни лица.Цял свят знае че за пресони от такъв калибър дор итова което ядат или пият минава през десетки проверки за безопасност . Дори ако си спомняте случая как една просста топка която Путин подари на Тръмп преди 2г. беше изследвана в 3 лаборатории преди да може Тръмп да захвърли в килера си с други ненужни подаръци.Та какво остана за ваксина . Вероятно ще им сложат плацебо с рекламна цел.

209

А да да

преди 3 години

Ще се ваксинират ама с какво? Аз ще си разчитам на антителата, които имам след като боледувах 20 дни от ковид. Пък до когато изтраят. Да се бода на всеки 6 месеца за респираторен вирус, при който оцеляват 98% от заболелите, не мерси.

208

Анонимен

преди 3 години

Тук ,няма ли да има ваксинация на власта на живо

207

А Сот- еро

преди 3 години

Камъните там де стоят,ко писва на тях а,та и тоя с вакса а,рептилията нас тез номерца не мина-ват

206

Дончо Тръмповси

преди 3 години

Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират,а Клинтън ще ваксинира ЛюинскиАз ще си пия белината

205

Анонимен

преди 3 години

Ще получат качествени ваксини американците. Путин и рушнаците да се боцкат с новичока си, а които оцелеят да си ядат атомите, ракетите и нефта.

204

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Бай Тръмпи е шашав по цялата тиква, ама ясно заяви "На 4 ноември ковид истерията ще е история в САЩ". Да де ама му подмениха вота, щото пречеше на проекта Ковид, който NWO задвижиха. Щом тия тримата рептили са ЗА ваксинацията е ясна работата. Нищо хубаво не ни чака, а платените тролллчета нека ми цъкат минусите. То вас ще засегне бе ***.

203

Леле

преди 3 години

Тия ако ще се ваксинират - аз няма! Със сигурност!.. Поне не с тяхната ваксина, де!

202

гей зад мен

преди 3 години

Е как да не вярваш на най-големите съсипачи на света!

201

Хемус

преди 3 години

Аз ще ваксинирам Ганиела Ангелова и Дани Каназирева с разработен препарат,обогатен със селен,цинк и магнезии

200

Анонимен

преди 3 години

За справка, че тоя цирк е игран - Флинт и не-годната за пиене питейна вода от 10 години насам. Помним го Обумер-а как пи преди години "чиста водичка" пред народа, а хората още мрът от отровите дет им наливат през чешмата. Моля Ви се, заврете си я тая новина в гъзъ - 3мата гущера, ще им бият по една инжекция глюкоза. И ко ? Мишел Обама е мъж, но не виждам да пишете за тва по "новините"? Драскачи без мозък ...

199

Сашо от Варна

преди 3 години

Обама,Буш и Клинтън - евтин Цирк

198

Анонимен

преди 3 години

За сега болниците в щатите твърдо отказват ваксината на Pfizer, тъй като тя е синтетична молекула, а не като останалите ваксини които носят части от PHK

197

Аристотелович

преди 3 години

Така един навремето размаха шишенце пред камерите дето "вътре доказателство за тайните масови оръжия на Садам".Ако ще сто пъти пред камерата да се инжектират. Доживяхме световната "илита" да е на нивото на Яне Янев.

196

ДАЛИ

преди 3 години

ще е ваксина или ще е плацедо!

195

Анонимен

преди 3 години

И Боко ще се ваксинира пръв пред очите на цяла България.Дали?

194

Мистър Сенко

преди 3 години

Изакрават една "кутия" с ваксини ковид пред камерата-като предварително тия ваксини са пълни с нещо друго-да речем витамин С,и уж пред камерите "избират" от стотината ваксиниа т евсимки пълни с вит.С, "наксина",инжектират я и всичк ибалами-ръкопляскат! Да не говорим колко фокусници има,дето вадят зайци от шапки,*** и откъде ли не,та някаква елементарна шашма няма да направят. Да не говорим,че има и "продуктово позициониране" или монтиране на кадри и т.н. *** много *** народ има,ей---

193

баба мара

преди 3 години

и докато позират пред камерите да пият белина целият свят да гледа за какванация става въпрос

192

аз да ви обадя

преди 3 години

Има един филм "11/9" и м/у другото разказаха за случая с отровната вода в един град и как отива Обама и идеята е пред всички да пие чешмянка , за да покаже че е безопасна и не посмя дори една глътка да отпие. Та ще му повярвам че ще се ваксинира със същото с което ще чипират плебса.

191

Некъф

преди 3 години

....., а в спринцовките физиологичен разтвор !!!