41

Рокси

преди 3 години

Гледали ли сте "Достатъчно"? За мъже, които смятат, че боят е нормален и жените си го заслужават, им трябват точно такива жени!

40

УмишленаПовреда

преди 3 години

Написано е: непредпазливо причиняване на смъртта на приятелката си, след като умишлено й нанесъл средна телесна повредаИстината след непредпазлива средна телесна повреда е причинена смърт.Абе кой ги пише тия секвенции и констатации.Това е колаборация с престъпника.после да се немай ако непознае кой убиец ще й дойде на вечера

39

Семеен

преди 3 години

До мъжкар:Надявам се да е черен хумор. Жената и сама си знае мястото. То е в леглото до мен. Идеята да се събудя докато е сгушена в мен ме кара да съм по добър човек а не чудовище каквото всеки е или би могъл да е. Ако не вървят нещата сменяй жената. Не всичко трябва да е бой и смърт. А и от кога трябва да е нон стоп в кухнята а ние да забиваме колежки и познати щото тя не мерише на парфюм а на манджа? Проблема е в кеша май. Като не смогваш за ресторант или храна за вкъщи карай на...

38

Анонимен

преди 3 години

Нещо не си пасва ?Вероятно е била бита втори път !?

37

Анонимен

преди 3 години

'две до осем години'...срам!

36

s.todorova

преди 3 години

Психически нестабилните "хора" (визирам и мъже, и жени), трябва да бъдат затваряни в Кукувичарника и да не излизат от там. Иначе - виждате ежедневно какво се случва.

35

s.todorova

преди 3 години

!?!?!?!? Потресена съм...

34

До ха ха

преди 3 години

Дано някоя жена на която държиш да има същата съдба! Защо не и ти ! Да те пребият до смърт! Няма да е загуба!

33

Хаха

преди 3 години

Другия път ще се замисли дали да му отговаря пред други хора или да си държи чавката затворена.

32

аа

преди 3 години

как така 2 до 8 години? можду 20 и 80 години трябва да пише в закона!

31

Анонимен

преди 3 години

Чудите се, защо се е върнала при него.1. Стокхолмски синдром2. Ако ме напуснеш ще избия семейството ти3. На жената се втълпява, че тя е нищо, че няма да оцелее и ден без него, че сама си е виновна за боя и ако се държеше /обличаше като той иска, бой нямаше да има.И такава жени търпят с години и дори мислят, че вината е тяхна, че не се стараят, че са лоши съпруги и за това си заслужават бося. На тази не и е било за първи път и го е приемала, за нещо едва ли не "нормално".

30

Анонимен

преди 3 години

Забележете края, от 2 до 8 години... За човешки живот!А за някоя дреболии дават повече!!!Браво! Хвала на авторите на НК и на съдиите в България!

29

Анонимен

преди 3 години

подобни питекантропи трябва да ни ги показвате с име и снимка

28

Радо

преди 3 години

Всичките плюете по тоя ***. Той ще си лежи в затвора, ще си понесе отговорността. А патката, която се е прибрала при него. Ей заради такива като тая има такива като този. Дошла полиция, ми не се прибираш при ***, а отиваш с полицията в болницата и ти вадят медицинско, в случая, това щеше да и спаси живота, защото щяха да остановят проблема навреме и да я оправят. ТОВА СЕ НАРИЧА ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, дори и едноклетъчните организми го притежават.

27

баба мара

преди 3 години

сега убедихте ли за ползата от белене какъв съд даваш му лопатата и на островаколкото издържи на бачкане

26

АНОНИМЕН

преди 3 години

Умишлено убил приятелката си, а иначе било умйство по непредпазливост. Я го дайте на родителите на момичето те да го съдят! Как мислите какво ще му се случи на този ИЗВЕРГ!

25

Анонимен

преди 3 години

м да .. а аз съм 44 годишен ерген, че няма кой да ме вземе , верно грозен и дебел ... ама не бия жените ...

24

nobi

преди 3 години

причиняване на смърт по непредпазливост ? това е умишлено убийство, прокурора да си върне дипломата

23

съд

преди 3 години

По непредпазливост 2 години добре че не е убил куче, че го очаква повече.

22

Totenkopf

преди 3 години

"в непредпазливо причиняване на смъртта на приятелката си" Валверия добре ли сте или сте функционално неграмотна? Има ли предпазливо убийство? Явно това е критерия да работиш в този сайт да си ментално повреден!