56

Анонимен

преди 3 години

С тоя цирей на носа точно на италиански манекен прилича...

55

Анонимен

преди 3 години

Сега остава и да кажат, че е *** и заради това е бил дискриминиран от обществото... Цял свят ще започне да лее сълзи за неговата тъжна и жестока съдба... Тоя се е породал доста евтино.

54

Генетиков

преди 3 години

"С ясно изразените си скули и маслиненозелените си очи 27-годишният мъж е" продажна предателска семитска шшушумига, която принадлежи към белоруския етнос толкова колкото жителите на Габон са викинги.

53

Ron Burgundy

преди 3 години

ХАХАХА Скалъпена сороссоидна партенка тип РАМБО 2020. Направо цвиля от умиление ......пълни дивотии. Седи си в парка пича и умува а с какво се храни , как се издържа - това са подробности. Няма да го утрепят ФСБ или Беларуските служби ами ще го разкарват по границите. Кой знае каква е истинската му история. Винаги ще се намерят предатели на ОТЕЧЕСТВОТО, които за шепа жълтици ще измислят какви ли не басни.

52

джави

преди 3 години

Предател или герой-въпрос на гледна точка.

51

Сорос ли му плаща

преди 3 години

за да може да стои по пейките на Варшавските паркове ?Сороски *** - като как точно става това "напускане" на Беларус !?кой му издаде шенгенска виза - щото за да иде в Полша се иска шенгенска виза,кои му плаша наема и сметките на тоя юнак "със съвест" !?

50

Фурла

преди 3 години

До ДодоАко е гей го чака сериозна евротлантическа кариера, нали така? А е само на 27.....

49

Додо

преди 3 години

До Киро ХТака е колега, но по-важното сега е да не мине Майдана в САЩ, че тогава тежко и горко на целия читав свят с "президента-елект" Биден, който е човек с глава зелка.

48

Сата НАТО

преди 3 години

След цялата цига ния с измисленият ковид, Лукашенко ми изглежда като ангел с бели крилца.

47

Анонимен

преди 3 години

Полицаят предател на собствения си народ, но и адски пррост и *** човек. Като не знаеш питаш, обща култура от 5 клас.

46

Анонимен

преди 3 години

Тия па диваци!Разследват случаи на лекарска небрежност... Вместо да си измислят един вирус с невиждана ярост и да си свиркат.

45

Анонимен

преди 3 години

Наш Ушев обаче иска 30% увеличение на заплатата и право да бие с палката без санкции. Затова след изборите - 1/3 съкращение на жандармерията на лотариен принцип. Няма да ни липсват, ненужни са.

44

ЛУД

преди 3 години

27 ГОДИШЕН С 10 ГОДИНИ СТАЖ НА 17 Е ПОЧНАЛ ДА ТИ БИЯТ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ВАКСИНА НА ТЕБ

43

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред този достоен човек!Вече доста хора са убити от беларуската полиция.Левски е казал - Никой не може да спре един народ, който се е дигнал да се бори за свободата си.

42

Анонимен

преди 3 години

Обикновен предател!

41

@

преди 3 години

Не изглежда особено умен. Да бяга от Лукашенко в Русия? Все едно да бягаш от Янукович в Русия или да бягаш от мюсюлмани и да идеш в Саудитска Арабия/Иран и да очакваш да си в безопасност : )

40

Няма значение

преди 3 години

ама това със стотиците забягнали милиционери си меко казано пресилено. Днес тъй наречените протестиращи са по-малко от милиционерите по минските улици...

39

Анонимен

преди 3 години

Беларуските милиционери трябва да ги е срам. Много да ги е срам, семействата им ги е страм от тях, даже ги е гнус. Защо? От страх тези тотални роби се продадоха за жълти стотинки (колкото са им мижавите заплатки) на един диктатор и смазаха възрожденския дух на целия свой народ! Жалките им страхливи жени и деца си стояха вкъщи и трепереха да не бъдат размазани от народа. Но народът ги поживи, защото знае колко са жалки. Срам сте, милиционери на Беларус! Достойните се отказаха от жалките заплатки.

38

QUERDENKER

преди 3 години

Берлинската полиция не беше по-малко брутална към мирно протестиращите хиляди съподвижници на Движението Querdenker. Семейства с малки деца бяха обляти ссъ студена вода от полицейските цистерни, срещу десетки хора беше използван сълзотворен газ. Защо нищо не се пише за режима на Меркел ? Германските системни медии започват предаванията си като показват кадри от Минск или Хонконг, а не поглеждат в собствения си двор. Това не е оная Германия от 80-те когато дойдох тук, демокрацията свърши.

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБОЙКО ОСТАПОВИЧ БЕНДЕР!