104

глупаци

преди 3 години

15 дневен ад е нищо в сравнение с неизпитаната ваксина , това синтетично рнк ти нарушава днк и хората стават генномодифицирани пример царевица на монсанто на вид като другата ама не може да репродуцира , тоест семената са стерилни , все техните семена трябва да купуваш ,

103

Анонимен

преди 3 години

15 дневен ад от който лека полека излизам. Това е за мен COVID. Болка, задушаване, температура, гадене, слабост и пак болка. На 48 съм, имало е грипове, но това е АД. Ще се ваксинирам с ваксината която е със синтетична РНК. Нищо не може да ми стане по-лошо от това което преживява. Кошмарните 15 дни от живота ми и още се боря...

102

До световните сороси

преди 3 години

Искат да заобиколят законите.При кандидат за ваксина:1.застраховка 50000евро ако почине за семейството му.2.Пълни изследвания дали е бил болен от спин и други придружаващи заболявания.3.Сертификат пълен за ваксината.4.Да се кажат на кандидата какви усложнения може да получи.5.да си води дневник как е преминала ваксинацията.И още мерки.НИЕ НЕ СМЕ ОПИТНИ ЗАЙЦИ.ВСИЧКИ МЪЛЧАТ АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ.Ай Честит Никулден.

101

Ффф

преди 3 години

Екзекутирайте всички политици човекомразци слуги на дявола производители на болести зарази отровни ваксини и химикали отровители на хората животните реките моретата въздуха земята

100

баба мара

преди 3 години

БСП с основание вика борисов в нс да каже има ли клауза в договорите че имамеправо да съдим фирмата производител и къде ще се съдим в българия или в сащили там горе .

99

Нема да са плашите

преди 3 години

... Освен ако не предизвиква моментален колапс или загуба на съзнание ВЕДНАГА след ваксинирането - ВСИЧКО Е НАРЕД . Боцнат ли те в лекарския кабинет и можеш без чужда помощ да изпълзиш от там - няма проблеми . Важното е да си платиш... или парите да бъдат удържани от данъците ти / все тая / .Туй после мигрена ... световъртеж ... повръщане ... или децата ти да приличат на иззруди от цирка , вследствие неуспешен опит на mRNA да модифицира собствената ти ДНК .... туй Е СТАНАЛО СЛУЧАЙНО ...

98

Анонимен

преди 3 години

A пък на мене ми биха БЦЖ и ми пораснаха крила.

97

аз да ви обадя

преди 3 години

Много ме кефи , ацетезалеца се използва от мнооооого години и все още има спорове , а тези една ваксина дето искат да я набият на половината човечество за 4-5 месеца разбраха че е безопасна. ПРАВ беше МАНГЪРА - ще се мре яко , но не от Ковид, а от ваксината.

96

някой

преди 3 години

Е какво е да те ваксинират? Ми ваксина като ваксина - усещаш "боц" и това е.Синът ми като беше бебе го ваксинирахме с противогрипна ваксина.И го ваксинирахме точно при Мангъров.Наша грешка. Не е задължителна ваксина, той ни попита дали искаме и ние се съгласихме.На другия ден вдигна 39 градуса температура и дълго време не му минаваше.На въпрос какво да му даваме за температурата Мангъров каза "Нищо, няма да му се свари мозъка". Свалихме я с оцет. Аз съм получавал гърчове при 39 градуса!

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Информацията може да е полезна, ако е на първо място вярна, а русофила, който я разпространява, е неграмотен, и няма капацитета нито да покаже, откъде я има (затова бута историята с "един приятел от Лондон ми каза"), нито има капацитета да обясни колко е достоверна.С други думи: поредния червен каскет, който се опитва да обяснява за западните ваксини, които по всичко изглежда, работят, за разлика от тази на Русия, която официално не е позволена за хора над 60 години.

94

Жалко, но факт

преди 3 години

!0-15% - нищо работа, и смъртните случаи може да са само 0,1% и на фона на 100-200млн европейци ще са не повече от 200хил - кво пък толкоз, нали правилните хора ще са сгънали едни пари .

93

Анонимен

преди 3 години

До Попай 66 "...приятел от Лондон ми каза следното, държавните органи предупреждават бременни жени и такива, които в бъдеще ще искат да имат ДЕЦА да не взимат сега ваксината на Файзер..."Това е интересно. Значи не само мъжете ще скопяват, а всички и квото стане... Полезна информация.

92

Анонимен

преди 3 години

Ей шматoци :) ако някой искаше да ве разболее ли убие има къде къде по-лесни начини :))))

91

Анонимен

преди 3 години

До 116И как реши това? С каква информация разполагаш? Или май просто се събуди с тази идея :)

90

Анонимен

преди 3 години

Едно време хората се редяха на опашки за първите ваксини ама днес благодарение на Фейсбук всички дъртoфелници които до вчера не знаеха от къде се пуска компа и разни душевно болни станаха специалисти по всички теми.

89

Slowhand

преди 3 години

До БългаринРазбира се, на пропаднали капиталисти и империалисти вяра да нямаш. Ако случайно решиш да се ваксинираш, само с руска ваксина, ето дори товарищ Путин ще даде личен пример.

88

Анонимен

преди 3 години

Фалшива ваксина ! И ще я купуват и нашите ! така де от евроатлантическа солидарност защото е правена в германия . не се ваксинирам посмъртно а първо да се ваксинира онаяквачка от атлантическия клуб

87

Чувство...

преди 3 години

Ами какво да е чувството - как се носиш в тунел и в края му виждаш светлина, която е красива и успокояваща, а всичките ти по-рано заминали си приятели са там да те посрещнат.

86

Анонимен

преди 3 години

Никой не се пита какво е чувството! Всички се питаме след колко време ще сме неприятно изненадани от "страничните" ефекти, или по-точно какви ефекти са планирали да се проявят като странични!

85

Нцкжмжкжкж

преди 3 години

До пияница мистикПротив бяс ваксините са много опасни! Един познат си замина от такава!