13

Анонимен

преди 3 години

То после нема да ни требват населението ще е измрело

12

Фармацевт

преди 3 години

До номер 11 Проф иво христов като ви казваше че сте 80 % дураци вие не му вярвахте ама тва е истината а тя винаги е грозна и боли. За тва не се правете на ощипани моми.

11

Фармацевта,

преди 3 години

Не пиши глупости. Повечето хора винаги са били против мерки, свързани с насилствено затваряне, унищожаване на икономиката и психаката на хората. Само дето на ков.ид.иотите пресата даваше гласност, понеже така й бе поръчано.За ваксините е пак така - хората не ги щат и няма да ги ползват масово отново. Понеже са наясно, че са опасни, неизпитани, с неясни последици и видяха, че самият вирус не е толкова страшен - доста го изкарахме лично и посмъртно подобна ваксина не бихме сложили.

10

Анонимен

преди 3 години

СЗО са евтини търгаши, които се опитват на набутат на хората най-елементария трик - изкуствено създаване на дефицит. Ама няма пак кандидати.Това не е като да продаваш чорапи и ***.Хората се притесняват за живота и здравето си сериозно и няма да участват масово доброволно като овце в кланница да ги "ваксинират" с неясни субстанции с още по-неясен изход.Затова и не само че не са недостатъчни,ами ще им се вгорчи животът от излишъка от ваксини. Е, тиквите ще ги купуват с бюджетни пари, разбира се.

9

Фармацевт

преди 3 години

еййй тва са бг народа угодия няма. Като нямаше ваксини и лекарства мрънка против мерките - що трябвало да се затваря и 1000 глупости. Сега като има ваксини нямало да се ваксини щото видиш ли можело да бъдат вредни, щели да го чипират. те вече отдавна са си чипирани от простотията дето я носят. Като има ваксини брутални мерки за тия дето не искат. Един аспирин да не можеш да си вземеш без да си си сложил ваксината.

8

Анонимен

преди 3 години

Като слушам българските пенсионери, те нямало да се ваксинират, ей така напък на света да са! Старческо заинатяване и проклетия, но иначе подкрепят затварянето на гимназиите и забраните за събиране, които тях не ги засягат. Жестоки ограничения трябват за който отказва ваксина - един хляб да не може да си купи без имунизационен паспорт

7

Анонимен

преди 3 години

Ще стигнат за българските зомбита, не са много.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Не е задължително да се ваксинираш, стига се паникьосва ! Ако стане задължително, нямаш идея колко народ ще им падне пердето ...

5

Ваксините

преди 3 години

освен че са недостатъчни са излишни и никому ненужни.

4

Аз

преди 3 години

Дойдат ли ваксините вече нямате оправдание за мерки. Който иска има избор да си бие ваксина.

3

ИСТИНАТА

преди 3 години

1956г. ПРОЧЕТЕТ ЗА ЛЕКАРСТВОТО В АНГЛИЯ.ЩЕ ВИ СТАНАТ ЯСНИ МНОГО НЕЩА

2

Баче Кико

преди 3 години

Хем ваксини, хем ограничителни мерки. Ко? - Не.

1

Анонимен

преди 3 години

А така,тия са на път да попарарят новата Дъвка на един крадлив балкански индивид наречен гальовно-Т'иква!