20

Анонимен

преди 3 години

а защо изобщо трябва да са платени тези паркинги. Това питаха гърци и италианци. В Гърция и Италия нама платено паркиране, в Румъния съшо, тоест с подходящо регулиране се избягват всякакви задръствания, а не нашта Общинска полиция всичко да минирва като "Забранено паркиране"... Н е се живее в СофеА и нама как да дойдат крумни инвеститори при това положение ГЕЙБ-ерастко. Пред Колизеума в Рим мога да паркирам без пари, пред мавзолея в Софето дет го нема съм бацален... *** Мутра, *** Фъндък!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Колите имат гуми. Гумите се сменят. Онези ги горят и въздуха се замърсява. Изводът е, че виновни са колите, че имат гуми.

18

Анонимен

преди 3 години

Написал си "Не е нормално всеки да има по 2-3 коли". Ама ти не знаеш ли, че всеки в България има по 20-30 коли, а не по 2-3, въпреки че НСИ казва, че 48% от домакинствата в България притежават автомобил.

17

Анонимен

преди 3 години

До мерсиТи като нямаш 3,20 лв. за две билетчета, къде си тръгнал бе?

16

Омониго Темиле

преди 3 години

Фини прахови частици от кварталите с буква "Ф", пълни с електорат. За тех социална подкрепа, за Алибегов без данъчна ставка, а останалите да сме спокойни, че празните паркинги са безплатни.

15

Анонимен

преди 3 години

Всички ние трябва да се лишим от автомобил при замърсяване. Например, в компанията, в която работя, от край време имаме субсидии за хибридни автомобили (осребряват двойна вноска за хибрид, спрямо атомобил по избор). При замърсяване на въздуха не се ходи в офиса (отделен въпрос е, че от март не сме стъпвали). Работата е, че българинът от бракмата си не може да слезе, той се е срастнал с нея. Прекалено евтино е да имаш кола в София, това е истината... Не е нормално всеки да има по 2-3 коли.

14

Анонимен

преди 3 години

Абе как без коли без Евро 6, бе?! ааа... Как ще ходят на работа бензинджиите, чистачите, ММА бойците, охранителите, миячите, сервитьорите и всякакви подобни членове на сивия сектор?! Как мякащото студентчи *** УНСС няма да се изфука с една лачена сливенска Е60-ка на цената на една заплата на студент в кол център?! Айде моля! Важно е да имаме коли! Имаме важна работа с тях!

13

до 12

преди 3 години

Ми не... не са гумите, а колите, дървата и въглищата. Няма как 1 махала да задими огромен град. Малко чети научните статии по въпроса и мнението на ЕК по въпроса. Много скоро *** няма да може да си кара бракмата тип Е60 в София. Радващо.

12

anonimen

преди 3 години

разбираемо за автомобилите, но забелязвате ли че въздуха в софия зимата е в пъти по мръсен от лятото. не са колите , а гумите им виновни, по-точно горенето им от братята

11

Анонимен

преди 3 години

Недоумявам защо коли без Евро 6 не бъдат забранени заа движение при замърсяване. И без това тези автомобили масово се шофират от пришълци, а не от софиянци.

10

anonimen

преди 3 години

https://iqair/world-air-quality-rankingПредвид тази класация за замърсяване в 100 града в света, в София трябва:-градския да е безплатен цела зима;-маските да носим цяла зима;-а най-добре да минат всички на ток и на газ;- да не политизираме, ама не й ли стигат 10г на иначе симпатичната фандъкова. лъже .

9

Анонимен

преди 3 години

Стига вече! МОМЕНТАЛНО забранете дизеловите бараки на повече от 7-8 години при замърсен въздух!!! Качете десетокрадно данъците на автомобили без Евро 6! Стига вече всеки осморазряден ceляндyp е замърсявал въздуха! Защото *** не може да кара малка градска икономична и чиста кола, трябва да кара немски параход 6-цилиндров дизел на 10++ години. Стига вече! Моментална забрана на продажбата на дърва и въглища в София! На когото не му изнася, на къра да си гледа храната сам! Айде МАРШ!

8

младен

преди 3 години

при еди каква(висока) си стойност на ФПЧ безплатен гр. транспорт и забрана за коли в центъра

7

младен

преди 3 години

Прости общинари. Набихте белият билет при такива стойности че да влиза супер рядко в действие че да лапате от гр. транспорта. Къф е проблема да се направи:при еди каква(малка) си стойност на ФПЧ зелен билет 1лв., а на пакет по 10бр. да е 0.8лв, и 5лв. такса за влизане с кола в центърапри еди каква(средна) си стойност на ФПЧ бял билет 0.5лв., а на пакет по 10бр. да е 0.4лв, и 10лв. такса за влизане с кола в центъра

6

Край

преди 3 години

Българската власт отказва да управлява обществото - отказва да налага ред и да санкционира тези дето не го спазват. Интересува я само да харчи парите на данъкопладците. С гнусен популизъм далече не се стига.Твърдо гориво трябва да е разрешено само на социално слабите /няма такива по южната дъга дето са с парно на ***/ В мръсни дни помощите в бутилки пропан-бетан и да се греят на газовите печки. Неизправни коли без катализатор и фап филтър -вън от София.

5

Анонимен

преди 3 години

Буферните паркинги към станциите на метрото в София ще бъдат безплатни, ЗАЩОТО в буферните паркинги към станциите на метрото в София има повишени нива на фини прахови частици и неблагоприятни метеорологични условия;)

4

младен

преди 3 години

"От общината призовават...."Свинье. С призоваване нищо няма да стане. А до долният, номер 3, взимаш си дневна карта и си готов.

3

мерси

преди 3 години

то паркинга без пари - ама после за билетчета поне още 3,20 лева (зелени билетчета няма нали). А ако трябва и да свършиш още 2-3 работи - още 2-3 пъти по толкова! Хич не ми излиза сметката! А и да се возя с разни кашлящи и кихащи - съвсем не ми излиза сметката!

2

Анонимен

преди 3 години

ОПГ бсп-дпс не харесва това!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

а нови гуми срещу стари дават ли? за един приятел питам