14

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се. Гaнювците знаят повече от СЗО и всички учени на планетата

13

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Съществуват много по-големи опасности за здравето на хората от този вирус. Но СЗО мълчи по темата. Защо ли???

12

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=suCeNgAzQhA

11

Hhhhhh

преди 3 години

Това същите тия които казаха точно преди няколко месеца, че няма никаква файда от маска, също както и пионките които оглавяват брифинга. Ако мислите, че тиквата е корумпиран прочете за шефът на сзо, който в един нормален свят отдавна щеше да е където му е мястото. Тази организация няма абсолютно никаква стойност и както се видя може да обяви пандемия без необходимите данни, но все пак едни престъпници се съветват с други, или се крият зад тях. Колкото гащите спират пръднята толкова и маските ви

10

Маски долу!

преди 3 години

демонстративно не нося маски никъде!Маската е символ на робството!

9

хуз

преди 3 години

9 май е извънземна ***, която се е внедрила в трупа на човек (като на Мъже в черно) и сега се опитва да говори нещо? Но какво е изтрещяла, не ясно. Извънземна работа!То и ковида ни го набутаха извънземни и явно сега вече пробват да се внедряват!

8

Анонимен

преди 3 години

Торби с урожай от кон те й нерите се оренадюсят в обществения транспорт, но цялата обстсновка във возилста и седалките им са по-зле и от съдържанието във еъпросните торби. Никаква дезинфекция, никакъв контрол, а возилата все едно саза б али с ... лук.

7

Deep Zone

преди 3 години

Здравните работници могат да носят маски от типа N95, ако са достъпни, когато грижат за пациенти с COVID-19, но единствената сигурна защита е преминаване през аерозолна процедура, посочва СЗО.Нали уж маските пазят? Сами си вкарват автогол от СЗО с последното изречение.. щом и тип N95 маска няма гаранция, че помага..

6

Все едно,че

преди 3 години

Исляма е станал световна религия. Който вярва да се забражда.

5

Анонимен

преди 3 години

НЕ НЯМА !!!

4

Да отбием номера!

преди 3 години

От маските няма почти никаква полза. Вирусите си летят във въздуха и минават покрай и през маската. Докторите в болниците са облечени като космонавти със гумени костюми, шлемове, очила, ръкавици, навсякъде се пръскат със дезинфектанти и в крайна сметка пак се разболяват и умират. Маските са по скоро за успокоение на народа и един вид застраховка за властта. Така народът не може да обвини управляващите че не са взели мерки. Казват ти ами носи маска и се отърват.

3

Анонимен

преди 3 години

Тук се дава засилен отказ от носене на маски. И правилно.

2

Анонимен

преди 3 години

Страдам от перманентно дежа ву. Тая статия съм я виждал стотици пъти през последвите месеци

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВЪПРОС КЪМ СЗО -- АКО СЪМ САМ И ГЛЕДАМ ТВ И ГОВОРЯТ ЗА КОВИД19 ДА СЛАГАМ ЛИ МАСКА