13

У

преди 3 години

Аз като видя цена 46лв/кг. риба, отивам в кварталската месарница и директно купувам 2кг агнешко-Нова Зеландия и 2-3-4кг свински врат с кост. Пече се на фурна и вечеряме без хляб и гарнитури. Риба има през цялата година. Дори лесни пари не е хубаво да се пилеят ей така! Има едно месо-японско телешко, хиляди$$/кг-отвратително, разни вина кисели по 1000ди лв-отвратително....и риба за 200лв-.....

12

Qwerty

преди 3 години

Най-вкусните риби за мен са две-дяволска риба и див лаврак. И двете ги взимам пресни за 10-12.5 ерво на кило в Холандия. От време на време си взимам и бял амур и според мен е по-малко мазен от шарана.

11

1

преди 3 години

До Анонимен 15Не се заблуждавай, че по това време ще вземеш постен шаран! Миришещ на тиня може но постен не. Природата му е такава, че есента трупа мазнини, за да може да презимува.Ако е много студено изпада в летаргия и не се храни и оцелява благодарение на натрупаните мазнини!

10

Анонимен

преди 3 години

Супер, тва е щото ние в България си нямаме море

9

до 14

преди 3 години

Живичка пъстървичка- нашенска казваш. Заразена с какво ли не, хранена да не обясняваме с какво. Купувам САМО вносна риба или риба от рибарници на свои приятели, които гледат сьомгова пъстърва, сьомга и пъстърва. Иначе- само гръцка ципура, лаврак. Поне съм убеден, че е чиста и прясна. Личи си отдалече дали е прясна или не.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо е нужно български рапани да ходят в Америка,----------------------------------------------------------------По принцип съм съгласен с поста ти, обаче нищо против нямам да се ловят и изнасят рапани. Именно те унищожават черноморската мида и сега почти е невъзможно да намериш миди, а не беше толкова отдавна всеки ден събирахме там където имаше скали, камъни или по мостчетата на градските плажове във Варна. Сега рапани много, но лично на мен не ми харесват особено

7

Иван

преди 3 години

Не хранете капиталистите, които ви вкарват риба на няколко месеца. Всеки град си има платени водоеми за спортен риболов, които предлагат и прясна жива рибта. Купете си от там.

6

Анонимен

преди 3 години

И как така спекула ще е възможна само в малки населени места, моля "мозъците", родили този бисер, да го обяснят. Защото живея в София и с ръка на сърцето мога да кажа, че спекулата е в СКАНДАЛНИ мащаби за всички хранителни продукти, продавани в най-големите вериги. Зеленчуци, млечни и месни продукти, хляб, се изкупуват от производителите на цени в порядъка на няколоко стотинки за килограм. Надценката от веригите е не по-малка от 300%. Къде отиват тия пари? Няма начин да е от транспорт и склад.

5

Анонимен

преди 3 години

Денонощно, милиони тонове товари пътуват на десетки хиляди километри. Изнасяме за Америка и Азия? Все едно нямат океани и морета там? Защо е нужно български рапани да ходят в Америка, и Американско говеждо да пътува насам... Побъркан, неспасяем свят. Иначе, вие сте виновни, че колата ви съсипва планетата. И кравите, понеже много *** метан. Да.

4

Анонимен

преди 3 години

Вода гази - жаден ходиМоре и реки има - внася рибаЩо е то?

3

Анонимен

преди 3 години

Скумрия няма да хапна след - аварията вьв - аец фукушимаСега се гласят и да изливат маи - 100 000 тона силно радиоактивна вода в океана от охлаждането на ядренното гориво , четох скоро статия за това

2

Анонимен

преди 3 години

Ще направят ли ПСР тест на рибата отде да знам дали вируса не е във рибата яжте си я вносители.. Аз ще ида до някой язовир там винаги има рибари и продават или охраната на язовира продав.а Цените са нормални и рибата винаги е прясна.

1

s.todorova

преди 3 години

Нищо ново не казвате. На нашето Черноморие, в сезон, масово се предлага замразена, вносна риба. Какво остава за зимата? :Д