47

Сата НАТО

преди 3 години

Няма как да вярвам, при положение че аз болни от ковид не съм видял. Хората ноледуват и умират от какво ли не, някои имат придружаващ грип, но само толкова. В същото време "излекуваните" са цели легиони.

46

До АНОНИМНА 49

преди 3 години

Злобата ви разболява повече от короната, такива като вас, с умствен багаж нула. Зеро.

45

Анонимен

преди 3 години

Дайте доказателство, че има. Само една статистика и това е. Не се правят аутопсии на починалите, само се плашат хората. Ако не ставаше дума за милиарди евра, изобщо нямаше да се говори за Корона. Но нека овцете вярват, за носят маски и да блеят от кошарата, където им е мястото.

44

Анонимен

преди 3 години

Вирусът обаче вярва в БКП лайнюветеееее:)))))))))))))))))))))

43

АНОНИМНА

преди 3 години

Тъ...пи са, че и отгоре. Само ебола ще ги оправи подобни, но с този акъл кой знае какво ще плещят, или че докторите им пак виновни!?

42

анонимен

преди 3 години

Напротив, точно са си доста тъ.пи.....Не се вижда вирус, няма го, не са в болница, няма го, и т.н.....

41

Анонимен

преди 3 години

Изглежда ми много странна изненадата на медиите, че хората не им вярват. За всеки случай причината не е в това, че хората са ***. Опорката на този статия е "или вярваш на 100%, или си 100% ***".

40

Анонимен

преди 3 години

До СлепциТуберколозата и Чумата са бацили. Спин е съкращение на усложнението вируса на ХИВ. Хайде да сме точни с определенията!

39

goriko

преди 3 години

няма починали депутати,министри,президенство-как да вярвам?

38

Леонард Ойлер

преди 3 години

Абе то се видя че 80% от българите не желаят ваксина. На останалите 20% понеже много си падат по математическите модели ще им кажа, че чисто математически няма как да сте по-умната част от обществото. Нали вервате в математиката. Ами сметайте тогава.

37

Анонимен

преди 3 години

На ДОКТОРИТЕ трябва да им стане ясно, че българинът не само НЕ вярва, но НЯМА ДОВЕРИЕ на ЗДРАВНАТА СИСТЕМА, а вече и на ЧОВЕЧНОСТТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА на ЛЕКАРИТЕ.

36

Анонимен

преди 3 години

Пишете всички корона умрели па ега ви повярват. Лъжете още мажете още, правете не логични и безмислкени и не оправдвани десйтвия и мерски. После се чешете по главата ама те не вярват. Е няма да вярват, който говорите глупости 9 месеца. Единия ти грип го изкарахте по зле от черната чума и туберкулозата през ония години, когато нямаше лекарства. Когато лекуваха туберкулозата със слънчеви бани. Вируси ще има докато има хора или живейте с тях или умрете в дупка.

35

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

Преди повече от четвърт век и аз не вярвах, че СДС-Чумата може да изкорми до такава степен държавицата ни, че да превърне всичко в руини и в скрап.

34

Слепци

преди 3 години

Също и хора които казват че е обикновен вирус. Нищо повече. Аз ги питам, тя и чумата е обикновен вирус, също им стават червени лицата, и еболата е обикновен, нищо необикновенно няма...в тях... така също и туберколозата и спин ....по тяхната лигика са обикновенни...

33

Дръндер

преди 3 години

Не вярвам, че здравеопазване съществува, различно е...

32

Ковид

преди 3 години

Важното е че ковида вярва в тях.

31

Анонимен

преди 3 години

Нека не вярват, погребалните агенции ще работят. Глупав народ сте,еййй

30

Анонимен

преди 3 години

Ами не им се мре на хората бре,затова не идват в болниците.

29

Анонимен

преди 3 години

Китайците нямат болни ,и не са били ваксини!!

28

До 29

преди 3 години

А бе, човек, че то китайците още март разкриха ГЕНОМА НА ВИРУСА, т.е. подредбата на аминокиселини в РНК то му, а абдалът се чуди " и къде е този вирус"? Потрес!!!