17

Анонимен

преди 3 години

ГОСПОДИН ВЕЛЕВ С ОГРОМНА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ВСИЧКИ, А КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШИ МИН ЗАПЛАТА ЗАПОЧВА ДА МЪНКА И ДА ВАДИ ИЗМИСЛЕНИ И ЖАЛКИ ДОВОДИ.

16

Анонимен

преди 3 години

Гербавите крадци вече получиха предостатъчно от държавата. Другите няма да получат нищо.

15

Див предприемач

преди 3 години

Предприемам крути действия по източване на хазната. Държавата ми е длъжна за всичко. Аз не съм длъжен за нищо.

14

Сандо

преди 3 години

помощите спрямо плащаните данъци в времето. Така всички тарикати дето са бръмчали на черно си остават на черно

13

Анонимен

преди 3 години

Тия са тотално изкукали май месец платиха на НПО тата 50млн, сега още толкова на тур операторите (които ако сме честни нищо не внасят и няма да внасят). Вместо на първите ссООРРОСС да им плати, а вторите да се огледат за друг бизнес, Бибитко изля 100 млн. в пясъка. Тея пари можеха да му спасят главата, ама много е *** горкия.

12

Анонимен

преди 3 години

за кои бизнеси лобираш велев ? ааа за едрите риби -да източите на Едро от хазната , а малките фирмета дгд -Нали бе .ти дето искаше хората да ти работят на минимума 240лв -помниме

11

V

преди 3 години

Частното образование .Частните ясли и детски градини. Алоо ти кво точно си научил и помниш от детската градина ве ??? Образование ??? Пак смешници по телевизора .Не стига че не плащат данъци ами сега и субсидии. Да не затваря тиквата държавата. И да си събира данъците .А не да краде от народа. Долу мафията герб.

10

МНЕНИЕ

преди 3 години

Бизнеса и без това не Плаща Данъци - България ще оцелее само са ДДС и Местни Данъци .Призовавам Бизнеса само да дава Заплати .

9

Разрешиха им

преди 3 години

Малко да надхвърлят 3% и те се оляха с 5.2 милиарда дефицит тази година, което прави над 13%.

8

АЗ

преди 3 години

И какво стана? Ребус? Или избор?Дали да храня себе си или да давам пари на кръчмарите и на копърките?ЩЕ ХРАНЯ СЕБЕ СИ!Не ходя на кръчми, возя се в колата си.Моят избор е: Всеки да получава каквото е заработил!

7

Предприемач

преди 3 години

Че за кво да ги компенсират? Като са почвали бизнеса, някой да не би да им е обещал, че ще ги закриля от фалити и парата ще се трупа вечно? Като са некадърни да се адаптират, да освобождават ресурсите дет са заели и на тяхно място ще дойдат по-кадърни предприемачи. Това е в основата на капитализма. В тоя ред на мисли:Изкупувам хотели, кафенета, кръчми и дюнаржииници. Да ми пишат само сериозни!!!

6

програмистите

преди 3 години

програмистите изгладняха - вече ядат по 5 кИбапчИта вместо по 6

5

БАСИ МАМАТА

преди 3 години

Бизнеса и КНСБ ръка за ръка .Бизнеса може да Фалира и да разпродава , Работниците работят за ХЛЯБ .Не трябва да има Компенсация за Бизнеса - само за Работниците - те са Живи ХОРА - Бизнеса е виртуален .

4

Анонимен

преди 3 години

Кога ще бъдат компенсирани затворените бизнеси?Като фалират ще ги компенсират с фондовете за безработица. Някои още си чакат парите от пролетното затваряне с див оптимизъм...

3

Шаро Балкански

преди 3 години

Застрахованите и осигуряващите се , нека получат това за което са се застраховали и осигурявали .. Другите да го ду*хат , със и без извинение !!! НА ВСЕКИ МУ СПОРЕД ЗАСТРАХОВКИТЕ И ОСИГУРЯВАНЕТО !!!

2

Анонимен

преди 3 години

АИКБ и по специално това човече(велев)какво общо има с туризма и ресторантьорството,че отново е заревало като *** вдовичка? ?

1

Анонимен

преди 3 години

Когато ОПГ бсп-дпс върнат парите от КТБ