13

Анонимен

преди 3 години

Да почват тренировки на сухо с ядене на пясък отсега, защото като им свърши петрола ще ми ядат дедовия.И да не забравят да кажат къде скриха Кашоги...

12

Анонимен

преди 3 години

Тези братски народи с една кръв докога ще се джафкат

11

Анонимен

преди 3 години

Ей,и тук ми разправят за гей-срещи!

10

пияница мистик

преди 3 години

Тая обаче има големи сиси :)))

9

Анонимен

преди 3 години

Там е работата, че арабите не си мият задниците.Няма как да си измиеш *** в пустинята без вода.

8

Анонимен

преди 3 години

Срещата е била с хазартен привкус. Евреите нямат казина , а на Натаняху му се доиграло малко рулетка, а после е чук*ал 14 годишна арабкиня , понеже в Израел го разбраха , че е педофил. Така правят евреите тук в бг. Яко комар, фалшив безплатен алкохол и ку*рви от ало бг хахахаххаха... като цяло са мизерия и двата народа. Като видите евреи викайте им Шармутиии и Бензониии хахах , пробвайте и с бомбааа, става яко шоу. Арабите си мият гъзовете с голи ръце и студена вода, после си правят дюнер хаха

7

Анонимен

преди 3 години

Миришещи лошо и гледащи злобно.Това са арабухите, пустинни плъxoвe, с порядки от каменната ера. А като им свърши петрола ще имат пясък за прехрана до насита и този ден наближава, не се отдалечава.Въпрос за домашно: да кажат къде е Кашоги, ако твърдят че е жив.

6

Анонимен

преди 3 години

Обожавам Япония и Австралия поради това , че не допускат араби на територията си, независимо от статуса на богатство или власт.Арабите са необразовани, мръсни и промити от корана. Има една вяра и един Бог на света.Адам и *** са първите човеци на земята и са били християни. Нито една страна не защитава ,боготвори и цени християнството както Армения.

5

Ммм

преди 3 години

Имало е, аз бях там, нищо интересно. Гледах ме мач, пихме бира и чоплехме семки.

4

GG

преди 3 години

Евреите извършиха най големия и непростим грях, а именно убиха Божия син !

3

Анонимен

преди 3 години

Собствениците са ви гостували да успокоят камиларите че гафа не е гаф .

2

Между.селски анал.из

преди 3 години

Ако Давид Леви каже че е е.в.ал сестра ти , *** доказвай после че нямаш сестра.......Значи срещата е тайна, ама Давид Леви знае за нея ...... или казано с негови думи : - Абе, срещнали са се, логично е да са се срещнали.

1

ggg

преди 3 години

Ей изложихте се може ли вместо Мони Паси един друг виден ;капацитет ,да поканите незнайния Леви