22

Анонимен

преди 3 години

Дянков има още от този Мед по пръстчетата !!!

21

Върховно лицемерие

преди 3 години

Нидерландия поискала обвързването на еврофондовете с върховенснвото на закона заради Полша и Унгария и нито дума за лидерката по корупция в съюза - България. Правете си сами изводите, каво е това "върховенство" и каква е реалната цел на фондовете.

20

ЕСССР

преди 3 години

Някои не могат да си представят да не са в някакъв съюз, колкото и сбъркан и корумпиран да е. Не могат да си представят свят, който няма да облажават нечии задни части и няма да са се хванали за палците. Преди на такива се държеше комунизмът, сега такива подържат евро корумпе режима.

19

Анонимен

преди 3 години

20- КАЗВАШ ДА НАПУСНЕМ ЕВРОРОБСТВОТО И ДА СЕ ВЪРНЕМ В ЕВРАЗИЯ- АМИ ЗАЩО НЕ- ДА МУ МИСЛЯТ ДЕЦАТА НИ- МИН ЗАПЛАТА В ЕВРАЗИЯ- РУСИЯ 118 ЕВРО/58 ЕВРО В ДРУГИТЕ - БРИКС ВЕНИЦУЕЛА- 18 ДЛ И НАД МИЛИОН ИНФЛАЦИЯ- КАЗВАШ ТАМ Е ПО ГОТ, ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ЧЕ РУМЕН ГЕЧЕВ Е ГОТОВ ВСЕКИ МОМЕНТ ДА ИЗПОЛЗВА ПАТЕНТА СИ И ОТНОВО ДА ИМА 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ В ДЛ 1.8 ДЛ, 1 ДЛ- 2965ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2500%- ЧЕРВЕНИТЕ МОГАТ, ТЕ ЗНАЯТ И НИЕ СМЕ СИГУРНИ ЧЕ ОТНОВО ЩЕ НИ НАТЪКМЯТ КАТО ПРЕЗ 2012/2014Г- КТБ- 3.6 МЛ

18

Български селянин

преди 3 години

ЕС и капитализма са виновни за всичко, искаме си комунизъм и СССР.

17

179

преди 3 години

Времето си минавало и леко по леко ние сме затъвали. Накрая хората си искаха парите и си ги взеха след 89 та. Сега е същата работа Ес ни дават и ни дават и чакат резултати защото им е обещано ,че ще има такива и накрая ще се повтори същото което стана с СССР. Неизплатени заеми и забравени пари на тоя свят няма. Ес не са ни виновни, че ние сме бандити и измамници. Те меж. са се доказали ,че много добре се справят с такива като нас.

16

179

преди 3 години

Преди 89 година заради мазненето и целувките на Живков СССР ни наливаха пари в формата на коли трактори патенти ,обурудване от всякакъв вид самолети ,въртолети медицнско обурутване и тн. В замяна ние им давахме най-доброто ,което може да произведем а именно домати и краставици. Все пак българите сме потомствени градинари и земеделци но не и изобретатели. Искаха да ни развият тежката индустрия но истината е ,че бълвахме *** която никой не купува.

15

Евро робство

преди 3 години

ЕС унищожи правоват държава в България. Еврофондовете имат една единствена цел - да държат послушни корумпе марионетните правителства. "Върховенството на закона" на Брюксел по никакъв начин не е свързано с източването на фондовете, защото до момента ЕС можеше и имаше правото да спре кражбите, но не го направи. Брюкселското върховенство на закона е безпрекословното послушание, в противен случай ще спират фондовете.

14

Анонимен

преди 3 години

По - скоро крадливите евродепутати задълбочават корупцията, не еврофондовете.

13

Анонимен

преди 3 години

А според мен ЕС не е по добър съветски съюз и не само корупцията е проблем ами и създава много кървави диктатури. Основната дума в изборите е ,,УСВОЯВАНЕ,, Никой не се интересува от развитие ,реформи ,по малко намеса на държавата у бизнеса .Точно обратното е .УСВОЯВАНЕ ,УСВОЯВАНЕ И СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА .Няма смисъл от избори и управление свобода на словото ,права ,равенство .Всички тези думи са абсурдни в България. Хората въобще не вярват че има нужда от такива думички.

12

Сата НАТО

преди 3 години

О, тия сега са се сетили... Еврофондовете не само подхранват корупцията, те провалиха държавата и унищожиха гражданското общество. Еврофондовете направиха от България шитхол. Българските политици говорят единствено за европарите и тяхното разпределение. Прибирайте всичко и не давайте нито цент повече на тоя провален проект - Гербава България.

11

Анонимен

преди 3 години

Дянков откри топлата вода. Че това си е древен метод за завладяване на държави.

10

Анонимен

преди 3 години

Дянков е най-добрият финансов министър който сме имали. Започна работа когато голямата финансова криза навлизаше в България. Затегна финансовата дисциплина, оряза безумните разходи на БДЖ, и тъкмо подбра Лукойл и премиера-слънце го махна. И сега е прав - еврофондовете пречат на България, генерират корупция и бедност.

9

Анонимен

преди 3 години

великите миризливи некадърни български партийни бизнесмени мутри въобще не крадат евросубсидии за да си купуват джипове и да газят стадото

8

Анонимен

преди 3 години

С услужливата си памет Дянков май забрави как открадна 173 милиона от здравната каса за да си върже бюджета заради харчовете на Борисов

7

Щирлиц

преди 3 години

Господи,прибери си комсомолските секретари,или поне една част от тях.

6

...

преди 3 години

Значи аз не знам дали има пари от евро фондове дето да се вземат ей така от някой нормален (не наш) човек! ВСИЧКИ пари от евро фондове и евро програми отиват или в ахмед доган или в бойко борисов! Трети хора няма! Просто е аз съм от земеделски район! Знам го от личен опит и от опита на познати и дори конкуренти! В нашия район има само един дето взема ВСИЧКИТЕ субсидии! И той е "гербаджия"! Внучката му която живее в Англия тя се води малд земеделец и взема субсидии по 3 евро програми! Та така!

5

СЛЕДЕТЕ

преди 3 години

В момента се Крадат Пари от Еврофондове в България .Мярката 60/40 стана 80/20 , преди 3 дни стана 80/0 - Бизнеса източва Еврофондове за Борба с Коронавируса .

4

SS

преди 3 години

Еврофондовете задълбочавали корупцията у нас,а европейските ценности рушат нравствеността ,традициите и морала ни.При задълбочаващата се пандемия,климатични проблеми,свръхзадлъжнялостта на много държави,и опасноста от световна война това ще е пагубно за нас ,освен ако не се вземем в ръце.Ама надали.

3

Анонимен

преди 3 години

Постната пица забрави ли, че цял един мандат участваше в разпределението на тези еврофондове?Защо не е в затвора ами дава интервюта?