53

БългАрия

преди 3 години

До БогомилКолко си прав, и аз мисля че обръщането ще тръгне оттук, но за съжаление ще има и жертви. Не искам да убивам никой, но задължат ли ме да се ваксинирам лекарят или сестрата които искат да ми я поставят незабавно ще дадат фира. Предупреждение и при отказ - пистолета на челото. На насилието с насилие.

52

Анонимен

преди 3 години

Не стига че не им искаме ваксините, ами и се гласят да ни ги инжектират развалени поради неправилно съхранение.

51

Анонимен

преди 3 години

До СЗО"Спутник V" също е с доказани резултати, но вие май сте слепи с едното око.

50

Анонимен

преди 3 години

Щом не можете да я съхранявате, защо избрахте точно нея? А?

49

Дръндер

преди 3 години

До Анонимен 50Ей внимавай с простотиите! А ти с твоя проваксърски култ към смъртта къкво да кажем за теб! Ваксина за 8 месеца не се прави бе хаймана! Аз отрови в тялото си няма да сложа, първо ще видя на такива сектанти като теб как ще подейства и тогава....Няма да си сложа!

48

Дръндер

преди 3 години

То не е ясно и кой ще си ги сложи, кой ще му ги слага и къде ще ги слага! Абе нищо не е ясно!

47

Анонимен

преди 3 години

На антиваксърите и техните деца следва да се отказва медицинска помощ. Този култ към смъртта трябва да се остави да угасне сам чрез угасването на неговите членове.

46

Анонимен

преди 3 години

Що хора се пробудиха и превърнаха в антиваксъри покрай този цирк. На сценаристите май нещо им излязоха криви сметките.... Даже започвам да си мисля, че тази пандемия се управлява от добрите - за да си проредят малко плевелите, че много избуяха последните години.

45

Вуте

преди 3 години

Язе се васкинирам по стар табиет с вино и ракия за по-сигурно.

44

Стар 59г

преди 3 години

Аз ме е страх повече от ваксините отколкото от вирусите. Дори и срещу грип не съм се ваксинирал никога. Само задължителните като бебе и хепатит.

43

Анонимен

преди 3 години

Смелчаци и безумници, напред.

42

Shtagi

преди 3 години

Никой няма да рискува да си сложи ваксина разработена за 6 месеца. За едни витамини срока е по - голям.

41

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина дори на котката на тъщата не бих я сложил.

40

Анонимен

преди 3 години

Медал за храброст на първенците на ваксината или запазено място при психотерапевт?

39

Богомил

преди 3 години

До Спешна поръчкаТова се знаеше. Хазарския каганат - най- големия враг на България и българите ще се опита да се саморазправи с вековния си враг. Само българите носят специалните гени. Тук натиска ще е най- голям и всичко ще се обърне наопаки за гадовете от тук.

38

Богомил

преди 3 години

Mode RNA - името не идва от модерен/модерна. RNA - отговаря за кодирането, декодирането и регулацията на гените.За да проработи, трябва да сте информирани. Това е окултния аспект. Направо си го пишат в името.Защо ще съхранява на такива градуси? Отговорите са два - произведена е още преди няколко години или нанотехнологиите трябва да са на ниска температура и след като се инжектират да излязат от хибернация направо в кръвта ви.Това което идва е оклултно-ритуално-програмиращо поробване.

37

Спешна поръчка

преди 3 години

Става дума 125 000 бройки за опитните зайци на територията. Затова получаваме от първите партиди дори преди западните държави.

36

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ще почакам другите 70% да се ваксинират, което би било достатъчно, заразата да спре.

35

Анонимен

преди 3 години

Еее, добре бе, фашистче, показа си цветовете най-после. А после, може и лагери за тия , безваксите? Малко превъзпитание, общественополезен труд?

34

Анонимен

преди 3 години

На умниците и хитреците пожелавам успешно чипиране. После като ви бучи главата като антена от 5G, да на се оплаквате.Това са леки странични явления на ваксината най-вероятно,освен ако сте били пиян предишната вечер или жена ви е ползвала точилката срещу вас.