40

SS

преди 3 години

ЗА КАКВО ЛИ Е ГОТОВА ДЖЕНДЪРСКА ЕВРОПА?

39

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Готова ли е Европа за реакция на бъдещи заплахи за здравето? Е как ще е готова такава заплаха като него принуждава цяла европа да трепери (от *** ли, от гнус ли, неизвестно)

38

Анонимен

преди 3 години

Е той щото е пример как да се овладее една криза и почна да прави умозаключения ама какво друго да прави вдичко му е наред в държавата

37

Анонимен

преди 3 години

*** е гледал оня другия мерзавецц по телевизията как му диктува следващите стъпки. на бесилото предателска оттрепко.

36

Анонимен

преди 3 години

Комунистите станали фашисти

35

Бочко е готов.

преди 3 години

Бочко е готов за всякакви кризи.Има заделени чекмеджета за черни дни.

34

Анонимен

преди 3 години

Пу, да му се не видяло макар!Аз пък, като видях част от заглавието си помислих, аха!Борисов пита, готова ли е отсечката от новата магистрала Ботевград - Видин в участъка до Мездра, както беше обещано тържествено!?Ми нищо не се чува по темата - ей го на, натрупа първия сняг, а багерите какво? Останаха изненадани?На това Бойко му вика "успешно управление". Боже, прибери си вересиите!

33

do Христо Христов

преди 3 години

ами той гейтс "призова" богатите т.е. ЕС барабар с БГ да купи за бедните държави и да му налeят в джобчето всяка година милиарди, и да поемеме и разходи когато ги съдят зa ваксината, която знаем какво е, както и те де, но така им изнася щото не им пука за нас.

32

БАНко

преди 3 години

ДНЕС СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ РЪКОВОДИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ ПРОЦЕСИ !!!ДА ЗАМАЖЕ СВЕТОВНИЯ РЕКОРД НА ПОЧИНАЛИ В БЪЛГАРИЯ !!!

31

Анонимен

преди 3 години

"да могат нашите граждани и бизнесът да се възползват от европейските средства"- знаеме за кои "граждани" говори,те са си на хранилка при него,че му осигуряват избирането и вечното властване, на наш гръб що не, а бизнеса отдавана го даде на неговите хора дет му пазят гърба и така векува а всички малки и несъгласни с него отдавна ги смачка.

30

Анонимен

преди 3 години

пак ви пързаля, иска да каже готова ли е европа да атакува всички дет не искат да се ваксинират като опасни за здравето ни? щото на всички е ясно че ваксината не е изход,а лекарствата, и не всеки може да я изкара,и ще наруши стените на съдовете така че впоследствие ще си влачим други проблеми, освен това не е за всеки щам, и всяка година по два пъти, и както грипа не се е махнал така и короната с ваксина не става. Знаят го ама просто ни искат паричките, затова забраниха ефикасни лекарста и разработването на други и готвят разни закончета и вътрешни разпоредби насила да се ваксинираме.

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко е безпомощен пред красиви мъже.

28

Бойче

преди 3 години

Чух че Баце си купил нови чекмеджета. Дебелата хиена иска да разпределя и заделя евро кинти. Дорде Европа му дава пари,отърване от него няма!Както казва един негов фен ,,Само г-н Макаров може да го вразуми"!

27

Анонимен

преди 3 години

Западната Европа е готова! :)))))))България НЕ Е!

26

Анонимен

преди 3 години

ББ: Ъъъ, аз такоа, торта сахар имам тука...Мишел: Борисов, чувате ли ме, Борисов?ББ: Да бе, да, такоа, конграчулейшънс дет се вика.Мишел: Господин Борисов, добре ли сте?ББ: Баси и пандемията, бе Мишелче, деева бре дагуева с 200.Мишел: Благодаря ви, господин Борисов, въпреки че не се разбрахме много.ББ: Ае беги.

25

мен

преди 3 години

айде оставете вече Боко на мира. той си има сахер

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак ли се е паказвал пред света, срам

23

УМЕН

преди 3 години

"Премиерът разговаря с шефа на Европейския съвет Шарл Мишел"На какъв езика са разговаряли :))"На северномакедонски много ясно. Това е единственият чужд език който Тиквата владее.

22

Пародия и Трагедия

преди 3 години

Човекът прочел една книга задава въпроси, умува и решава съдбините на Европа.Хахахаха

21

внука

преди 3 години

До синаДо кой Анонимен?