35

Анонимен

преди 3 години

Преди 1 година имах турска пералня. За две години 3 пъти и сменяха мотора, а преди да я изхвърля се самозапали щеше да ми изгори къщатаДано науката да им е по добре

34

Щирлиц

преди 3 години

Вие сте болни,омммм....Време е за чипосване,оммм....

33

До31

преди 3 години

Абе глъмче,ти не четеш ли бре моето момче?Заключението е публикувано в Британското медицинско списание: Journal of infection

32

мен

преди 3 години

безсимптомните са заплаха! ако допуснем че симптомните са вече известни, описани и картотекирани, то значи останалите със сигурност са безсимптомни. предлагам мобилизиране и линчуване на подлите безсимптомни. нищо че са повече. ***

31

до кога бе

преди 3 години

кога ще спрете да цитирате ТАСС - официоза на троловете и фалшивите новини и конспирации

30

О хо хо

преди 3 години

В по- леко боледеващите Е ОТЧЕТЕ ПО- ГОЛЯМ вирусен товар, защото са го отчитали като ЦИРКУЛИРАЩ В КРЪВТА ВИРУС. НО ПАТОЛОГИЯТА У ЧОВЕКА се получава едва когато ВИРУСЪТ НАВЛЕЗЕ В КЛЕТКИТЕ, А ТАМ ПРОБИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ОТЧЕТАТ. Просто у леко боледуващите вирусът в кръвта е ПОВЕЧЕ, защото НЕ МОЖЕ или ВСЕ ОЩЕ не е навлязъл в клетките, щъдето се размножава. Тоест - пробата е вярна. Изводът - ГРЕШЕН.

29

Лилияна

преди 3 години

Най-големия товар е за НОЩ, но аз разчитам на тях!

28

ха ха ха

преди 3 години

товар носили,от 3 торби чимент

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защото няколко страни без карантина се справят много по добре от страни с карантина!"Кои страни? Нова Зеландия ли? Или Япония?

26

Анонимен

преди 3 години

1001 нощ!

25

Анонимен

преди 3 години

До-24 Къде е това?

24

Анонимен

преди 3 години

До До 20 - ами 'оспорвам' я карантината! Защото няколко страни без карантина се справят много по добре от страни с карантина!Нещо да кажеш?

23

До 20

преди 3 години

,, всички да затворим в болниците,,Доста цинично се държиш на фона на свидните жертви, които даваме.Карантината ли оспорваш.Нали разбираш,че не правиш на инат на някое Правителство.

22

планетатанамаймуните

преди 3 години

до какво ниво дойдохме в науката,здравия заразява болния,такава наука няма.Турчин доктор

21

До 2

преди 3 години

Много правилно си разбрал. Наричат се здрави заразоносители.Съществува и при други заболявания.Статията не е объркана, а просто е статия в ежедневник.Няма увод, както е в научните статии. Там се започва с обяснение на термините, независимо,че ще я четат специалисти.Ами то и въшки да имаш, докато не се усетиш може да ги разнесеш къде ли не.

20

объркано стана

преди 3 години

Излиза че всички 'здрави' (ама безсимптомни вирусоносители) трябва да затворим в болниците, а болните - да оставим да чакат по стълбияата на болниците.Или нещо обърках?

19

Анонимен

преди 3 години

А най-голям проблем и товар за СЗО са пациентите които са прекарали Корона вируса без да умрат!!

18

?

преди 3 години

Това значи ли че децата като са безсимптомни го разнасят повече? Май май да. Играта загрубя месец след 15-ти септември - толкова колкото му трябва на вирусчето да почне да у-би-ва.

17

До 15

преди 3 години

В Англия при първата вълна пациентите сами си вземаха секрети.В крайна сметка наистина си е разточителство да изложиш квалифициран персонал на излишен риск

16

Обективно

преди 3 години

БЕЗСИМПТОМНИТЕ са с повече вируси, а ???? Ми тогава юруш на заразяването и колкото повече - толкова по- добре?! А ха ха !!! САМО ДА НЕ СТАНЕ КАТО ОНЯ ВИЦ С НАУЧНИЯ РАБОТНИК И ЖАБАТА?? ЩОМ ОТРЯЗАЛИ И ПОСЛЕДНИЯ КРАК НА ЖАБАТА И Й КАЗАЛИ:"СКАЧАЙ!" - ЖАБАТА НЕ СКОЧИЛА. НАУЧЕН ИЗВОД :" КОГАТО НА ЖАБАТА Й ОТРЕЖАТ И 4ТЕ КРАКА - ТЯ ОГЛУШАВА!". ТА ТАКА.