75

Анонимен

преди 3 години

Ами така се прави! А не като тука - разграден двор, никакъв контрол и проследяване на контактните, а само "носете маски и Бог да ви пази"!

74

Е как...

преди 3 години

Избиха болните!

73

Анонимен

преди 3 години

Масово тестване и стриктно проследяване на население от 1,4 милиарда и от тях по 10 заразени на ден? Тия ги разправяйте на баба си. Китай си лъже както винаги е лъгал и целта в момента е Западът да изглежда некадърен да се справи, безпомощен и виновен. Щом като тук е зле, значи там е в пъти по-зле, но реалните цифри са секретна информация.

72

Анонимен

преди 3 години

До 69Махай се в китай, лаладжия.

71

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са победили отвратителните кучеяди. Какво има да и се побеждава на сезонната настинка?

70

Глупости

преди 3 години

НИКОЙ --НИКОГО НЕ ЧИПИРА И НЕ СЕ КАНИ ДА ГО ПРАВИ!ВИЕ САМИ СЕ ЧИПИРАТЕ--СЪС СТРАСТТА СИ КЪМ СРЕДСТВАТА ЗА КОМУНИКАЦИИ И СОБСТВЕНАТА СИ СКЛОННОСТ , КЪМ СУЕТА И ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ!ЕЛЕКТРОНИКАТА --НАПЪЛНО ВИ Е ПОДЧИНИЛА СЪЗНАНИЕТО !ВЕЧЕ С ТЕЛЕФОН , ХОДИТЕ ДОРИ И В КЛОЗЕТА...ХА,ХА,ХАААААААААА

69

Анонимен

преди 3 години

Белият човек се възгордя, лежи на стари лаври и си въобразява, че е господар на света. Не сме вече Средновековието обаче, идват нови времена , с нови изисквания за оцеляване и просперитет и без да се усети белият човек борейки се за криво разбрана свобода, ще стане роб на нови господари!

68

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 59"новия филм за прогнозно програмиране - songbird"Затягай здраво, олабвай до омазване леко, заплашвай, затягай!Един път, два пъти на третия кой ще ти повярва!?Ставаш лъжливото овчарче и те налазват твоите недоволни хора!Тая сценка вече играхме през април с Великден и чувалите с трупове, май-юни с абитуриентите и мачовете!За ресторантите просто няма какво да говорим!От март месец са заговорили за "вълна","пик"... през есента и ето на!

67

Анонимен

преди 3 години

Обожавам Китай и особено красивите китайки и съжалявам, че съм българин от държавата на шкембе войвода и герберите

66

ИЗХОДА Е САМО:

преди 3 години

ПЪЛЕН КОНТРОЛ И ОГРАНИЧЕНИЯ ПО ГРАНИЦИТЕ НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!ЕДИНЕН ЦЕНТЪР--В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕВРОКОНТРОЛА ПО ГРАНИЦИТЕ НА ЕС!ВЪВЕЖДАНЕ НА ФЕДЕРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ И ЗАКОНИ В ЦЕЛИЯ ЕС!ЕВРОПА , НЯМА ДРУГ ИЗБОР, ОСВЕН ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В "ЕСЩ"!!!!

65

Анонимен

преди 3 години

А как така изведнъж се появи този вирус?

64

за МИСЛИТЕЛ

преди 3 години

СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ , ХОРА И ИДЕИ---Е ОСНОВНОТО ПРАВИЛО И ПРЕДИМСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ --ТОЧНО ТОВА АТАКУВА И ГО ПРЕВРЪЩА В СЛАБОТО МЯСТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ХОРА В МЕГАПОЛИСИТЕ НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ , ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ОКАЗВАТ ФАКТОР В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЗАРАЗАТА!А , ТОВА Е ВСЪЩНОСТ И ЦЕЛТА!!!!!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДВИЖЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ МАСИ!/ освен -комунистическата диктатура....това го знаем от опит.../

63

======

преди 3 години

Е тука нали не можело да се карантинира един месец че видите ли свободата, бирата, почивката, бизнеса итн. И сега какво - нито едно от тези неща не може да се поддържа вече. Само че има и много жертви. Глу-постта не прощава.

62

Мислител

преди 3 години

Когато тази мизерия тръгна в Китай миналата година, някой писа: Ако това удари "свободният свят" това ще е краят му. Няма да могат да го контролират и жертвите ще са милиони. Пророк беше този човек, дааа. Но никой не си мръдна пръста да ни защита. Свободно придвижване по време на пандемия. Г-лу-пост по-голяма няма.

61

Анонимен

преди 3 години

С дисциплина и мерки. Не важи за *** световния конспиратор.

60

Мунчо

преди 3 години

До Анонимен56Не са дисциплинирани тук, но в Китай са мнооого дисциплинирани, иначе- концлагер!

59

Елементарно Уотсън

преди 3 години

До Анонимен 58Чети статията.Гори България като факел, Китай е изгасен. Училищата пасти да ядат като разпространител на вирусът. Там са едни и същи постоянно. В хипермаркетите влизат постоянно нови и нови хора, дефакто цели градове минават от там. А средата вътре е затворена и пълна с вируси от тия които си носят маските с подаващ се навън нос, тоест все едно че са без маски вътре. И да са били здрави дотогава на другият ден стават разпространители те. Елементарни сте вие с подаващите се носове

58

Анонимен

преди 3 години

Само бай ДОНЧО ги разбра и те му отмъстиха, за сега.

57

Анонимен

преди 3 години

вижте в гугъл новия филм за прогнозно програмиране - songbird, да ви стане още по-ясно какво точно ни мислят...

56

Анонимен

преди 3 години

До Елементарно Уотсън Верно си елементарен и то много елементарен. Уотсън.