18

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не е една защо са избрали тази с толкова трудно съхранение и приложение те си зная но не им вярвам на преценката Унгария избра руската аз ще чакам българската

17

Анонимен

преди 3 години

Айде сега антиваксърите са на ход.Много по-лесно е да критикарствам, отколкото да предложиш решение.

16

ГосТ

преди 3 години

Транскапиталистите мислят единствено за чекмеджетата си. Затова е тая страшна пропаганда за най скъпите и неефективни препарати. Като самолетите ф16. Тая прогнила система ще се разпадне съвсем скоро. Колкото по скоро, толкова по добре.

15

Активист на БСП

преди 3 години

А ЗЕТЯТ ли ще внася ваксината???Не вярвам тъстът да не го уреди да се облажи с някой друг милиард !

14

До 1. Хехе

преди 3 години

То оши тази не е излязла още няма одобрение от комисиите, но важното да се изказваме умно...

13

Handel

преди 3 години

Някой да е изненадан? Шефовете на болници и отделения, разни НОЩници и ГРОБари всеки ден се молят по църквите не изтърват голямата далавера с източването на нашите пари от здравната каса посредством "заразените"

12

SS

преди 3 години

До 9 Само луд би се ваксинирал! Виж такива според един професор в България са 80 процента.Давайте ставайте опитни зайци.

11

Анонимен

преди 3 години

Ежегодно в България хиляди хора участват доброволно в клинични изпитания на неразрешени лекарства. Понякога тези лекарства им дават шанс за живот, преди да са одобрени официално - например за рак, диабет и др. Дори на Тръмп му лекуваха ковида с още нерегистрирано лекарство. Трябваше да пуснат и ваксините, за който иска да участва в "проучване" преди официалната регистрация.

10

Отговор:

преди 3 години

Не сме избирали ние ваксината, а това е първата разрешена за употреба. Скоро ще има и други!

9

напротив

преди 3 години

До SSвсеки лекар би се ваксинирал без да е изпитано нещо кой знае колко многоза да помогне на другитеа и повечето лекари са го изкарали това и няма нужда да се ваксиниратв Чехия например лекарите се ваксинират масово с чешка ваксина която се води експерементална и им няма нищо виж им сттистиката нито се заразяват нито боледуват нито имат стрнични ефекти

8

SS

преди 3 години

Най напред щели да ваксинират лекарите,полицайте и старческите домове.За последните да намалят пенсийте.Незнам лекар да поиска доброволно да се ваксинира с нещо което не е изпитано достатъчно добре.За полицайте те са по заповед.За такъв глобален експеримент дори фюрера не можа да извърши.Който има глава на раменете нека сам помисли и да реши далу да се ваксинира.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредната врътка на Тиквата за пълнене на чекмеджета, този път с цената на човешкия живот Купува най скъпата и най безполезна ваксина.

6

Анонимен

преди 3 години

Първите ваксини са само за лекари и учители, само 120 хиляди ваксини. За хората по селата са поръчани от другите... А може да иЗчакат и българската!

5

Асан

преди 3 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМАААААААААААААААААААА ВИИИИИРУУУУУУУ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Язе прутествам!кАК ПРУТЕСТВАХ толку дена!Ама плаштайте още де!Ония тримцата убавите дека бегаа!?

4

Д-р Очевидност

преди 3 години

Сподели все очевидни неща.

3

Анонимен

преди 3 години

Значи те могат да я произведат и доставят, ние не можем да я транспортираме до Бургас и Варна? Както е дошла до София, така и нататък?!?А относно малките села - ми те тези хора ходят на лекар, ходят за лекарства, така ще отидат и за ваксина

2

оя т

преди 3 години

грип си има винаги,и преди и сега и занапред,но панчо няма,и няма

1

 хаха

преди 3 години

не е ясно джурналята ли пак нещо се бълтавят или тия дето се изказват са бездарници някви, нотази ваксвина е поръчана наред с още 5-6 други просто тя излиза първа на пазарадругите още не са излезналиима мобилни фризери за пренос на ваксината до където искатеосвен това тя се инжектира в нормална температура не докато е -80да не говорим че не се прилага на хора които са в момента заразени и таквиа които са искарали болсеттапо-добре помислете КОЙ ще се ваксинира а не къде