46

Бабоеб

преди 3 години

Искам я само по чене,охххххххххххххххх

45

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е преборила баба ви Мария.Помните ли първата докторка д-р Илиана Иванова, която почина в България около 3 май беше?Тогава казаха докторката излекувана и само сред дни почина Мутафчийски тогава посочи като много притеснително, че лекарката е имала два отрицателни резултата.Той цитира съобщение от лекари от Хонконг и Италия за пациенти, при които с бронхоскопия е установено резаразяване. Клетки от вируса заспиват.Пациента не е излекуван.Дава фалшивоположителна проба, но вируса е в лобовете

44

Лекар

преди 3 години

Аз с тези тестове, PSR и бързите-антигенни, бих си избърсал г.....за, защото за нищо не стават. Просто някой си прави далавера с тях. Назначавам рио-графия пулмо ет *** и там нещата стават ясни. Като видя снимката и знам има ли пневмония, колко е голяма, т.е каква е тежестта на заболяването и в кой стадий е болестта. Тестовете на доказани К-19 пневмонии са отрицателни, често на хора без рио-промени са положителни!!!

43

моля спрете се

преди 3 години

престанете да пишете глупости ако обичате !!!!!

42

Stalinista

преди 3 години

Файзър и Бил Гейтс не харесват това!

41

123

преди 3 години

Тестът явно засича антителата. Живея в Италия от 30 години и всеки път когато правя изследвания заявявам, че имам ваксина БЦЖ, иначе ме изкарват болен от туберкулоза.

40

Ана

преди 3 години

поредната фалшива новина

39

Анонимен

преди 3 години

Много страшен тоя вирус бе.

38

Анонимен

преди 3 години

Жената не разбира каква смъртоносна зараза носи. Ако знаеше,досега да си е заминала. Егати вируса.

37

Анонимен

преди 3 години

Ми да е живо и здраво бабчето!Имала е късмет, че не се е родила и израснала във времето на нитрати, пестициди, ГМО храни, Химтрейс, замърсен въздух и вода...

36

бабаЯга

преди 3 години

Браво на баба Мария !!! Брависимо ! Само така !

35

Баба Мария

преди 3 години

Първият ми спомен е от дома ми, отворената балконска врата, а отвън се носи аромат на кифли и кафе и се чува накакъв грамофон с песен на Лили Иванова.

34

Истината

преди 3 години

Баба Мария е преживяла и Чумата през средновековието, така че накакъв Ковид едва ли ще я уплаши !

33

До 33

преди 3 години

Хиляда пъти ви се каза, че се получават фалшиво отрицателни тестове по много причини. Първо - лошо вдемане на ппобата. Второ - прекалено ранно тестване. И т.н.87109

32

До 32

преди 3 години

Е, ако не харчеха пари за ваксини, 43% щяха да ги обвинят, че не купуват ваксини. То угодия няма!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Ами само говори за достоверността на "тестовете" !Пълна пародия!Напомням за човека с 2 отрицателни PCR и тежко състояние и не го приеха в болница, щото не е ковид, и след като си умря на стълбите, третия PCR бил положителен.И не беше единственият такъв случай!Престъпна пародия са и тестовете и цялата преекспонирна истерия!

30

Веско

преди 3 години

До О хо хоТова го кажете на "управниците" ни дето харчат пари за ваксиуни.

29

Анонимен

преди 3 години

Е, нали Мънгаров каза, че "грипчето" не повтаряло?!

28

Анонимен

преди 3 години

тя винаги е казвала, че трудът е най-доброто лекарство. баба Мария се оказала жена с железен характер, която никога не се оплаквала от нищо.---------------------------------------------------------------Който всеки ден става и се захваща за работа, няма време да мисли за глупости, не се депресира и като правило здравословното му състояние е добро. Ето ви жив пример, да е жива и здрава жената!

27

Анонимен

преди 3 години

Нали като преболедуваш Ковид-19 получаваш имунитет, тази жена три имунитета ли е получила вече ? Само лъжи относно този гриб, всяване на страх сред пъзл'ьовците следствие на което и тяхната кончина ! СЗО са измамници, Тръмп е прав като каза, че тази организация само *** пари и им спря американските постъпления ! А у нас щабът освен, че е от приближени на "доктора" от Банкя, но са и най-мазните нехранимайковци които само плашат от екран ! Избиват ви "хуманно" бе овце !