74

Пижо

преди 3 години

34% казват, че мерките не са объркали живота им. Бах колко много администрация...

73

Реалист

преди 3 години

Новите мерки на мутрите са като старите - неадекватни на ситуацията. Аз искам адекватни мерки за спиране на епидемията и затова съм против новите неадекватни мерки, които поддържат развитието на епидемията.

72

Анонимен

преди 3 години

Добре, че тези 42.% намират тук да си пишат глупостите, където по-малко свестни хора им ги четат, понеже такива никой никъде не ги иска и не приема.Иначе ще оакат стените по градовете с надписи няма вирОЗ!.

71

Анонимен

преди 3 години

Тези 42 % да си надянат по едно въже с камък, и в Дунаеа, каква полза от тях?Не вярват за вируса, не носят маски, не плащат данъци и осигуровки, не работят за обществото, а все недоволни, вредят и с претенции в тежест на обществото.Така е по-лесно за всички, и за тях, и за нас.

70

епидемиолог

преди 3 години

Спокойно бе! Мерките стещу чумата на века се затягат, защото още не са сто процента сигурни че Байдън ще спечели. Но в момента в който Байдън влезе ц Белия Даом, нещата с мерките ще се оправят. Но от ваксините няма да се отървете. Тъй де, що надежди са инвестирани в тях. Или ще са задължителни - или ще има ограничения за неваксинирани, иъй че щеш-нещеш... И тогава тестовете изведнъж ще спрат да откриват новозаразени безсимпомни. Защото за тях задължителни ваксини няма логика да се прилагат

69

Реалист

преди 3 години

Затегнати, строги, твърди, хлабаву, меки и т.н. мерки. Трябва да си ***, за да оценяваш мерките по този начин, а не според тяхната адекватност, полезност, ефективност и т.н. Една мека мярка, каквато да маските, е много по-полезна от една твърда мярка, каквато са КПП-тата.

68

Колегата доцент

преди 3 години

До Атанас ВелмазовМерките трябва да са от хлабави до никакви от късната есен до ранна пролет и да са максимално затегнати от началото на май до средата на октомври. Смятам, че това ще се приложи още след Нова година. Да се отвори всичко през пролетта и лятото беше голяма грешка. В началото на юни имахме 9 заразени на ден, а в края на октомври вече бяха хиляди.

67

Билю Гей

преди 3 години

че ви направим като пчелички батенца, безполови, стерилни тйемерути които по цял ден ще жужат и че ми носят нектарец. това ако сте от щастливите 500 милиона дето нема да ги приспим още с първата шприцовка.

66

Анонимен

преди 3 години

Ако ти отнемат права, заради липса на ваксина какво й е доброволното!Защо статиите за този медикамент не са маркирани като реклама, както за всички други стоки, които рекламирате?

65

Анонимен

преди 3 години

Маската на новородените ще е част от тялото!Щом се подаде сигнал ще се слага сама кожена с финни косми да филтрират!Еволюираме батее!!!!!Утре нов вирус и кво правим?Както космите в носа!!!!С филтри ще се раждат новите генно модифицирани хора!!!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Всеки решава за себе си, дали ще се ваксинира, но много "работодатели" ще принудят служителите си да се ваксинират с цел да не се спира работния процес...

63

Анонимен

преди 3 години

Вече след ваксината децата ще се раждат с маски кожени и като е необходимо ще ги пускат!Генно ще ни модифицират (ъпгрейтнат) и готово!!!!:)))Следва Ковид-20!Гответе се!!!!

62

Мира

преди 3 години

Като си сложиш ваксината с наноботовете могат да ти нагнетяват мисли и идеи с 5G технологията. Така каза една колежка.

61

Анонимен

преди 3 години

тия дето подкрепят мерките са в държавната администация на сигурна заплата

60

Анонимен

преди 3 години

Всички ще се ваксинират!Ваксините няма да стигнат!Нали това е целта?!!!!!

59

Бил Гейтс

преди 3 години

Повярвайте ми мишлета - не ми трябва да плащам излишно за *** след като е пълно с полезни *** като Атанас Велмазов и Софиянеца, мухухухухууууу. Както вече публично обявих - 15% от населението трябва да "отлети"! Айде лека вечер и ще се видим за последно като дойде време да ви боцкам :))

58

До Велмазов

преди 3 години

Ако живееш на по- висок етаж, върви се хвърли през терасата. То и без това за такива като тебе няма надежда.

57

Анонимен

преди 3 години

Който иска да си бие отровата срещу коронавируса. Дано не действа и срещу собственото ДНК.

56

Анонимен

преди 3 години

"Един познат на 36 години , изписват го вчера от болницата , защото е на оправяне . И до вечерта му е станало нещо и почина . Едно е сигурно - грипът не прави така"нито пък който и да е вирус. Много ми прилича на фатална автоимунна реакция вследствие на инжектиране на отрова (а.к.а. ваксина).

55

Атанас Велмазов

преди 3 години

Изобщо не трябва да се разпускат мерките, а да се затегнат поне до май или юни месец, ПЪЛЕН ЛОКДАУН, ЗАТВАРЯНЕ НА СТРАНАТА И КПП-ТА, А ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ ИЗДАВАНЕ НА СМЪР.ТНИ ПРИСЪДИ ИЛИ ПОНЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ! Само с ред и дисциплина ще се оправим !!!