23

Анонимен

преди 3 години

Като се наредите цялата тумба на лифта и какво няма проблем ли, а вечерта ще се самоизолирате ли? Вие помните ли първите починали от Ковид какво работеха и като се върнаха по родните места как запалиха България? Помните ли къде бяха първите КПП-та?

22

Красен

преди 3 години

Няма опасност при каране на ски в ски зоната! Единствено не трябва да се допускат струпване пред лифтовете и да работят баровете! Но например в Банско това ще е трудно, заради "зелените" мафиоти на Иво Прокопиев и Тома Белев, които саботират втори лифт там!

21

Кико

преди 3 години

Карането е едно от най-безопасните неща в момента! Но не, дай да се бутаме в Кауфланд!

20

Гост

преди 3 години

До Банско аутНяма логика. Ясно е, че много хора след това затваряне по-къщите ще побегнат към планината на въздух, а и с нужната екипировка и спазване на мерки какво лошо има. Защо трябва да слушаме Меркел?!

19

Анонимен

преди 3 години

Без ски, може.Да не реват като вдовици, за да не останат без наистина нужните неща, тогава да разберат, кое наистина е важно.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи огромния проблем е че ски-крортите губят, а не, че народа мре.

17

Ъхъъ

преди 3 години

Гледайте внимателно сега, как австрийските курорти внезапно ще се напълнят, докато нашите слушат,какво казала Меркел и лапат мухи!

16

Анонимен

преди 3 години

Ооооооох, как шъ я изкарам тази зима без да съм посетил поне 2 - 3 ски курорта по... ТВ-то!

15

Банско аут

преди 3 години

Не се готвят, Меркел каза че ще си ги затваря всичките. Само нашите сeлтaци не са разбрали че тая година ски сезон няма да има.

14

Анонимен

преди 3 години

Пишете кратко. Половината не четат, а публикуват за каквото са им платили 5 лева...Другата половина са изморени и докато стигнат до главния герой... са затворили сайтаТа... надявам се да сте читави, умни... Не като тези, които са ви наели на работа... :)))

13

Анонимен

преди 3 години

в БГ затварят само дребния бизнес,вси4ко по ма6табно е обвързано с добрите ни упраници и вси4ко си работи съответно

12

Анонимен

преди 3 години

ЕВВВВАЛЛЛА!

11

Глупости

преди 3 години

Мале , па глупости ..."сезон от ада"..ха,ха,хаааааааааааааАБЕ , ДА НЕ СИ СЕ УЧИЛ НА ЖУРНАЛИСТИКА ВЪВ в."РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"..ХА,ХА,ХААА?/...ТАМ ...И С 3ти-клас...СТАВАХА ЖУРНАЛИСТИ , КАТО ДЕЦА НА "АБПФК"../

10

noFreeman

преди 3 години

повече сезони няма да има... докато не ни боцнат никой няма нито да работи, нито да почива някъде си, ако дотогава са му останали пари де... така че се гответе за имунизация до края на януари, защото ако остане Тръмп на власт, коронката ще се изпари. Бързат да ни назобят с незнам си какво, но няма да им стане номера...

9

Анонимен

преди 3 години

Генерале Мутафийски!Поклон!Амбрияжите, които плямпаха и показваха Интелекта си, сега ще се разочароват от Себе си, защото Никой няма да ги лекува от това, в което не вярваха. Безумниците, които биеха доктори, дошли да гои спасяват, също НЯМА да бъдат спасени! Остава да се молят на този, чиито закони са престъпили! За колко години останките са безопасни в Земята?

8

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДОБРЕ ЛИ СТЕ?

7

Генерал Мутафчийски

преди 3 години

Ски куротите не се готвят.

6

ГосТ

преди 3 години

Иначе шмеркелица пак нек'ви тънки сметки си праи. Що не спре на швабата вурста, М ? Хахахаха. Лесно и е да каже на Франция, Италия и Австрия да затворят курортите си. Надявам се Франция да излязат възможно най бързо от тоя транссъюз. Много по добре е да влязат в новия търговски съюз между Китай, Япония, Южна Корея,Австралия и Нова Зеландия. Също така, много по добре е да имат чисто търговски отношения с англичаните, отколкото с Германия.

5

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на щеката!Тая година имам 500 кила вино!Догодина ще спортувам!

4

Швеция Швейцария????

преди 3 години

Богати уредени държави. И ние с тях. Богата уредена държава.Или пъкНе?На световното по тъпотия ще ни дисквалифицират заради .... Прекомерна тъпотияЯвно гробарите искат да погребат не 5000 както им беше плана, а 10000 българи тая година!