18

Анонимен

преди 3 години

6-7 дни след PCR? Личен случай- баща ми вдигна 39 градуса,личната вместо да го прати на тест му изписва миризлив антибиотик,който е чула от някъде и след ходене по мъките и молби за направление, му се прави тест след 1 седмица. След един ден излиза положителен и на втория викаме линейка,защото се влошава. Не чакайте 7 дена,по-добре да ви напсува лекар(което се случва),че сте били тревога,отколкото да ви карат с кислород и половината ден да ви преобръщат по корем,за да можете да дишате по-добре

17

Tonita-7

преди 3 години

Че аз си имам конюнктивит от преди години-значи съм хванала Короната още преди да се открие~!::)))

16

Анонимен

преди 3 години

Търся го, но не си вдига телефона.

15

Анонимен

преди 3 години

"Ако симптомите не отминават първите 6-7 дни, търсете лекар"Търсете лекар, ха ха ха, все едно са някви митични същества, по-лесно ще намерите народен лечител или някоя "ромка" дето разваля магии

14

Анонимен

преди 3 години

Който иска да умре търси лекар

13

Анонимен

преди 3 години

"Ако симптомите не отминават първите 6-7 дни, търсете лекар"Това също не е универсално правило.при мен симптомите бяха 2 месеца но не съм търсил лекар и го карах на аспирин и вит Ц (от време на време).При всеки е различно но колкото по-малко си имате работа с бг докторя толкова по-добре.Живейте така че да не ви се налага да търсите лекари иначе ви е спукана работата.

12

Пурко

преди 3 години

Полицаите да ходят да лекуват ,нали са на първа линия.Знаете ли ,че медицинска сестра ако не е в ковид отделение е със заплата 800-900 лв чисто след данъци .Значи тя не е на първа линия при положение ,че всеки пациент е възможно да е положителен ,а катаджиите и другите подпирачи на бюра били на първа линия.И 15% им били малко.Какво да кажат хората в здравеопазването тогава ????

11

Христо Христов

преди 3 години

Ремдесивира не лекува тежките случаи, а се взима в началните стадии.За медици - да кажат на тиквата, дет пращаше медиците на гурбет в чужбина.

10

факт 2

преди 3 години

Да допълня отидох на преглед точно седмица след като ме заболя гърлото и имах температура. Чаках 2 часа и ме преслуша, писа рецепта 6 лекарства за лечение на коронавирус, прати ме на рентген. Следващият ден премина в чакане и към 16:30 ми дадоха 1 диск. Очевидно е, че лекарите са изтощени и наплашени, може повече и от нас. Бог да закриля всички хора.

9

Анонимен

преди 3 години

Бъдете герои . Сами в къщи.Морозовци на капандурата. Я лекаря я камилата я камилата.

8

факт

преди 3 години

Имах устна договорка с личната лекарка да мина на контролен преглед в петък... Беше ми много отмаляло и не отидох... Познайте дали изобщо отговори на телефонното ми обаждане... Не, разбира се. Поне от 4 години, изобщо не отговаря, когато я набирам. Т.е. набирал съм общо 3 пъти...

7

Баи

преди 3 години

Като те оставят на стълбите на болницата при - минус 2 е по вероятно да починеш отколкото ако си останеш вкьщи и не търсиш лекар

6

ИСТИНАТА

преди 3 години

И като ги ПОТЪРСИШ ЛЕКАРИТЕ.ТА КВО.ВИКАТ ТИ СЕДИ СИ ВКЪЩИ И ПИЙ ЧАЙ.

5

Или

преди 3 години

се договаряш с погребално бюро лично.

4

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааааа, а Жан Виденов докарал до фалит и Европейският колеж по икономика в Пловдив :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) - комуууууняги сър!!! :))))))))))))))))))

3

Зозо

преди 3 години

Всички руски комунисти при Мънгъра - чайчета, най - много по 1 аспирин :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Първи симптом е спиралата, по която човеците са пуснати вече

1

Анонимен

преди 3 години

Къде да търсим лекар те бягат от такива болни не ги приемат в болниците